Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 36 - Ongezouten


Dutchy3010

373 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Anoniem 1

Om een OWN ongezouten te schrijven heb je toch wel een mening nodig die op z’n minst enigzins van een vleugje zout voorzien is. Als lezer zal je ook niet minder verwachten wanneer je aan deze rubriek begint. Je hebt nu al de kans gehad om weer op de hoogte te zijn van de nieuwste en oude gebeurtenissen op het forum, te lachen met Mirrrr, Jowx en Dutchy om het interview (zeer leuk als je het nog niet gelezen hebt) of om dat grappige toetsenbordje voor Windows, of de overige rubrieken die het altijd wel waard zijn. Mocht je dit als eerst lezen, kom je toch wel wat bedrogen uit denk ik.

Er is van mijn kant namelijk weinig om een gezouten mening over te hebben. Al tijden is er altijd wel wat om over te zeuren, maar feitelijk gezien heeft het totaal geen nut (in de positieve zin ervan). Met een beetje relativerend vermogen kan je vaak al een groot gedeelte van de gebeurtenissen zijn plaats geven en er gewoon met vrede naar kijken. Met een beetje positieve instellingen kan het zelfs op zo’n manier dat je er het voordeel ook nog van ziet, of in ieder geval de zonnige zijde ervan. Het is eigenlijk net als eerst tot tien tellen wanneer je boos bent, in die seconden hou je op de een of andere manier die boosheid niet vast.

Daarnaast zijn dergelijke gebeurtenissen vaak al met met wat nadenken op te lossen. PMs worden vaak nog laten liggen, terwijl dat juist een goed middel is. Virtueel face-to-face contact helpt veel meer dan dat via een topic te doen. Ook zullen weinig leden dit niet waarderen, en wanneer dat zo is, dan is dat waarschijnlijk meer hun probleem dan de jouwe. Als het enigszins goed hebt aangepakt heb je de neiging al niet meer dit via het forum te botvieren.

Overigens wil ik niet zeggen dat dit niet gebeurt. In de tijd dat ik hier rondloop ben ik ook een aantal keer terechtgewezen, door mensen die de situatie gewoon koel aanpakten en er geen heisa van maakten. Natuurlijk is dat eventjes (goed) slikken, maar wanneer je het toepast op het groter geheel zie je vanzelf waar het vandaan komt en kan je het naar je eigen voordeel zetten. Het heeft mij in ieder geval veel geholpen, en ik ben daar ook zeer dankbaar voor.

1 reactie


Recommended Comments

Bedankt voor je stukje Anoniem 1 (Dutchy, je bent het bedankje vergeten :clown:)

Ik weet nog niet echt waar het nou over ging (ik ben pas net wakker), dus lees ik het vanmiddag nog wel een keer :engel:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...