Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580544

Editie 410 - Game On


OWN

503 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ah15J6r.png

Welkom bij weer een nieuwe Game On! Vorige week las je hier een review over Unity. Helaas heb ik deze week geen review voor jullie. Puur omdat ik deze week geen nieuwe game gekocht of gespeeld heb. Ik denk dat jullie ook wel snappen dat het praktisch onmogelijk is voor 14-jarige jongen om elke 60 euro uit te geven aan een game. Wel heb ik vandaag voor jullie een preview van een hele vette game. Er komt namelijk een nieuwe Rome Total War uit.

T4YtfsI.jpg?1

Het gaat om de game Atilla. Na wat zoekwerk op google kom ik er achter dat Attila de heerser van het Hunnische rijk is. Hij was dat toen het Romeinse rijk al in twee delen was gesplitst. Het oost en het west-Romeinse rijk. De Hunnen waren een van de grootste vijanden van de Romeinen. Zij waren namelijk een groep Barbaren die door heel Europa trokken en veel schade achter lieten bij hun vijanden. Dit konden ze doen omdat ze altijd op paarden zaten en zich daarom snel konden verplaatsen. En omdat ze rondtrokken hoefden ze ook niks te verdedigen. Het lijkt mij echt super vet om zo'n volk te kunnen besturen en om alles te plunderen wat los en vast zit.

Terug naar Attila, de game heet namelijk niet voor niets zo. Attila was een sterke man en een typische barbaar. In de trailer zie je hem zitten bij een kaars. Hij is een grote man en heeft een klein baardje in combinatie met lang haar. Alhoewel de Hunnen onder leiding van Attila erg sterk waren is het ze nooit gelukt om de hoofdsteden van de het Romeinse rijk te veroveren, Constantinopel en Rome. En ik heb zo'n vermoeden dat wij hierin de geschiedenis gaan herschrijven. Het komt uit in 2015 uit. En ik ben erg benieuwd naar het eind product en naar nieuwe trailer.

Wat verwachten jullie van deze game?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...