Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27615

The Oceans en OWN


Jowx

535 bezichtigingen

j3gDTa8.png

Wie had dat gedacht? The Oceans zijn weer terug gekeerd op GTAForum! Er zijn wat jaren voorbij gegaan en zo nu en dan begon het weer te kriebelen bij de leiding van The Oceans. Maar in 2014 is het weer zover, The Oceans zijn er weer! Wederom willen wij ons, net als vroeger, inzetten om het GTAForum een gezellige plek te maken voor iedereen. Met leuke spellen, innovatieve projecten en vooral ook als groep hechte leden die allemaal hetzelfde willen: Fun 4 Everyone! We hopen dat oude tijden weer zullen herleven en dat The Oceans weer een groot succes zal worden! Wij hebben er zin in en gaan ons best doen!

Voor dat we zo ver zijn is er bij een aantal leden wat onduidelijkheid ontstaan over The Oceans en Oceans Weekly News. Zoals velen zullen weten is OWN onstaan als project van The Oceans. Een lange tijd was OWN aan The Oceans verbonden. Leden van The Oceans werkten mee aan OWN en de OWN redactie was lid van The Oceans. Wat velen misschien zijn vergeten, op het moment dat The Oceans zijn einde aankondigde was OWN een op zichzelfstaand project. Uiteraard met nog veel lijnen naar The Oceans, daar een groot deel van de redactie lid was van The Oceans, maar ook leden van andere G&C werken mee aan OWN. Net zoals dat nu eigenlijk het geval is, was OWN niet meer gekoppeld aan één gang/corp.

The Oceans heeft, behalve de geschiedenis, geen verbintenis met OWN. Wellicht dat de toekomst daar verandering in brengt of dat er gezamenlijke projecten georganiseerd worden. Maar daar is op dit moment geen sprake van. The Oceans prijst OWN nog steeds en vind het waanzinnig dat het project nog steeds zo enthousiast onderhouden wordt. En stiekem, zijn we daar ook wel een beetje trots op. Wij hopen dan ook dat OWN nog vele jaren, door vele verschillende gangs en corps zal worden onderhouden en dat iedereen daar nog jaren plezier van kan beleven!

We hopen dat we hiermee wat onduidelijkheden hebben weggenomen, als er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Jowx

The Oceans

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...