Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580272

Editie 392 - Sport


OWN

500 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

Welkom bij Sport! Volgende week is Crazy_Ghost terug en zullen jullie dus ook van zijn stukjes kunnen genieten. Voor dat het zover is is er nog altijd een editie Sport! met mij als enige redacteur. Veel plezier met deze editie van Sport!

Nieuws

Nieuwslezers zijn vanaf deze week overbodig omdat @KaiSkillzz vanaf nu elke week het belangrijkste sportnieuws in OWN plaatst!

Van der Mark wint weer 8 uren van Suzuka

Motorcoureur Michael van der Mark heeft het weer geflikt. Voor de tweede maal in successie won de 21-jarige Rotterdammer de prestigieuze race 8 Uren van Suzuka. Opnieuw verrichtte de Honda-coureur uit Rotterdam dit huzarenstukje samen met zijn teamgenoten Leon Haslam en Takumi Takahashi.

In dezelfde ronde als de winnaars eindigde de Suzuki van Suzuki-testcoureur Randy DePuniet als tweede. Moto2-coureur Dominique Aegerter mocht als derde ook naar het podium. De wedstrijd maakt deel uit van het WK endurance, maar vooral de Japanse motorfietsfabrikanten hechten aan hun thuisrace veel waarde.

Andujar klopt Monaco in finale Gstaad

De Spanjaard Pablo Andujar heeft zondag het ATP-toernooi van Gstaad op zijn naam geschreven. De nummer 71 van de wereld klopte in de eindstrijd op het Zwitserse gravel de Argentijn Juan Monaco, die in de halve finales nog te sterk was voor Robin Haase. Na anderhalf uur tennissen werd het 6-3 7-5 voor de 28-jarige Andujar.

oH2eHjz.jpg?1?4593

Opmerkelijk

Er zijn redelijk wat engnekken en andere opmerkelijke dingen in de sportwereld. Daarom laat @Crazy-Ghost elke week iets opmerkelijks zien uit de sportwereld.

Vitesse

Vitesse is misschien niet enorm vreemd of raar, maar ik vond toch dat dit in opmerkelijk thuishoort. Vitesse wordt immers al jaren Chelsea II genoemd en dat is niet geheel onterecht. Toen Vitesse er financieel zwak voor stond kwam er een zakenman uit het Oostblok langs: Merab Jordania. Hij is goede vriendjes met de eigenaar van Chelsea en zo geschiede. Chelsea verhuurt al een paar seizoenen lang spelers aan Vitesse die het niet kunnen makken in het eerste. Zodoende worden die beperkte spelers (op kosten van Chelsea uiteraard) naar Arnhem gestuurd. Als Chelsea eenmaal de 'samenwerking' met Vitesse beeindigt denk ik dat Vitesse naar de grond gaat. Hopelijk zijn jullie nu beter in waarom ik Vitesse deze week in opmerkelijk heb gezet.

cC2YkA7.png?1?1065

Voetbal nieuws

Voetbalzone is niets vergeleken met dit stukje van Sport! Elke week komen hier de belangrijkste dingen te staan over de ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Van der Vaart niet naar Ajax

In Amsterdam werd er stiekem gehoopt op een terugkeer van Rafael van der Vaart, maar die droom lijkt nu kapot te zijn gegaan. Van der Vaart heeft namelijk aangegeven dat hij zijn contract bij Hamburger SV wilt uitdienen en een transfer naar Ajax dus niet aan de orde is. Van der Vaart is tegenwoordig een van de sterspelers en grootverdieners van de vervallen topclub HSV. Van der Vaart heeft nu een contract tot medio 2015.

bRynDXk.jpg?1?1636

Liverpool is Lallana maandenlang kwijt

De nieuwe, peperdure aankoop van Liverpool is geblesseerd geraakt tijdens een training en er wordt verwacht dat hij ongeveer een maand lang niet meer mee kan doen. Hij kwam deze zomer over van Southampton voor zo'n 31,5 miljoen euro. Hij maakte bij Southampton veel indruk en was daar de absolute sterspeler en verdiende daarmee dus een transfer naar Liverpool.

Sportbabe van de week

Wekelijks sluit @Crazy-Ghost de week af met een sportbabe. Voor de vorm wordt er ook nog wat verteld over de sporter, maar dat zal de meeste mannen een worst wezen.

Tenille Dashwood

Ze is vooral bekend onder een andere naam: Emma. Dat is namelijk haar ring-name. Dashwoord worstelt voor WWE in Amerika. Ze is geboren in Melbourne maar is op vroege leeftijd naar de VS gegaan. Ik zal jullie niet langer vervelen met saaie details dus hier zijn twee foto's!

tqd8mfw.jpg?1?9935

55Ehdgs.jpg?1?1154

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

3 reacties


Recommended Comments

Goeie sportbabe, 100% would bang.

Wel ff een note over dat van Lallana: in het titeltje staat dat Liverpool hem maandenlang moet missen, terwijl het slechts één maandje is. Klein detail, maar ik schrok toch al...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...