Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580986

Editie 36 - Forum


Dutchy3010

566 bezichtigingen

blogentry-5021-1176581374.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Het is heerlijk weer buiten en wat betekend dat? Het is weer tijd voor een verse forum, en helaas wat later als verwacht, maar deze week is er wel weer volop nieuws en het is dus weer de moeite waard om het te lezen. Vorige week was het iets minder, maar deze week is de forum volledig terug en om alles even kort samen te vatten, mocht je geen zin hebben om te lezen... We hebben twee promoties en één gedwongen degradatie binnen de crew en er zijn een aantal dingen gebeurd binnen het forum, kortom pak een lekkere zak chips en lees het nu!

Promoties!

ASPHALT wordt Megalid!

Het was een lange tijd stil rondom onze geasfalteerde weg. Maar ik met trots mededelen dat hij met vlag en wimpel Megalid geworden is. Onze ASPHALT slaagde er in om van het LCS fora, zonder expert een fora te maken met expert en hij is absoluut op dit moment het persoon dat het meeste verstand heeft van LCS op dit forum. Om een lang verhaal wat korter te maken vroeg ik hem wat hij er nou zelf van vond en dit was zijn antwoord. "Nadat ik weer recht op mijn stoeltje terug zat was ik natuurlijk erg blij en ook verrast. Dat verwacht je dan ook weer niet één-twee-drie, een promotie tot Mega Lid. Vooral omdat ik de laatste tijd wat minder achtief ben in verband met de in-activiteit van, vooral, de LCS-Hulp vragen en ook de VCS hulp wordt ook wat zeldzamer. Maar natuurlijk megablij! :)" Aldus ASPHALT! Wij wensen hem enorm veel succes en plezier bij zijn nieuwe mogelijkheden op het forum.

Dutchy3010 krijgt IV fora!

Na mateloze drukte in het GTA IV fora zat het er natuurlijk aan te komen. De afgelopen weken was het te druk om een fora te laten lijden op praktisch één persoon, in die weken schoot vooral Dutchy3010 vaak bij om de orde te handhaven en nu is zij ook te vinden achter het stuur in het IV fora. Ik vroeg haar wat ze dacht toen ze moderator werd en dit is wat zij zei. "Ik was blij want GTA IV fora zijn momenteel erg druk en er is dus veel te doen, en ik ben een persoon die het graag druk met iets heeft :puh: .l" Ook omdat ze al langer aanwezig was in het IV forum vroeg ik voor de sfeer nog een vraag. 'Je bent al langer dan vandaag actief als moderator in het IV fora, wat is hier de reden voor?' daarop antwoordde zij het volgende "Als Global Moderator spring je bij in de fora waar dat nodig is" Aldus Dutchy3010. Naast dat wens ik Dutchy3010 enorm veel succes met de enorme drukte in dat fora!

Degradaties!

Mazzeltje weer Megalid!

Het leek een korte afwezigheid te zijn van onze Mazzeltje, maar na en lange afwezigheid op de momenten wanneer je dat liever niet ziet kun je als crew natuurlijk niks anders doen dan het besluit nemen om hem te degraderen. En dat is gebeurt ook, hoe jammer ik het vindt. Mazzeltje kon zich blijkbaar niet meer vertonen in de crew en zeker als je moderator bent in het drukste fora kan je niet zo maar even vrij nemen. Ik weet niet precies waarom je er niet meer bent geweest Mazzeltje, want persoonlijk vindt ik het erg jammer, maar het is nou eenmaal zo, ik denk dat er niks aan te doen is helaas. Mazzeltje namens heel de crew, de leden, de redacteurs en bezoekers enorm bedantk voor je steun binnen de crew, en veel geluk/succes bij de dingen die je elders gaat uitvoeren. :)

Projecten!

Formule 1 News Bulletin terug in de Blog

Nadat Typhoon een stap terug zette kon de Formule 1 News Bulletin Blog eigenlijk niet meer voort bestaan op de blog, omdat niemand van hen anders Megalid was en je moet Megalid of hoger zijn om berichten aan te maken op een blog, in de vorm van artikel. En dat niet alleen, het was gewoon erg lastig om alles aan te passen, nou kwam SummerBase, ik dus met een oplossing ik zei tegen hen dat ze Typhoon gewoon 100 berichten aan konden laten maken en daardoor konden/kunnen hun het zelf publiceren en daarmee blijft de Formule 1 News Bulletin blog bestaan. Wat natuurlijk erg leuk is!

San Andreas Photo Contest V

De stemronde is inmiddels al een aantal dagen open en sluit al heel snel, als deze gesloten is zal de volgende ronde beginnen. Uiteraard kan ik het zelf niet zo goed uitleggen als de leider, NandroDavids zelf dus daarom zet ik hier een quote uit het topic hier neer.
Allereerst zal er na elke ronde in het nog te openen stemtopic door iedereen gestemd kunnen worden op de vijf mooiste foto's. Nummer 1 krijgt 5 punten, nummer 2 ontvangt 4 punten, nummer 3 verdient 3 punten, nummer 4 zal 2 punten in de zak kunnen stoppen en tot slot gaat er nog 1 punt naar de nummer 5. Het tweede waar punten bij te verdienen zijn is de vakjury. Ik ga namelijk een vakjury samenstellen die punten gaan uitdelen. De vakjury zal gaan overleggen en ook een top-5 maken van de ingezonden foto's. De nummer 1 krijgt hierbij 15 punten, de tweede plaats ontvangt 12 punten, de derde op de lijst krijgt 9 punten, nummer 4 krijgt 6 punten en tot slot krijgt de vijde in rang 3 punten. Uiteraard zal de vakjury bestaan uit niet-deelnemers.
Er zullen vijf ronden zijn en de eerste is al bijna voorbij met 15 deelnemers. In de contest zal niemand afvallen, het gaat erom wie de meeste punten heeft aan het eind van de rit. De deelnemers vinden het erg leuk als je ook stemt, indien je dat nog niet gedaan hebt.

Forum Nieuws!

IV Fora reorganisatie!

Zoals velen weten is het in het GTA IV fora de afgelopen tijd erg druk geweest, en an het aantreden van Dutchy3010 heeft zij een grondige schoonmaak gemaakt. Zo heeft ze een aantal overzichtelijke topics aangemaakt, met daarin standaard informatie en daarnaast zijn er enkele discussie topics gepost zodat niet alles meer in aparte topics staat. Nu is alles veel centraler en hopelijk zal de spam minder worden. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen...

"Tot volgende week, en nu gaan we snel door met de volgende rubrieken..."

8 reacties


Recommended Comments

Als ik niets tegen Thundercover had gezegt was het blog nu niet terug :puh:

Ja, inderdaad. We hebben het eigenlijk alledrie gedaan :sigaar:

ASPHALT, veel plezier met je nieuwe kleurtje :klap:

Link to comment
Als ik niets tegen Thundercover had gezegt was het blog nu niet terug :puh:
Uhmmm, mis ik hier iets? :$
@ Dutchy: Ik heb ook het gevoel dat ik iets mis hier...
Dat gaat niet over de blog van Oceans Weekly News, maar over de Formule 1-blog waar SummerBase onder andere over schrijft dit keer.

@ SummerBase >> Zo klopt 'ie inderdaad :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...