Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 382 - Gang van Zaken


OWN

425 bezichtigingen

zto276R.png

4IcCcin.pngPYZHGBO.pnguik5mUf.png

In den Beginne...

...was er niets. Totdat PatrickW opstond, de chaos scheidde en hiermee Member Teams Beheer creëerde. Hij ging weer zitten en zag dat het goed was.

Enkele jaren later stond PatrickW weer op en zag dat zijn systeem niet meer toereikend was. Bijgevolg nam hij Member Teams Beheer vast en transformeerde het, tot het nieuwe Gangs & Corporations, waarmee hij duidelijk onderscheid creëerde tussen de Gangs en de Corporations. De chaos verdween, PatrickW ging weer zitten en zag dat het goed was.

Weer enkele jaren later stond Thundercover op, opvolger van onze creator PatrickW. Hij zag verwaarlozing en introduceerde The City, een plaats waar de tot dan voor mekaar onbekende Gangs en Corporations konden interageren met mekaar. Thundercover deed zijn voorloper na, ging zitten en zag dat het goed was.

En nogmaals stond Thundercover op. Hij zag dat beide systemen naast mekaar bestonden, hij verbond The City met de Gangs & Corporations op een onomkeerbare manier en verplichtte hen zo om bezig te zijn met beide. Wederom ging hij zitten en zag dat het goed was.

En tot in de eeuwigheid zouden alle Gangs & Corporations Thundercover irriteren op verschillende manieren. Thundercover zuchtte en wou dat het goed was.


Updates from the Scene

[table=border]wZG5zH4.jpg|Sans Scrupules heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan zijn geschiedenis. Wat voor ons een soort "Origins"-verhaal lijkt te zijn is te bezichtigen in de Sans Scrupules-blog.

dcrot2.jpg|De gangwar tussen De Wilde Ganzen enerzijds en The Covesight Community anderzijds loopt op zijn einde. Bereid u dus maar voor op enige discussies aangezien er nog nooit een Gang War is afgesloten zonder enige ophef![/table]

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...