Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27619

De Gestolen Beker! - Joint venture


Dutchy3010

495 bezichtigingen

f9Lac0P.png

Ontzettend jammer dat één van de oudste en meest toonaangevende gangs/corporaties ooit op dit forum gaat stoppen. Covesight is niet alleen een echte vriendengroep geweest, maar ze hebben ook een waanzinnig mooi project. Eén van de -in onze ogen- meest onderschatte projecten van dit forum.

Ik, Dutchy3010, heb gisteren het genoegen gehad om -schandalig eigenlijk- voor de eerste keer in al die jaren op hun SA-MP server te komen. Ik was verbaasd. Perplex. Totaal verbijsterd. Ongelooflijk wat een mooie server, mooi systeem. Alles goed uitgedacht en mooi gemaakt: creatief, inventief en kwaliteit waren de woorden die in mij opkwamen. Ben je nog nooit op Covesight geweest of vond je het de vorige keer erg tof? Zorg dan dat hun allerlaatste activiteit niet mist: de afscheidswandeling.

Maar we hebben nog een verrassing voor jullie allemaal: een Joint Venture tussen The Oceans en Covesight! Eén van de hints met betrekking tot de Gestolen Beker kunnen jullie dit weekend in de server van Covesight vinden. Natuurlijk zullen we ook nog een spel op dit forum ontwikkelen voor de mensen die geen toegang hebben tot SA-MP, maar die zal aanzienlijk moeilijker en minder leuk zijn dan de Covesight opdracht. Daarnaast komt de opdracht later online. Uiteraard volgt dit weekend meer informatie, bijvoorbeeld over de dag, de tijd en het doel van de activiteit. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...