Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581451

Editie 384 - Gang van Zaken


OWN

507 bezichtigingen

zto276R.png

4IcCcin.pngPYZHGBO.pnguik5mUf.png

404 for Corp!

Met het aankomende vertrek van Covesight en het lijkende ongeduld van de nieuwkomers The Oceans (ja, u leest het goed, The Oceans, ze zijn terug, wat het ook moge inhouden!) lijkt het dat er weer een corporationverkiezing voor de deur staat. Iemand (of een gang) zal het gat dat Covesight achterlaat moeten invullen en de meest eerlijke manier om dat te doen zijn de verkiezingen natuurlijk!

Hoewel. Met de huidige stand lijken de verkiezingen al gespeeld.

[table=border]De Wilde Ganzen|7

Sans Scrupules|2

The Oceans|0[/table]

(Nog onderhevig aan openstaande gang wars)

Want met de huidige (dus voorgaande) verwerking van de stemmen is het nagenoeg onmogelijk voor welke gang dan ook om De Wilde Ganzen te verslaan. Er zijn het afgelopen jaar al vaker stemmen opgegaan om het systeem aan te passen, sommigen extremer dan anderen, maar tot nog toe is er nooit een aanpassing geweest. Niet dat we De Wilde Ganzen geen mooie overwinning zouden gunnen, maar laat ze die dan halen in een systeem dat wel de steun van de gangscene heeft. De vorige verkiezingen hebben hun opstandjes gekend, als dat deze keer te vermijden valt (en er zijn goede voorstellen geweest) dan kunnen we dat toch maar beter doen, nee...?


Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|Voormalig belangrijk lid PrioX verlaat The Underground en de gangscene, de leiding is verdrietig, maar begrijpt de beslissing.

Logo.png|Ondanks hun aangekondigde vertrek is Covesight nog steeds aanwezig. Is men uiteindelijk toch niet helemaal overtuigd van de beslissing?

O1DTwxe.png|The Oceans komen direct in actie! Ze richten hun pijlen op... de politie. Om maar geen directe vijanden te maken, zullen we maar zeggen. Kan de politie dit wel aan?[/table]

6 reacties


Recommended Comments

Want met de huidige (dus voorgaande) verwerking van de stemmen is het nagenoeg onmogelijk voor welke gang dan ook om De Wilde Ganzen te verslaan.
Stel je voor dat DWG beloond wordt voor de gewonnen gangwars, dat zou echt een ramp zijn. Het lijkt me absoluut beter dat de regels worden aangepast, 6 jaar bestaan mag onder geen voorwaarde beloond worden.
Link to comment
Er zijn het afgelopen jaar al vaker stemmen opgegaan om het systeem aan te passen, sommigen extremer dan anderen, maar tot nog toe is er nooit een aanpassing geweest.

Tot nog toe zijn er ook geen nieuwe verkiezingen geweest. ;)

Link to comment

Stel je voor dat DWG beloond wordt voor de gewonnen gangwars, dat zou echt een ramp zijn. Het lijkt me absoluut beter dat de regels worden aangepast, 6 jaar bestaan mag onder geen voorwaarde beloond worden.

Niks mis mee, alleen is een stemming onder het huidige systeem overbodig. Daar focussen we op.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...