Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580495

Editie 406 - Interview


OWN

626 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

b2UOI2m.png

Er is een tijd van interviewen, en er is een tijd van geïnterviewd worden... Ik presenteer u: TekaLoca!


Hey Teka! Welkom!

Heya, fijn om er weer bij te zijn. Het is alweer een tijdje terug, he..

Ja, nu zijn de rollen wel omgekeerd voor jou. Wat vind je 't leukste, interviewen, of geïnterviewd worden?

Ik vind zelf interviewen leuker dan geïnterviewd worden, maar dat begrijp je pas wanneer je het zelf hebt gedaan.

Daar kan ik inkomen, ja. Wanneer is de laatste keer dat je iemand hebt geïnterviewd?

Dat moet rond mei of juni geweest zijn, aangezien ik op het einde een andere rubriek had.

Heb je spijt van je beslissing om bij OWN weg te gaan, of ben je blij om er van af te zijn?

Tsja, spijt.. Ergens wel en ergens niet. Ik vind dat, als je niet meer gemotiveerd bent om iets te doen, dat je er dan ook niet verder moet mee gaan. Ik had de motivatie niet meer om verder te doen dus heb ik maar plaats gemaakt voor mensen die er wel de motivatie voor hebben. Maar als er dan een goeie OWN verschijnt heb ik dan wel soms van "Verdomme, ik kon er nog bijhoren..". Dubbel gevoel voor mij dus.

Da's mooi gezegd. Heb je er ooit over getwijfeld om ook echt terug te komen?

Ik zou liegen als ik zeg dat ik er niet aan getwijfeld heb. Mensen die mij kennen weten dat ik overal over twijfel en mijn mening op elk moment kan veranderen. Ik heb er dus vaak over getwijfeld ^^

Achja, we zullen het wel zien of je hier ooit nog een rubriek komt schrijven... Wanneer heb je je eigenlijk geregistreerd?

Dat was op 30 december, in 2008. Maar ik denk dat als ik vanaf mijn eerste visite een account aangemaakt zou hebben, dat die dan weleens uit 2006 zou kunnen stammen.

Dat is jong begonnen met GTA. Welke GTA kwam er eerst?

Dat was GTA Vice City. Toevallig bij een neef van me gespeeld en het was meteen prijs ^^

Wel, dat verhaal past zichzelf ook op mij toe. Vonden je ouders dat allemaal oké?

Die hadden er geen problemen mee, integendeel zelfs: mijn moeder heeft me ooit geholpen met een van de beginmissies van San Andreas, en mijn vader speelde ook weleens op San Andreas maar hij deed al mijn centen op aan nieuwe safehouses. Achja...

Haha, dat is eens iets anders! Tonen je ouders nu ook nog interesse voor de nieuwere GTA's?

Bwah, toen ik GTA V speelde roepte ik m'n vader af en toe om me te helpen met het tunen van mijn auto's in Los Santos Customs, maar daar blijft het ook bij. Het is nu ook wel al sinds juni geleden dat ik het kon spelen dus wellicht dat ik hem de controller nog eens pass over een aantal weken

:puh:

Dus je gaat de next-gen versie kopen?

Zekerweten! De aankondiging was voor mij reden genoeg om de PS4 te halen. Uiteindelijk doe ik het niet enkel voor GTA V, maar het is toch een van de hoofdredenen.

Vind je het niet spijtig om 65 euro, in sommige winkels zelfs gewoon 70, euro uit te geven aan een spel dat je al hebt gespeeld? Want dat is voor velen toch de reden waarom dit een no-go is?

Nope. Dit is een game waarvan ik weet dat ik hem enorm veel zal spelen. Althans, totdat er een nieuwe GTA komt natuurlijk, maar wanneer kunnen we die verwachten? Daarnaast heb ik nog €25 kunnen vangen van mijn vorige versie, dus dat verzacht het ook allemaal een beetje.

Geraak je een GTA niet beu op een gegeven moment?

Jawel, maar als dat gebeurt speel ik even iets anders tot ik er weer zin in krijg. Het is niet zo dat ik alleen maar GTA speel, integendeel zelfs. Ik vond de trilogy-GTA's in dat opzicht wel beter aangezien ik die zelden tot nooit beu werd.

In welke opzichten is deze GTA, buiten de graphics, beter dan de vorige, bijvoorbeeld de trilogy?

Oh maar ik vind GTA V niet beter dan de GTA's uit de trilogie, hoor. Het enige dat ik beter vind zijn de graphics, zoals je zei, maar San Andreas bijvoorbeeld, die mogelijkheden.. Man man man, fantastisch gewoon.

Zijn er specifieke dingen die je wenst voor de volgende GTA?

Ik zou graag een next-gen GTA zien in Vice City. Ik hoopte al dat GTA V zich daar zou afspelen, maar Los Santos was uiteindelijk ook wel goed. Verder zou ik het leuk vinden als je je personage weer zou kunnen trainen en uiteindelijk ook nog dat de focus terug wordt gelegd naar de singleplayer. Velen vinden GTA:Online helemaal top, maar dat is voor mij geen echte GTA. GTA zonder multiplayer vond ik helemaal top, maar multiplayer is helaas "the future".

We kunnen inderdaad niet om die toekomst heen, spijtiggenoeg. Toch zijn er nog developers die hun games zonder multiplayer maken, en die blijken dan ook gewoon een fantastisch verhaal te leggen. Denk je dat R* zichzelf ook eens zou zeggen om meer op het verhaal te focussen?

Voorlopig niet. GTA:O is een enorm succes en er blijven maar updates voor komen dus ik zie ze niet zo snel bijdraaien, maar aan de andere kant denk ik dat ik wel gelijk heb over het feit dat het verhaal van GTA V niet veel soeps is, en ik ben waarschijnlijk niet de enige die zo denkt. Maarja, ze zullen het wel proberen te fixen door storyline-DLC's uit te brengen..

Zouden ze hun tijd en werk niet gewoon beter in de volgende GTA stoppen, in de plaats van DLC's om deze GTA nog verder uit te rekken?

Terugkijkend op de vorige story-DLC's van GTA IV, die ik helemaal geweldig vond, hoop ik wel dat er nog komen voor GTA V zodat men toch nog positief zou kunnen terugkijken op deze game.

Maar we hebben nu al meteen drie personages gekregen, in de plaats van één hé.

Klopt, maar het zou ontzettend jammer zijn als ze het hier bij zouden laten. Sneue storyline

:(

Achja, ik zou het ontzettend spijtig vinden als ze überhaupt nog proberen er iets aan te doen, laat ze gewoon met iets nieuws komen. Maar dat is een andere filosofie... Speel je eigenlijk nog andere games?

Jazeker. Ik ben een grote fan van de FIFA - en Assassin's Creed reeksen ^^

En die speel je op welke console?

Op de PS4. Had voorheen wel een Xbox 360 en ook even een Xbox One, maar ik ben dan maar teruggegaan naar PS4.

Misschien kun je je PSN ID hier droppen, zodat mensen met je kunnen FIFA'en?

Mijn PSN-naam is dezelfde als mijn gebruikersnaam op het forum. TekaLoca dus ^^

Welke hobby's heb je nog, buiten gamen?

Voetbal, zowel het volgen van mijn favoriete clubs als het zelf beoefenen van de sport. Ik luister graag naar muziek en ga verder ook graag wel 'ns bowlen.

Wat voor muziek beluister je?

Ik luister naar zo veel verschillende stijlen, maar de 80's, daar zitten mijn favorieten tussen.

Dat lijkt me best wel een geliefde stijl, hier op het forum. Ik heb eigenlijk al lang geen random vragen meer gesteld, laten we dat eens doen... Rood of blauw?

Blauw.

Voetbal kijken of spelen?

Spelen.

FIFA of GTA?

Moeilijke.. Ik ga toch maar voor GTA.

Veel geld of veel vrienden?

Geef mij maar veel geld, krijg je automatisch veel vrienden mee ^^

Oh, ik denk plots aan een zinnige vraag. Ga jij akkoord met de stelling "vroeger was het (forum) beter"?

Met de volle 100%.

En waarop past zich dat toe? Was de mentaliteit beter, was het publiek volwassener? Wat maakte het nu net beter?

Het publiek was, tsjah, anders.. Veel leden waar ik toen goed mee om kon gaan zijn er niet meer en zijn dan wel vervangen door andere leuke personen, maar het is allemaal niet meer zo hetzelfde. Ligt misschien ook wel aan het feit dat ik het forum al helemaal gewoon ben en dat het voor mij niets nieuw meer is.. En de GTA's waren ook beter. Just saying

:D

Haha, misschien draagt dat laatste er wel aan toe. Zou de openheid voor mods toen geen reden geweest zijn voor de sfeer? Bijvoorbeeld MTA, of gewoon alle andere mods. Die hebben misschien bijgedragen aan de activiteit, en de sfeer rond GTA zelf? Ik was er zelf niet bij, en kan het dus moeilijk weten.

Nou ik werd zelf ook pas echt actief in 2010 of 2011, dus zo lang zit ik hier eigenlijk nog niet. Maar je hebt wel een punt. Ik verwacht dat het forum vanzelf drukker zal worden bij de release van GTA V op PC.

Als er tenminste nog gemod zal worden. De moddingfora zijn nu allesbehalve actief...

Ik zet er m'n geld op!

Wedden... Doe je dat wel eens in het echt, met voetbal ofzo?

Soms wel ja. De voorbije jaren heb ik vaak met m'n stiefvader gewed op sommige wedstrijden. We zetten elk 10 euro in en wie gelijk had won zijn 10 euro, plus 10 euro van de ander. Dat hebben we zo'n vijftal keren gedaan en ik had telkens gewonnen, met als resultaat dat hij nooit meer onderling wilt wedden met mij. Verder had ik vorig jaar 50 euro gewed, met m'n echte vader, dat Real Madrid de Champions League zou pakken, terwijl hij 50 euro ingezet had op Bayern Munchen. Ook hij kon dus niet winnen ^^

Verder heb ik zelf nooit geld ingezet op wedstrijden. Ik ga weleens mee met een maat van me die dat wel doet en dan mag ik enkele wedstrijden voorspellen, maar mijn geld gaat daar niet in

:puh:

Ach, het is wel een leuke bezigheid, als je het kunt controleren. Het voegt wat extra spanning toe, natuurlijk.

Klopt wel, maar ik vermijd het liever. Niet dat ik het niet kan controleren, he, maar ik zou alleen willen wedden als ik zeker ben, en dat ben je nooit in het voetbal. Dus nja..

Wedden met zekerheden zou geen wedden meer zijn.

:D Nog een schietvraag: favoriete film?

The Social Network.

Niet slecht... En waarom is dat?

Ik vond het best interessant om te weten waar ze Facebook hebben uitgestampt. Het verhaal is top en het is dan nog fantastisch geacteerd. Het hoofdpersonage vind ik overigens zo'n enorme baas in de film ^^

En Jesse Eisenberg is nu niet bepaald een slecht acteur hé. Laat staan zo'n regisseur: David Fincher! Kijk je ook graag series?

Eigenlijk niet, ik kijk namelijk zelden naar de televisie. Als er voetbal is, of een goeie film dan ga ik wel kijken maar ook niet meer dan dat. De enige serie waar ik naar keek was Flodder. Geweldig was dat

:puh:

Ah, daarover kan ik niet echt meespreken. Je kunt ook op je computer kijken hé - dat hoeft niet eens illegaal te zijn, als je er het geld voor over hebt.

Televisie, computer, allemaal dezelfde biscuit if you ask me ^^

Tsja, je zegt dat je geen tv kijkt, maar aangezien je wel actief bent op GTAF, veronderstel ik dat je de computer wel gebruikt... Laten we het dan maar houden op een gebrek aan interesse in series.

Exactemundo! Haha.

Maar je kent me wel: ik ben koppig. Ik wil je The Walking Dead aanraden! Een keer je een aflevering of twee gezien hebt kan je niet wachten om de volgende te bekijken!

Zal dat dan maar eens moeten bekijken. Ik bedenk me trouwens net dat ik alle afleveringen van FC De Kampioenen bekeken heb en er onlangs nog 4 seizoenen van gekocht had

:7

Och... Precies mijn zus! Maar ik geef toe, hoewel het na een tijd wel vermoeiend wordt, dat het geweldige Vlaamse humor is.

Ja, het is me wat.. Al vond ik de film er net iets te veel aan, die hadden ze beter niet gemaakt om eerlijk te zijn.

Ik heb hem niet gezien, maar ik kan me er in vinden. Zulke uitmelkerijen zijn niet nodig

Precies. Ik verwachtte er veel van, maar helaas..

Moet je ook niet doen hé... Maar ach, ik wil je bedanken voor dit interview!

It's a pleasure, my friend!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...