Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 37 - Forum


Jowx

553 bezichtigingen

blogentry-5021-1177182144.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

De week begon nog lekker, maar daarna keerde het al snel terug naar het oude bekende weer. Gelukkig was het wat lekkerder weer op het forum, zoals altijd, enorm warme CPU load op de server, want velen komen via de zoek indexering (google) op ons forum uit. Helaas is er deze week niet veel nieuws, maar laten we maar snel beginnen, want hoe eerder je begint hoe eerder het weer afgelopen is; zeg ik altijd maar.

Promoties!

Geen promoties!

Helaas drong het pak "Sunil Wasmiddel" deze week voor de promoties, jammer, maar helaas. :(

Degradaties!

Geen degradaties!

Jan, wilt u zich melden bij de informatie balie, u bent uw degradaties verloren, geen degradaties dus, gelukkig. :)

Projecten!

The Game Reviewer

Berichte ik een paar weken geleden dat het project ''The Game Reviewer'' van start gegaan was, is er nu een heuse lijst van games die onderzocht en besproken zijn/worden. Je vindt de blog hier? en daarin staan reviews van de leden. De leider gtaboy zorgt ervoor dat alles goed loopt, helaas kan hij door zijn beperking als lid niet een blog volledig beheren daarom wordt hij gesteund door Ikkes en Froodooo, ook wel beter bekend als Projects & Co. Kortom, wil je ooit eens een game kopen, maar weet je niet welke? Kijk dan de The Game Reviewer eens door, want misschien vindt je wel wat leuks.

SamShine bij de Verhalen Blog!

Wat dachten we de slagzin ''De zon schijnt en de verhalen komen naar boven'', van BigLoser naar SamShine, van SamShine naar verhalen schrijvern, van verhalen schrijver naar winnaar van de Verhalen Blog contest, en van dat naar vaste schrijver in de blog. En wat zeggen we dan? Yes! We hebben er dus een talent bij, en persoonlijk heb ik er erg veel zin in om zijn verhalen te lezen. Vooral omdat ik weet dat hij het goed kan. Laten we hopen dat het positief uitvalt, al heb ik daar absoluut geen twijfel bij. Zet hem op, Sam! Ik bedoel eigenlijk Jorian, maar nee... SamShine!

Forum Nieuws!

VCS General Her Indeling

Het is niet veel, maar in het VCS General forum is er een ''Handige Onderwerpen'' gekomen en een aantal topics zijn unpinned, deze staan in Handige Onderwerpen waardoor het een stukje overzichtelijker geworden is. Ook is het Bugs en Glitches topic vastgeplakt, en het Grote Easter Egg topic vinden we nu vastgespijkerd aan de forum muur. Meer valt er eigenlijk niet over te vertellen.

"Doe mij maar een lekker water ijsje want het wordt weer lekker weer volgens Piet."

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...