Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580517

Editie 411 - Game On


OWN

584 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ah15J6r.png

Welkom bij weer een nieuwe Game On! Vorige week las je hier een preview over Atilla. Deze week hebben we het over FIFA 15. Want natuurlijk heb ik hem dit jaar ook gekocht, voor het eerst op de next-gen (of is dat alweer current-gen?). In dit artikel zal ik mijn bevinding met FIFA met jullie delen. Het is natuurlijk wel heel erg persoonsgebonden, het kan natuurlijk dat ik een team fijn vind spelen terwijl jij er totaal niet mee overweg kan of andersom. Daarom zie ik graag in de reacties wat jullie speelstijl is.

2dlzWg9.jpg?1

Natuurlijk is FIFA een geweldige game om te spelen met vrienden. Met een paar vrienden afspreken en dan een toernooitje aanmaken. Als ik met vrienden afspreek speel ik eigenlijk nooit met top-clubs als Barcelona of Real Madrid. Hierdoor heb ik een paar hele leuke teams leren kennen op FIFA. Mijn favoriete team op dit spel is Everton aangezien het spel echt heerlijk speelt met de formatie 451. Sindsdien probeer ik al mijn teams met die formatie uit te rusten. Of het nou FUT of Carrière is, het speelt gewoon heerlijk. Maar ook Cagliari vind ik lekker spelen en dan met name Ibarbo. Met zo veel pace en een goede dribbel is hij gewoon super goed voor zo'n club. Ook zijn schot is helemaal niet slecht. Het is alleen jammer dat hij niet zo goed kan koppen. Daarom moet je er eigenlijk altijd een sterke grote speler achter zetten die wel goed kan koppen zoals Barkley of Huntelaar.

Natuurlijk begon ik dit jaar ook weer met enthousiasme aan FUT. Voorgaande jaren was FUT natuurlijk uitgegroeid tot een van de belangrijkste speltypes van FIFA. En ook wilde ik graag de leenspelers uit proberen dat leek mij namelijk een leuk concept. In praktijk gebruik ik de leenspelers eigenlijk bijna nooit omdat je natuurlijk toch je eigen team wil hebben en niet afhankelijk wil zijn van leenspelers. En ook de conceptteams zijn opzich wel handig. Alhoewel ik hiervoor eigenlijk nog steeds futhead.com gebruik. Zoals ik al zei begon ik dus actief aan FUT, ik had gelijk een redelijk BPL team ter waarde van 30k. Het nadeel hiervan is alleen dat mijn Playstation in de kelder staat en ik daar niet altijd het beste internet heb. Door de release van andere spellen en drukte IRL ben ik toen een paar weken gestopt. Gisteren ben ik weer begonnen met een schone lei. Ik heb dus mijn hele team te koop gezet, al bleek de waarde van veel spelers flink gedaald te zijn. Hieronder zie je het team dat ik nu heb. Uiteraard is dit ook in de 451 formatie. Het probleem dat ik nu heb is alleen het gebrek aan goede wissels en dus ook conditie.

6jvWuWN.png

Daarnaast ben ik ook een carrière gestart met AS Monaco. Het wast best moeilijk om een goede club te kiezen aangezien ik een team wil hebben dat meedoet aan het kampioenschap en dat ook Europees ver kan komen. Maar het team moet nog niet helemaal af zijn zoals de meeste grote clubs. Ik vond AS Monaco een goed alternatief en heb gelijk Falcao terug gehaald van de leenperiode en verkocht. Hierdoor kreeg ik een budget van rond de 120 miljoen om een team samen te stellen, natuurlijk in de formatie 451. Als eerst keek ik welke spelers ik wilde houden, dat waren Stekelenburg, Kondogbia en Kurzawa. Natuurlijk hield ik ook nog wat spelers als Abdennour zodat ik een wat bredere selectie hield. Als eerste kocht ik Vlaar, puur omdat hij niet duur is en een tank is op zijn positie. De andere centrale verdediger werd Subotic. Als rechtback had ik Alba gekocht maar daar ben ik eigenlijk niet zo tevreden over aangezien ik hem te klein vind en te weinig kracht vind hebben. Het was dan ook een redelijk impulsieve aankoop op de laatste dag. Als tweede cvm kocht ik Wanyama. Hij is super sterk, niet duur en relatief jong. Samen met Kondogbia houdt hij al een groot deel van de tegenstanders weg. Daarvoor zette ik Barkley. Want ja, hij is jong, relatief snel en speelt naar mijn mening erg fijn. Mijn links en rechtsmidden zijn allebei Duitsers. Schürlle en Volland kunnen allebei redelijk snel opkomen en hebben een goed schot. En in de spits kocht ik Ibarbo. Een ontzettend snelle spits met een redelijk schot. Natuurlijk heeft hij wat nadelen, omdat hij klein is kan hij niet zo goed koppen. Toch is hij voor mijn team het belangrijkste tot nu toe. In de Champions League heeft hij na 6 wedstrijden als 7 goal gemaakt. Waarvan er 2 beslissend waren. En ook tegen Paris-Saint Germain was hij erg belangrijk. Dankzij hem wonnen we de wedstrijd met een goal in de laatste minuut.

Jg24v24.jpg

Deze week dus een iets andere Game On dan normaal. Ik hoop dat jullie deze manier van schrijven ook leuk vinden aangezien het wat meer persoonsgebonden is. Als het in de smaak valt kan er eventueel vaker zo'n artikel komen. Het is dus vooral even testen

:). Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...