Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581886

Editie 383 - Volgende Week


OWN

527 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

De volste Volgende Week tot nu toe? Ik denk het wel. Met een kleine verandering wordt het leuker om te lezen en aan de avatar kun je nu direct zien wie ik bedoel. Tenzij het te vaak wordt gewijzigd natuurlijk. Oke, ik heb mijn inleiding weer compleet dus pak je agenda erbij want deze week wordt heel erg belangrijk voor je bestaan op het forum! :)

birthday_hatgjsgi.png

26zzuwt.png

GTAGames.nl afbeelding
Vandaag vieren we de verjaardag van 'de verloren godenzoon', OWN hoofdredacteur, Superlid, Sans Scrupules lid en bovendien een trotse belg genaamd @3L1077 of in de volksmond Eliott. Hoe oud Eliott wordt is voor ieder een raadsel want volgens zijn profiel is zijn leeftijd onbekend. Lijkt me toch raar om niet te weten hoe oud je wordt maar dat weerhoudt ons er niet van om er een gezellige dag van te maken waar de baas toch even centraal staat! Gefeliciteerd Eliott! :)

27fsug6.png

GTAGames.nl afbeelding
Niet kapot te krijgen, althans dat doet zijn naam ons geloven. Waarschijnlijk is dat ook zo want hij heeft niet voor niets een groen jasje. Jazeker, Die Hard wordt vandaag 19 jaar oud. Zijn profiel laat ons geloven dat hij waarschijnlijk te laat is geboren of hij heeft gewoon een hele goede muzieksmaak want er staat een prachtige plaat van Bruce 'The Boss' Springsteen op. 'Born to run' heet de plaat maar zou dat iets te maken hebben met de naam van Die Hard? Wellicht komen we er nooit achter maar voor nu wens ik je een fijne verjaardag! :tu:

283uuk6.png

GTAGames.nl afbeelding

De bekende pokerfiches kom je regelmatig tegen op het forum en wanneer je zijn profiel bezoekt, raakt geen enkele man teleurgesteld. Kloep wordt namelijk 23 jaar en krijgt eindelijk het volwassen loontje waar hij al een poosje naar smacht net zoals hij smacht naar Kate Upton. Fun facts: Kloep zet zich regelmatig in voor WikiGTA en houdt van computeren, programmeren en photoshoppen! Helaas kun je je leeftijd niet photoshoppen dus bij deze een hele fijne verjaardag! :)

GTAGames.nl afbeelding
Op deze 28e van mei is er nog iemand jarig. @Wesley, wie kent hem niet? En als je hem niet kent, heb je hem vast wel een keer online gezien. Misschien kijken de oude garde van het forum wat raar van hem op want hij heeft zijn kleurtjes helaas verloren. Niet meer groen of zwart maar dat maakt hem niet minder trots. Zijn drie awards kunnen niet afgepakt worden. Tweemaal beste debater en eenmaal best superlid. Dat is toch iets waar je trots op kunt zijn! Van harte gefeliciteerd, Wesley! :)

31qeuy9.png

GTAGames.nl afbeelding
Komt deze foto u bekend voor? Niet? Hoe kan dat nou? Het is @S-te-Fan. Hij post misschien dan niet al te veel (zijn post count zegt wel wat anders) maar als hij wat post, maakt hij zijn mening over een bepaald onderwerp wel duidelijk. Op deze 31e laat deze jongen zijn tiener jaren achter zich. Hij wordt namelijk 20 jaar oud! Een hele stap richting volwassenheid maar alles komt vast wel goed met je. Ik wens je een fijne verjaardag! :)

jubileau9uz7.png

29k7uha.png

GTAGames.nl afbeelding
Een legende. Mag ik dat zo zeggen? Ik denk dat velen het met me eens zijn. Even wat feitjes op een rij: 29 mei 2004 geregistreerd op het forum, eind 2004 werd hij Global Moderator, paar maandjes later werd hij Administrator, een van de initiatiefnemers van WikiGTA, introduceerde tabellen op WikiGTA, samen met PatrickW zorgde hij voor de Admins Strippen en uiteraard de inmiddels beroemde uitspraak: "Every time you change your name, God kills a kitten!" Juist, Lantyz viert vandaag zijn 10 jarige jubileum op het forum. Echt actief is hij niet meer maar hij leest zo af en toe het forum en reageert geheid nog in het special fora waar hij nog in kan. Deze jubileum gaat niet aan onze neuzen voorbij dus van harte gefelciteerd, Lantyz! :bier:

1gguht.png

GTAGames.nl afbeelding
Een bijzondere jubileum op deze prachtige dag. Het is dit keer geen lid maar een project van Jacky-2007 wat is uitgelopen tot een van de populairste clans van het forum. Met hun eigen website en een subfora op het forum, kan ik niets anders zeggen: Chapeau! Maar hoe lang bestaat het? Het bestaat vandaag 6 jaar! En in die 6 jaar hebben ze maar liefst 4 coordinators die het leiden en 49 leden. Mijn complimenten en natuurlijk felicitaties met de jubileum! :)

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...