Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580352

Editie 37 - Jowx' Column


Jowx

543 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_jowx.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Welkom bij Jowx' Column, de rubriek waarvan de inhoud nooit vast staat. Alles kan hier in komen te staan, van leerzame en schokkende onderwerpen tot de grootste onzin. De bedoeling van de column is elke week anders, maar het is nooit de bedoeling om opzettelijk schade toe te dienen aan wat dan ook. Alle grappen die in deze column gemaakt worden, zijn niet bedoeld om te kwetsen. Hou er rekening mee dat er allerlei onderwerpen langs komen, ook onderwerpen die niet geschikt zijn voor sommige lezers. Wanneer dit het geval is, staat er een waarschuwing boven de column. Wanneer je daarna besluit toch door te lezen is het geheel op eigen risico, hiervoor accepteer ik geen aansprakelijkheid. Tot zover het geblaat waarin ik mezelf bescherm, het geen wat rest is jullie veel leesplezier wensen in een nieuwe editie van Jowx' Column!



Woohoo! Ik heb post, eindelijk iemand die een inzending gedaan heeft. Vol enthousiastme scheur ik de virtuele envelop aan stukken, op het vrolijk ingekleurd papiertje kan ik de volgende tekst lezen.

''De volgende column moet over indianententen gaan~!''

De eerste vraag die dan bij me binnen schiet is, waarom?

koningcactuscampagneso2.png

Zo gezegd, zo gedaan. Nu is het niet direct de volgende column geweest, andere onderwerpen kregen voorrang op wegens bepaalde redenen. Maar beter laat als nooit, een colimn over indianententen. Vraag mij niet waarom, maar omdat ik gedwongen werd door Koning Cactus had ik geen andere keus dan toe te zeggen bij dit onderwerp.

Allereerst is het natuurlijk handig om te weten wat de term 'indianententen' uberhaupt inhoud, daarom gaan we daar eerst even op in. Indianententen zijn tenten die gebruikt worden door indianen, indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. Nu dat probleem opgelost is, gaan we over tot het volgende probleem. Er zijn twee soorten indianententen, de 'wigwam' en de 'tipi'. De laatste komt hier vooral aan bod, dit op speciale wens van Koning Cactus. Maar toch even ter informatie, de wigwam is een met boombast of huiden bedekte, koepelvormige hut. Een tipi bestaat uit een frame van rechte stokken, een bedekking van canvas of dierenhuiden, een binnenvoering en een deur van canvas of huid.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar daar gaat het niet om. Piet-Herr streeft naar een niewue samenleving, een samenleving waarin iedereen in tipi's gaat wonden. Om dat te beginnen zoekt hij zelf nog een tipi, hij moet ten slotte zelf het goede voorbeeld kunnen geven. Dus heb jij toevallig nog een tipi op zolder, of wonen jullie thuis al in een tipi? Geef een reactie en misschien kan je Piet-Herr en Koning Cactus erg gelukkig maken, daar naast zal je altijd herinnerd worden als machtig en vrijgevig persoon, wie wilt dat nou niet? Dus wacht niet langer, stuur jou tipi, bij voorkeur in een regenboogkleurige envelop, naar de spambox van Jowx. De mooiste tipi word door mij persoonlijk aan Piet-Herr uitgereikt, uiteraard word jou naam genoemd.

To be continued..

Reacties op deze column kunnen hier gegeven worden, plaats deze niet hier. :slotje:

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

15 reacties


Recommended Comments

:@ Zit ik de hele week te wachten op je column is hij er weer niet...

Nee hoor lieverd.. Je hebt het super gedaan.. Echt toppie :Y

Link to comment
Nee hoor lieverd.. Je hebt het super gedaan.. Echt toppie :Y

:schater:

Hoe super moet het dan wel niet zijn als Jowx' Column w

Link to comment
Die intro en outro lijken elke week weer beter te worden. :*D

Jouw Labiele entertainment wordt ook steeds labieler geloof ik :tonguitsteken: :engel:

Link to comment
naamloosxif5.png?

Het ijsje ontbreekt. Sorry, door de warmte sla ik door. :7

--

Om dit bericht toch nog enigzins nuttig te maken: "Goed werk, Jowx! Het ziet er weer geweldig uit." :)

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...