Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580320

Editie 393 - Sport


OWN

424 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

We zijn er deze week weer met een verse Sport! Het belangrijkste sportnieuws staat er uiteraard ook deze week weer in. Veel leesplezier!

Nieuws

Nieuwslezers zijn vanaf deze week overbodig omdat @KaiSkillzz vanaf nu elke week het belangrijkste sportnieuws in OWN plaatst!

Rojer naar finale Washington

Jean-Julien Rojer heeft zich met zijn Roemeense dubbelpartner Horia Tecau geplaatst voor de finale van het dubbelspel bij de ATP-toernooi van Washington. Rojer en Tecau waren na iets meer dan uur klaar met het Israëlisch/Amerikaanse koppel Jonathan Erlich/Rajeev Ram: 6-4, 6-2.

In de finale treffen Rojer en Tecau de Australiër Sam Groth en de Indiër Leander Paes. Zij hadden een supertiebreak nodig om de Amerikanen Steve Johnson en Sam Querrey te kloppen: 4-6, 6-3, 10-8.

Het is de zesde dubbelfinale die Rojer en Tecau dit jaar bereiken. Ze pakten vier keer de titel.

Max Verstappen op derde plaats F3

Formule 3-coureur Max Verstappen heeft op de Oostenrijkse Red Bull Ring weer van zich doen spreken met een derde plaats in de eerste race. Verder kwalificeerde het 16-jarige racetalent zich als zevende en zesde voor de resterende twee races op de Red Bull Ring in Oostenrijk, die zondag worden verreden.

In de eerste race boekte Verstappen een derde plaats, achter winnaar Tom Blomqvist en Antonio Giovinazzi. Dennis van de Laar eindigde als achtste, Verstappen's ploeggenoot Jules Szymkowiak finishte niet.

xTIm4GN.jpg?1?8584

Opmerkelijk

Er zijn redelijk wat engnekken en andere opmerkelijke dingen in de sportwereld. Daarom laat @Crazy-Ghost elke week iets opmerkelijks zien uit de sportwereld.

GTAGames.nl afbeelding
Deze week hebben we het over Badr Hari. 'Maar dat is toch een crimineel, wat doet hij dan in het artikel sport?' Ja, maar heel soms als hij niet vastzit bokst hij ook weleens wat wedstrijden op top-niveau. Badr Hari heeft vaak in de cel gezeten wegens mishandelen van mensen. Waaronder het mishandelen van miljonair Everink. Ook gaat er een verhaal dat Badr Hari Wesley Sneijder heeft geprobeerd af te persen omdat hij een relatie had met zijn ex. Maar naast zijn 'criminele' bestaan heeft hij ook een bestaan als topsporter. Hij behoort namelijk bij de beste kickboksers van de wereld. Hij won namelijk 89% van al zijn wedstrijden.

Voetbal nieuws

Voetbalzone is niets vergeleken met dit stukje van Sport! Elke week komen hier de belangrijkste dingen te staan over de ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Vitesse vs Chelsea: 1-3

Het was een bijzondere dag voor Vitesse op 30 juli 2014. Chelsea kwam namelijk op bezoek naar Arnhem! De twee ploegen hadden al een tijdje van tevoren afgesproken dat ze een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen elkaar zouden spelen. Van tevoren werd verwacht dat Chelsea vooral met reservespelers/jeugdspelers zou gaan spelen maar niets bleek minder waar. Sterren als Fabregas, Diego Costa en Fernando Torres stonden gewoon in de basis. Vitesse speelde best sterk en had zomaar van Chelsea kunnen winnen als ze kun kansen hadden afgemaakt. Door doelpunten van Salah, Fabregas en Matic kwam Vitesse op 0-3 achterstand. In de slotfase van de wedstrijd wist Djurdjevic toch nog de aansluitingstreffer te maken voor Vitesse.

PSV wint met moeite van St.Polten

PSV moest voor de kwalificatie voor de Europa League een wedstrijd spelen tegen St. Polten uit Oostenrijk. Verwacht werd dat PSV zit varkentje wel even zou wassen, maar dat bleek dus niet het geval. St Polten speelde hartstikke verdedigend en er was voor PSV geen doorkomen aan en tijdens de rust was de stand dan ook nog altijd 0-0. Pas na de rust kwam er een doorbraak in de wedstrijd. Luuk de Jong kopte de bal schitterend het doel in op aangeven van Luciano Narsingh. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met 1-0 voor PSV. PSV reist de volgende week naar St Polten voor de returnwedstrijd.

r57Giw0.png?1?6918

Sportbabe van de week

Wekelijks sluit @Crazy-Ghost de week af met een sportbabe. Voor de vorm wordt er ook nog wat verteld over de sporter, maar dat zal de meeste mannen een worst wezen.

Deze week hebben we als babe van de week Anna Rawson; een Australische golfer en model. Vooral als model heeft ze erg veel succes, en dat zullen jullie waarschijnlijk ook het interessantste vinden. Hier komen de foto's.

:)

gCe1iAi.jpg?1TJRmQqF.jpg?1

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...