Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580173

Editie 397 - Sport


OWN

1276 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

Welkom bij weer een nieuwe sport. Deze week een wat dunnere sport aangezien mijn collega Kai even een weekje rust heeft.

Nieuws

Nieuwslezers zijn vanaf deze week overbodig omdat @KaiSkillzz vanaf nu elke week het belangrijkste sportnieuws in OWN plaatst!

Poules van de Champions League bekend!

GTAGames.nl afbeelding
In alle landen zijn de competities weer gestart na een lange zomerstop. Uiteraard zal er dus binnenkort ook weer Champions League voetbal gespeeld moeten worden. Maar uiteraard zijn hier wel poules voor nodig, en die zijn nu bekend. Bij deze loting heeft de enige club uit de Benelux het zwaar getroffen. Zij treffen namelijk Barcelona, Paris Saint-Germain en Apoel Nicosia. Dit maakt het voor het team van Frank de Boer wel erg lastig om te overwinteren in de Champions League.

Opmerkelijk

Er zijn redelijk wat engnekken en andere opmerkelijke dingen in de sportwereld. Daarom laat @Crazy-Ghost elke week iets opmerkelijks zien uit de sportwereld.

Schaakboksen.

Deze week hebben we het over een schaakboksen. Een combinatie tussen boksen en schaken. De ene ronde ben je aan het schaken en de andere ronde aan het boksen. Deze sport is bedacht door Rubingh, maar waarom hij juist deze twee sporten combineert is mij een raadsel aangezien de sporten niet echt bij elkaar passen. Mocht jij na dit bericht heel veel zin hebben om te schaakboksen zal je wel een stuk moeten reizen. De enige club is namelijk gevestigd in Berlijn. Maar hé, dan heb je ook wat.

Sportbabe van de week

Wekelijks sluit @Crazy-Ghost de week af met een sportbabe. Voor de vorm wordt er ook nog wat verteld over de sporter, maar dat zal de meeste mannen een worst wezen.

Deze week is de babe Ellen Hoog. Een Nederlandse Hockeyspeler. Ze heeft al 127 interlands voor Nederland op haar naam staan en al 3x met Nederland de Olympische Spelen gewonnen.

empire-sports-ellen-hoog-field-hockey.jpg

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...