Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 382 - Up to Date


OWN

484 bezichtigingen

naQNWpq.png

5gD3HtD.png

SSS

Na Liberty City Stories en Vice City Stories komt Rockstar eindelijk met een vervolg. Pardon, zei ik Rockstar? Ik bedoel natuurlijk Sans Scrupules, want het vervolg heet heel toepasselijk Sans Scrupules Stories. De gang waant zich in Liberty City en beschrijft hoe @Krikke1992 zich omhoog werkt in de pizzazaak van @Faenty.. Net zoals vorige week was ook deze week Joriz weer het slachtoffer van een brute moord, al lijkt schrijver @ERRWINS daar niet te veel bij stil te willen staan. Het deed de redacteur van deze rubriek denken aan GTAforum Verhalen, zeker toen @Crazy-Ghost ook met een verhaal kwam. Heerlijk leesvoer, heren! :koffie:

1973

Nee, bovenstaande getallen vormen geen afbeelding. is terug en heeft weer prachtige Paint-tekeningen gemaakt. Veel te groot voor OWN, dus klik op de link om ze te aanschouwen!

Niet vergeten: WK Pool 2014

Nog minder dan een maand te gaan tot het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië en dus is het allang tijd om het verloop van dit WK te gaan voorspellen. Dit jaar organiseert @Dippie de WK-pool waarvoor je nu al voorspelling mag insturen. De voorspellingen variëren van de uiteindelijk winnaar en topscorer voorspellen tot het juiste aantal doelpunten in elke wedstrijd. Mocht je je voorspelling nog niet willen inzenden, zorg dan in ieder geval dat je ingeschreven bent voor 10 juni. Meer informatie vind je in het hoofdtopic.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...