Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581723

Editie 383 - Lid van de Week


OWN

361 bezichtigingen

1wncHUw.png

B2r1jMD.png

Deze week

Ezra24rct3 als lid van de week.

1ikas4.jpg

Ezra is 1 jaar lid van dit forum, toch heeft hij met meer dan 2000 posts, bijna 3x zo veel posts als mij in hetzelfde jaar. Deze LvdW geeft antwoord op de vraag: Wie is Ezra24rtc3?

De naam van Ezra24rtc3 bestaat uit z'n naam,geboortedag en zijn favoriete game RTC3. Daarbij behoort Ezra tot de jeugdige leden behoort en houdt hij erg van van gamen (RTC3) en Lego. Meer hierover kunnen jullie lezen in de goede analyse, in LvdW: 350 ,van Night-Men.

foto_1.jpg

Wat mij persoonlijk opviel aan Ezra, is een bepaalde diepe interesse voor een technisch gebied. Van Lego en K'nex, tot RTC3 en het tactisch bombarderen van schoolboekendozen. Ja, u leest het goed. Want tot een andere conclusie kan ik niet komen. Ezra maakt op kleine schaal massavernietigingswapens, zoals deze katapult, die hij graag op de kermisattractie "Booster" laat lijken en de treinwagon die verdacht veel weg heeft van een tijdbom. Wat het gevolg is, ziet u aan de dozen die hij waarschijnlijk als testobjecten gebruikt. Mijn gedachtes worden versterkt door het feit, dat hij spontaan blij wordt door oorlog. Toen ik het onderwerp oorlog aansloeg was zijn antwoord: JEEEEEEEEE!!!!!!


Oke, nu weer verder zonder gekkigheid...
Ezra is opgegroeid tussen z'n opa,oma en oom. Zoals gezegd, houd hij van games en technisch bouwen en van het onderwerp oorlog (vooral de geschiedenis, de 1e en 2e wereldoorlog). Hij gamed vaak met de leden van de gangs waarin hij te vinden valt, vandaar komt het groepje ook vaak weer bijeen om een nieuwe topgang te creëren.

Qua muziek houd Ezra veel van Bon Jovi en zijn favoriet is Wanted Dead or alive, welke in de spoiler te luisteren valt voor de liefhebber.

... En in een ding moet ik hem gelijk geven: Wat een heerlijke intro :puh:

Nicola

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...