Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85609

Magny-Cours geschrapt


Typhoon

375 bezichtigingen

F1Bulletin4.png

Het is zo goed als zeker dat de komende Grand Prix van Frankrijk voor het laatst op het circuit van Magny-Cours verreden wordt. Dat heeft Bernie Ecclestone verklaart. Hij is het circuit in het Franse platteland zat. "We hadden er nooit aan moeten beginnen. We zijn alleen in Magny-Cours gaan racen om Jean-Marie Balestre, de voormalige FIA-president, een plezier te doen."

Het contract met Magny-Cours loopt dit jaar af, maar een nieuwe locatie voor de Grand Prix van Frankrijk is er nog niet. Het is wel bekend dat Ecclestone graag een stratencircuit wil in Parijs. "Een prachtig circuit in de straten van Parijs", zo zegt hij over het gedroomde alternatief. "De Champs- Elysées op en dan daar de bocht om, dat zou mooi zijn. Je kan er altijd over dromen, hè? Maar ik probeer mijn dromen uit te laten komen."

Voor het volgend siezoen staat al een nieuw stratencircuit in Valencia op de kalender en in 2009 strijkt de Formule 1 ook neer in Abu Dahbi, dat ook een stratencircuit heeft. Als we in Nederland nog een circuit willen, dan denk ik dat een stratencircuit in Amsterdam nog een aardige optie is :sigaar:

Door: Thundercover

4 reacties


Recommended Comments

Hmm Tof ik houd wel van F1 en een stratencircuit door Parijs lijkt me echt buitengewoon mooi!

Vriendelijke Groeten,

GtaSlave :sigaar:

Link to comment

Een prachtig circuit in de straten van Parijs", zo zegt hij over het gedroomde alternatief. "De Champs- Elys

Link to comment

Zolang ze maar niet gaan overdrijven met stratenraces lijkt mij Parijs idd een mooie achtergrond om te gaan racen. Daarentegen is Rome natuurlijk ook heel mooi, of Praag, of Groningen of Amsterdam over de grachten, met peddeltjes om de banden :). Benieuwd of het Bernie gaat lukken.

Link to comment

Parijs ziet er mij een beetje dom uit.

Dat ze dan toch gewoon terug zoals in het verleden in Dijon gaan rijden. :engel:

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...