Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580511

Editie 393 - Lid van de Week


OWN

327 bezichtigingen

Lid van de Week  

3 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie verdient de titel?

    • Thundercover
      1
    • Thundercover
      2
    • Thundercover
      0

1wncHUw.png

eqAJRY1.png IpwgrNv.png

Welkom bij alweer een nieuwe editie van Lid van de Week!

Helaas is dit de laatste keer dat ik, @TekaLoca, deze rubriek zal vullen, maar @_Night-Men_ blijft wel nog de vaste man bij Lid van de Week. Namens mij dus: Auf wiedersehen :bier:

Deze editie van Lid van de Week is anders dan normaal. Jullie krijgen te zien wie het lid van vorige week is geworden, maar ook gelijk wie het voor deze week geworden is. Nog gefeliciteerd met je welverdiende promotie, Thuco!

ehwvnc_th.png

Ik hoop dat iedereen het met me eens is, dat er geen andere mogelijkheid was deze week

:bier:

@Thundercover, een lid die opvalt door niet op te vallen. Het is misschien wat raar om het te zeggen maar het is de waarheid. Als er iemand gewoon zichzelf is gebleven, dan is het Thundercover of zoals vele leden hem noemen: Thuco. Zijn aanwezigheid wordt vaak gezien als prettig aangezien je hem zelden tot niet boos zult tegenkomen, zelfs wanneer het aankomt op zijn burgemeester taken in Gangs & Corporations. Hij houdt het hoofd koel en mede dankzij die eigenschap, heeft hij een promotie gemaakt tot admin. Een prestatie op zich wanneer je jezelf continu moet bewijzen dat je het in je hebt. Uiteindelijk kwam die dag, 30 juli 2014, waarop hij zijn rode kleur inde. Zijn takenpakket werd nog verder uitgebreid dan die al waren en ik durf met volle zekerheid te zeggen dat hij die taken uitstekend zal gaan uitvoeren.

Beste Thundercover,

Na alles wat je voor het forum in al die jaren hebt gedaan lijkt het me niet meer dan logisch dat je nu admin bent. Je bent voor velen een goed voorbeeld van hoe een correct persoon moet zijn, en ik hoop dat we nog jaren plezier van je kunnen hebben op het forum. Je hebt het verdiend, topper!

Je werk als moderator van Gangs and Corporations is werkelijk waar uitstekend. Je bent voor iedereen open als diegene een vraag heeft of een opmerking en probeert dan ook om daar altijd wel met een goede antwoord te komen. Je hebt je promotie zeker verdiend, en nu veel succes toegewenst met je nieuwe taken!

De winnaar van de vorige editie:

n3tfvb_th.png

Gefeliciteerd :bier:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...