Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585640

Editie 382 - Game On!


OWN

386 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ych0nEE.png

Welkom bij weer een nieuwe Game On! Deze week hebben we wel weer een Gamer van de week. Excuses dat die er voorgaande weken niet was. Wel kan ik jullie melden dat ik bezig bent met een heel vet interview. En natuurlijk hebben we ook nog het gewone game-nieuws.

3Xk6Rbq.png

Deze week hebben we weer een 'Gamer van de week'. Op dit moment is hij moderator van dit forum. Verder staat hij bekend om zijn vele mods. Op dit moment runt hij de minecraft-server. Ik heb het over niemand minder dan @Crypteq.

photo-65063.png?_r=1389028533

BOfMfKX.png

Unreal Tournament (2004)

Met de Unreal Tournament reeks heb ik mij al honderden uren vermaakt. Dit is echt een spel wat je enkel online met andere moet spelen. De snelle actie en diversiteit maakt dit een super game. Verheug me dan ook op het onlangs nieuw aangekondigde deel.

4uDLQJ6.png

Grand The Auto (San Andreas)

We zitten hier toch op een GTA forum, ben dan ook een groot fan hiervan. Heb heel wat uren dit spel gespeeld, maar ook vooral gemod. Naar mijn mening nog steeds de beste GTA.

fwtvabx.png

Kerbal Space Program

Ik ben een groot fan van sciencefiction en daar heeft dit spel dan ook mee te maken. Dit spel is een simulator waarin je zelf je eigen raket, satelliet, maanwagen, wat je maar wilt kan maken. En natuurlijk de ruimte in schieten en je bestemming bereiken. Het spel heeft een hele steile leercurve, maar als je uiteindelijk succesvol geland bent op een andere planeet of maan dan geef dat veel voldoening.

RoMEz66.png

Xbox One gaat de strijd aan met de PS4.

Het is tijd voor actie zal Microsoft denken. De PS4 is namelijk nu al 3 miljoen keer meer verkocht dan de nieuwste XBox. Alhoewel de Xbox natuurlijk nog niet in elk land te koop is, is dit een heel groot verschil. Een van de grootste kritiekpunten is dat de Xbox 100 euro duurder is. Daarom koopt Microsoft nu met een Xbox die even duur als de PS4 is. Dit betekent alleen wel dat Kinect verdwijnt, waar de Xbox juist bekend om staat. Natuurlijk kan je ook nog gewoon de versie met Kinect kopen. Wat vinden jullie hiervan? En heb je liever een Xbox met kinect of is zonder goed voor jou?

Far Cry 4.

GTAGames.nl afbeelding
Far Cry 4 is aangekondigd! Na het grote succes van deel 3 is er nu deel 4 aangekondigd van deze succesvolle serie. Hij komt uit op 20 november. Dit is dus al de derde grote serie die dit jaar komt van Ubisoft eerder werd namelijk ook al bekend dat Assassins Creed Unity komt en natuurlijk komt binnenkort Watch Dogs. Er is nog weinig bekend over de game. Wel zien we dat het zich afspeelt op de Himalaya. Dat de grootste schurk waarschijnlijk van homoseksuele aard is en zien we achter de waarschijnlijke schurk een of ander raar beeld staat. Wat vind jij van Far Cry? En is het te snel achter elkaar?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...