Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581451

Editie 388 - Interview


OWN

523 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

umvKHFL.png

Guardian1980... Politieman, vader, OWN-redacteur, moderator, allemaal synoniemen voor Guardian1980. Wil je meer weten over deze beschermer, lees dan verder!


Guardian1980, welkom bij je OWN-interview!

Dank je. Het is niet voor het eerst, maar altijd leuk om te doen.

19 mei 2009. Meer dan vijf jaar geleden al, een mijlpaal om trots op te zijn. Kun je ons iets meer over die datum vertellen?

Daar vraag je me wat. Ik moest even wat opzoeken, maar ik kan je het volgende vertellen: Het was een dinsdag en het weer was best aardig; het was droog en ongeveer 21 graden. De voorzitter van het Britse Lagerhuis trad die dag af, en op Texel en Vlieland spoelden riemvissen aan.

Verder registreerde ik mij die dag op het GTAForum, maar dat heeft de journalistiek nooit echt gehaald.

Na ongeveer twee jaar en half werd je moderator van het GTA IV forum. Je zit er nu nog altijd. Ben je dan nog (veel) bezig met GTA IV?

Iedereen weet wel dat het redelijk rustig is in het GTA IV-forum. Af en toe wordt er wat in een quiz geplaatst, worden er mooie plaatjes geplaatst en is er een lid dat GTA IV niet werkend kan krijgen. Qua modereren doe ik niet zoveel met GTA IV, qua spelen doe ik het af en toe nog wel.

Zou je IV nu nog verkiezen boven V? Of zelfs boven een andere GTA? Vertel ons wat meer over de GTA die jouw echte topper blijft.

Volmondig ja, ik verkies IV zeker boven V. Qua graphics en uitgebreidheid is V wel beter, maar qua verhaal en setting vind ik IV beter. Toen ik IV begon te spelen had ik vaak echt moeite om te stoppen, ik wilde gewoon verder spelen. Met V heb ik dat niet. Ik wil ook die game wel op 100% krijgen, maar verder weet ik nog niet of ik missies vaker ga spelen voor een beter resultaat. De verhaallijn van GTA IV heb ik al zo vaak gespeeld, ik kan Liberty City dromen...

En heb je dat al echt gedaan?

Haha nee. Het zou kunnen, maar nog niet gedaan.

Je gaat al meer dan vijf jaar mee onder je huidige naam, maar wat betekent die? Is hij gerelateerd aan je job in 't echte leven?

Dat is ie zeker. Guardian heeft te maken met mijn werk bij de politie en 1980 is mijn geboortejaar. De creativiteit spat er van af.

Ah, de politie. Kun je ons daar wat meer over vertellen? Moet je enkel het saaie papierwerk doen, of zit er al eens wat actie in die job?

Nee, het is zeker geen saai papierwerk wat ik doe, er zit wel degelijk actie bij. Maar wat ik precies doe, daar ga ik hier niets over vertellen. Misschien later, als ik ander werk doe.

Heb je het naar je zin bij The Oceans? Wat doe je daar precies, of ben je maar een gewoon lid?

Ondanks dat ik op dit moment geen bijzondere taken heb, heb ik het er prima naar mijn zin. Ik ben er nog niet zo lang, maar ik ouwehoer mee alsof het nooit anders is geweest.

Over het echte leven gesproken... Nog niet zo lang geleden ben je een trotse vader geworden, als ik me niet vergis. Hoe vergaat zo'n grote verandering in je leven? Het is namelijk iets waar vele leden hier nog niet eens aan zouden durven denken, lijkt me.

Haha, de meeste leden komen net zelf uit de poepluiers Het is een verrijking moet ik zeggen. De kleine meid is nu 9 maanden oud en elke dag weer genieten we van haar. Het is dan ook een voorbeeldig kind; ze slaapt de hele nacht door, eet goed, drinkt goed, en is altijd vrolijk en actief. Dat je leven verandert is zeker waar; alles wat je ooit belangrijk achtte is dat ineens niet meer, dat is de kleine. Voor haar zet ik alles opzij.

Een ze dus. Wat is haar naam, en waarom heb je die precies gekozen?

Ze heet Sam, en wie mijn blog een beetje volgt had dat geweten Het was de keuze van mijn vrouw; een niet alledaagse, stoere meisjesnaam. En ik vond het een goede keuze.

Sta je er dan soms bij stil, dat jij hier ouder bent dan de meesten? Of loop je hier gewoon rond, en acht je de leeftijd van je medeleden onbelangrijk?

Soms zie ik uitspraken van anderen waarbij voor mij duidelijk een leeftijdsverschil merkbaar is. Maar verder zie ik iedereen toch wel als gelijke, leeftijd is zeker onbelangrijk.

Wat doe je buiten vader zijn, moderator zijn en wetsdienaar zijn nog graag?

Pfff, dan blijft er momenteel niet zoveel over. Ik lees graag, boeken van David Baldacci en Dan Brown kan ik echt verslinden. Ook heb ik onlangs de biografie van Steve Jobs gelezen. Normaal ben ik niet zo van biografieën, maar deze was erg interessant en leuk om te lezen.

Aha, interessant. Dat bestaat dus nog, mensen die lezen. Ik heb zelf al vaak met boeken van die twee schrijvers in m'n handen gestaan (soms digitaal, zoals Bol.com), maar uiteindelijk toch maar altijd voor m'n favoriete schrijver gekozen: Stephen King. Iets van hem gelezen/gezien misschien?

Ik heb redelijk veel van Stephen King gelezen, maar nog meer films gezien. Daar zaten zeker toppers bij: IT en The Shining zijn voor mij toch wel de besten.

Hartelijk bedankt om deel te nemen aan dit OWN-interview, Guardian1980!

Graag gedaan, het was weer leuk om te doen.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...