Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580529

Editie 411 - Song Battle


OWN

577 bezichtigingen

Song Battle!  

3 leden hebben gestemd

  1. 1. Welk liedje verdient te winnen?

    • Coldplay - A Sky Full of Stars
      3
    • The Script - Superheroes
      0

kVCWEoU.png

iYvQRi4.png

Hallo, allemaal! In de vorige editie gingen de nummers Rude van MAGIC! en Heroes (we could be) van Alesso (ft. Tove Lo) het met elkaar de strijd aan. Uiteindelijk heeft Heroes (we could be) deze battle gewonnen met 5 stemmen. Uiteraard staat er in deze editie weer een nieuwe song battle. Let's go!

NXAy0El.png

1e nummer: Coldplay - A Sky Full Of Stars

Wie is er nou geen fan van Coldplay? Een Engelse band met als leden: zanger Chris Martin, gitarist Jon Buckland en bassist Guy Berryman. Het nummer loopt lekker vloeiend en is goed gezongen. Het begint met pianospel en langzaam, maar zeker komt ook de melodie aan bod. Ik vind het wel een beetje op de style van Avicii lijken. Het is het 8e nummer op het recentste album, genaamd: Ghost Stories. Overigens heeft Tim Bergling (Avicii) meegewerkt aan het nummer. Wist je trouwens dat Hardwell een remix van A Sky Full Of Stars heeft gemaakt?

2e nummer: The Script - Superheroes

The Script is een Ierse band die met hun nummer: Hall of fame echt doorbraken in Nederland. Hall of fame is overigens in samenwerking met will.i.am. In het nummer komt er veel pianospel aan bod en veel gezang. Het nummer is overigens ook het eerst nummer op het album: No Sound Without Silence. De videoclip gaat over 2 gewone mensen. De vrouw in de clip heeft het voordeel, zij heeft het goed. De man daar in tegen heeft het niet zo goed en daar word ook over gezongen.

Laat het stemmen beginnen!

1 reactie


Recommended Comments

Tussen deze twee nummers moet ik toch voor A Sky Full Of Stars kiezen. De combinatie tussen Coldplay en Avicii is perfect en zorgt voor een dynamisch lied, dit in tegenstelling tot de rest van Ghost Stories.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...