Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586660

Editie 409 - Interview


OWN

380 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

b2UOI2m.png

.Sharingan!


Wanneer registreerde je je hier? Kwam je al vroeger op het forum?

Ik registreerde mijzelf op 16 april 2005. Over minder dan een half jaar ben ik een decennium geregistreerd. Dat is best een tijd! Voor mij waren forum's toen iets nieuw's en het ging ook nog een's over mijn favoriete bezigheid dus vandaar bleef ik plakken. De eerste 3-4 jaar waren voor mij de tofste jaren in mijn forum carriere. Krijg nog altijd een lach op mijn gezicht als ik oude namen tegenkom in de archieven van het forum!

Ja opzich wel. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een interview voor OWN heb gegeven. Dus tijd voor een refresh! (:

Speelde je GTA dan al op jonge leeftijd?

De eerste GTA die ik gespeeld heb is GTA2. Ik was 10 of 11 jaar dus snapte niks van het doel van de game maar ik vermaakte me altijd met mensen omver rijden en mayhem te creëren met tanks en flamethrowers. :>

Welke is je favoriet?

Vice City zonder enige twijfel. De game is meer dan 12 jaar oud en nog steeds is het in mijn ogen de topper qua sfeer en setting. Geen één GTA is beter qua sfeer en setting! 1.VC 2.IV 3.V

Heb je GTA V (NG)?

Heb de game op de release aangeschaft voor de Xbox 360. Heb veel lol gehad aan de eerste en tweede playthrough maar liet de game vrij snel weer liggen, puur omdat ik een graphics junkie ben, en de 360 is gewoon prut.

(Indien je favoriet niet GTA V is,) Vind je hem dan ook veel beter dan bijvoorbeeld GTA V (NG)?

Vice City en V zijn eigenlijk niet te vergelijken omdat ze in verschillende era bevinden. Maar toch vind ik Vice City beter. :V

Speel je liever online of in storymode?

Storymode. Ik pimp zowat elke auto die ik steel dus een 'infinite' cashflow is dan wel handig. Online vind ik ook vet, maar alleen met vrienden.

Zijn er andere games die je (graag) speelt buiten de GTA-serie?

Arma 2+3. Battlefield 3, Portal, Loadout, Garry's Mod en MTA.

Ik heb al wel eens zien langskomen dat je een job hebt in een soort van nachtclub? Kun je de lezers daar meer over vertellen?

Ik werkte bij een horeca projectbureau waar ik onder andere wel eens bij een nachtclub werkte. Waarschijnlijk heb je d.m.v statusupdates de verkeerde indruk gekregen over het soort werk wat ik doe/deed.

Ook had je onlangs toch nog een zij-job, niet waar?

Ik heb sinds kort een full time baan bij een relatief klein kasteel met een 20tal hotelkamers, brasserie en vergader/feestzalen. Vandaar dat ik nu stukken minder bij het project bureau werk en dus helemaal niet meer in nachtclubs.

Ben je tevreden met die job(s)?

Ik ben erg tevreden. Vooral omdat ik nu ook een vast inkomen heb en dus nóg meer kan sparen en nóg meer leuke dingen doen!

Buiten het werk zijn er natuurlijk nog andere dingen, hobby's bijvoorbeeld. In het mooiste geval is je hobby je werk, maar wat doe je nog graag?

Obviously game ik graag. Maar ben ook goed te porren voor een avondje drinken en met vrienden de festivals afgaan. Verder kijk ik de laatste tijd veel anime. Begint echt een beetje de spuigaten uit de lopen. Kijk het zelfs op de WC tijdens het werk. :bonk:

Dan wil ik je bedanken voor dit interview!

Dank u!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...