Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580031

Editie 399 - Sport


OWN

1093 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

Welkom bij de allerlaatste Sport. Ja dit is (helaas) de laatste editie die wij voorlopig zullen schrijven qua sport betreft. We hebben het beide erg druk met school en weinig motivatie om te schrijven. Daarom hebben we besloten om er een punt achter te zetten, voor nu tenminste. Geniet van de laatste OWN!

Voetbal Nieuws

Voor de laatste keer lees je hier al het belangrijke voetbal-nieuws. Door @KaiSkillzz

Ja, dit is ook voorlopig de laatste keer voetbalnieuws. Ik stop voorlopig met OWN en dit heeft alles te maken met de drukte waar ik nu in zit. Ik zit momenteel in mijn examenjaar en daardoor is het soms onmogelijk om kwalitatief goede artikelen te schrijven als er haast bij zit. Ik heb erg genoten van deze korte tijd en ik wil alle lezers van Sport bedanken.

Real verliest voor de tweede keer op rij

Het gaat niet goed met Real Madrid. De grootmacht uit Spanje heeft voor de tweede keer op rij verloren in La Liga. Deze keer was stadsgenoot en regerend landskampioen Atletico Madrid te sterk. Atletico Madrid won met 1-2 in het Santiago Bernabeu. Tiago kopte Atletico al in de 10e minuut op voorsprong. Ronaldo stond te slapen en dus kon Tiago gemakkelijk koppen. In de 26e minuut kreeg Real Madrid een strafschop mee en die werd uitstekend benut door Ronaldo die in de linksonder in het doel schoot en zo dus de gelijkmaker maakte. Na rust werd het een gelijkopgaande strijd met weinig kansen aan beide kanten en het leek ook niet echt spannend meer te worden. In de 76e minuut kwam er plots een mooie goal van de invaller Arda Turan. De Turk maakte de beslissende in de Madrileense derby. Dit was een klap die Real Madrid waarschijnlijk echt gaat voelen.

FIFA 15

Deze keer wat anders omdat het de laatste editie is. Aangezien FIFA 15 nu echt een hype is momenteel leek het me wel leuk om hier een paar mooie afbeeldingen neer te zetten. Geniet ervan!

:)

FIFA-15-Gameplay-Agility-and-Control.jpg

fifa5jpg-b68575_960w.jpg

fifa3jpg-2ea0cc.jpg

Opmerkelijk

Het is niet zo opmerkelijk dat dit stukje dus ook verdwijnt uit OWN. Maar wat wel opmerkelijk is:

Wielrennen, is een verschrikkelijk zware sport. Bij grote evenementen als de Tour de France fietsen wielrenners al gauw 4000 kilometer. Opzich niet zo opmerkelijk dus dat verschillende wielrenners zichzelf hielpen door doping te gebruiken. Dat idee hadden bekende renners als Contador en Schleck. Door de grote hoeveelheid dopinggebruikers kon het zomaar gebeuren dat een renner die eigenlijk tiende was geworden, op eens de eerste prijs toegewezen kreeg.

Sportbabe van de week

Het beste voor het laatst bewaren, dat kennen jullie wel toch?

Deze week hebben we de vriendin van Gregory van der Wiel, speler van het Nederlands elftal en van Paris-Saint Germain. Dat Gregory goed gescoord heeft is wel duidelijk. Zijn vriendin, Stephanie Bertham Rose is een 19-jarige model van onder andere Hünkemoller. Alhoewel ze zelf niet sport, leek het mij wel leuk om een vrouw van een sporter te doen voor de laatste editie. En dan is Stephanie geen straf toch?

bert6.jpg

bert8.jpg

bert5.jpg

Bedankt voor het lezen en vaarwel!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...