Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 36 - Jowx Column


Dutchy3010

484 bezichtigingen

blogentry-3251-1176562202.gif

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Welkom bij Jowx' Column, de rubriek waarvan de inhoud nooit vast staat. Alles kan hier in komen te staan, van leerzame en schokkende onderwerpen tot de grootste onzin. De bedoeling van de column is elke week anders, maar het is nooit de bedoeling om opzettelijk schade toe te dienen aan wat dan ook. Alle grappen die in deze column gemaakt worden, zijn niet bedoeld om te kwetsen. Hou er rekening mee dat er allerlei onderwerpen langs komen, ook onderwerpen die niet geschikt zijn voor sommige lezers. Wanneer dit het geval is, staat er een waarschuwing boven de column. Wanneer je daarna besluit toch door te lezen is het geheel op eigen risico, hiervoor accepteer ik geen aansprakelijkheid. Tot zover het geblaat waarin ik mezelf bescherm, het geen wat rest is jullie veel leesplezier wensen in een nieuwe editie van Jowx' Column!



Kijk niet zo vreemd naar die banner, dat is op vrijdag gebeurt. Het was weer eens zover, vrijdag de 13e. De dag waarop je zonder enig gevaar onder een ladder door kan lopen, zwarte katten voor je kan laten kruisen en binnen een paraplu kan openklappen. Allemaal dingen die normaal ongeluk brengen, dus eigenlijk zou je het niet moeten doen. Maar als het dan toch een ongeluksdag is, moet je het ook goed doen. Allemaal bijgeloof, er zijn zoveel dingen die zogenaamd ongeluk brengen. Neem nou het openslaan van een paraplu binnen in een huis, op het moment dat je zoiets überhaubt al doet hoor je in een gesticht. Maar waarschijnlijk hebben mensen er vroeger veel drang naar gehad, dus hebben we maar verzonnen dat het ongeluk brengt. Schrijvend vanuit een parasol in mijn kamertje, wacht ik nog steeds het ongeluk af.

Dan heb je natuurlijk ook nog de aparte figuren die op deze speciale datum elkaar de eeuwige trouw bewijzen, op zich zou je denken dat het ongeluk brengt. Maar de trouwdatum van de stellen die op deze datum trouwen is meestal uitgekozen door de mannen, dit is allemaal uitgedachte strategie. Een huwelijk brengt alleen maar ongeluk met zich mee, maar je wilt je partner natuurlijk niet afwijzen als het eenmaal tot een aanzoek komt. Wat doe je dan, je trouwt op vrijdag de 13e! Dat brengt op zo'n moment geluk, het is even door denken voor dat je dit stukje door hebt, maar later ben je me hier enorm dankbaar voor.

Dan nog zoiets, een zwarte kat die je weg kruist. Als je echt bang bent voor bijgeloof, heb ik daar een hele simpele oplossing voor: gas geven. even voor de kinderen thuis, doe dit niet. Dat is enorm zonde van de bumper en banden, stel je voor dat je schade maakt door het bijgeloof te voorkomen. Heb je als nog een ongeluk, maar geen ongeluk! Wie denkt dat die vorige zin niet goed is, is zelf niet goed. Spelen met woorden is leuk, maar als je niet uitkijkt brengt het misschien ongeluk.

Met bovenstaande tips overleef je elke vrijdag de 13e, wat een ongeluk dat het op zaterdag de 14e gepubliceerd wordt.. Heb jij nog iets leuks gemaakt op vrijdag de 13e? Bijvoorbeeld de naam van GTA-Sheep als GTA_Scheep geschreven, of leden verzoeken of ze je aan willen spreken met 'naam'? Meld het hier, dan adviseer ik hoe je dat soort dingen de volgende vrijdag de 13e kan voorkomen!

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

8 reacties


Recommended Comments

Je kan om het ongeluk af te weren ook gewoon een konijnenpootje nemen. En aangezien Jowx een konijntje is (gaf 'ie zelf toe), krijg ik nu toch wel hele sappige idee

Link to comment

Nu je het zegt, ik was me er wel van bewust dat het gisteren vrijdag de 13e was, maar ik heb gek genoeg geen enkel voorvalletje meegemaakt. Sterker nog, ik vond het eigenlijk nog wel

Link to comment

Ga mij nooit meer vertellen dat het bijgeloof is dat vrijdag de 13e. Ik geloof dat dit weekend alles mis gegaan is wat maar mis kon gaan :@ Ben blij dat het allemaal weer voorbij is...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...