Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580445

Editie 412 - Interview


OWN

620 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

LDjEYjQ.png

Terwijl ik voor de radio deze week vier interviews heb afgelegd heb ik ook weer een GTAForumlid geinterviewd. Deze week was het de beurt aan @Asphyxiated. Leest u mee?


photo-136319.png?_r=1417983486

Bassieboy35:

Asphyxiated jij hebt deze week de eer om geïnterviewd te worden!

Hoe is het?

Asphyxiated:

Ik voel me vereerd hoor! Het gaat goed met mij. En met jou?

Bassieboy35:

Mooizo! Op een verkoudheid na gaat het mij met mij ook goed. Wat heb je vandaag gedaan?

Asphyxiated:

Ik ben vandaag naar school geweest, heb gekookt op school en ben nu dus een beetje rustig aan het doen, ik ga misschien nog naar de stad om bij de winkels te kijken. ;)

Bassieboy35:

Koken op school? Kan dat tegenwoordig ook al?

Asphyxiated:

Jup, bij ons op school wel tenminste. We krijgen kookles en dan leren we nieuwe recepten, vandaag hebben we een simpele aardappelpuree gemaakt met goulash. :)

Bassieboy35:

En wat is moeilijkste dat je ooit hebt moeten maken? Wat vind je het lekkerst?

Asphyxiated:

Kan ik me eerlijk gezegd niet herinneren, wat wij op school doen zijn meestal behoorlijk makkelijke gerechten. Mijn favoriete gerecht is natuurlijk wienerschnitzel, met een goed bord

!

Bassieboy35:

Dat klinkt erg lekker, begin er spontaan trek van te krijgen. Goed we blijven tenslotte lid van GTAForum. WikiGTA medewerker, wat betekent dat voor jou?

Asphyxiated:

Het betekent eigenlijk wel veel voor mij, het is iets wat compleet anders is dan het forum zelf. Het is een grote groep mensen waar je je interesse kan tonen, en het onder ander kan geven aan de Wiki. Helaas heb ik de laatste tijd niet veel kunnen doen voor WikiGTA, maar na de jaarwisseling zal ik mij weer proberen te inzetten op WikiGTA en het forum!

Bassieboy35:

Je bent dus medewerker, waar jij ben jij onder andere al verantwoordelijk voor geweest?

Asphyxiated:

Ik ben verantwoordelijk voor een paar kleine pagina's en een grotere aantal aanpassingen op WikiGTA zelf.

Bassieboy35:

Oke, hoe ga je dan eigenlijk precies te werk?

Asphyxiated:

Ik kijk meestal tussen een aantal pagina's over Grand Theft Auto V, en dan zoek ik voor dingen wat niet kloppen. En als ik een missie moet beschrijven, dan druk ik mijn Playstation aan en dan schrijf ik via mijn telefoon wat er moet gebeuren voor de missie.

Bassieboy35:

Dat klinkt best tijdrovend. Voor mensen die geïnteresseerd zijn om zich aan te melden voor WikiGTA, dat kan sinds kort, is het een beetje te combineren? Of tenminste hoe ga je dat doen wanneer je de komende periode weer actief bezig gaat?

Asphyxiated:

Het valt wel te combineren, ik ga het zelf gewoon doen dat als ik weer tijd heb dat ik gewoon vol aan de bak ga om wat dingen af te maken. Ik zeg altijd dat een bijdrage aan een project zoals WikiGTA altijd goed is. :)

92539304.jpg

Bassieboy35:

Ik gooi er een stelling in, maar kan je uiteraard opvatten als een vraag. December is de leukste maand op GTAForum.

Asphyxiated:

Dat klopt, wanneer het kouder begint te worden, dan komen leden bij elkaar op het forum. Vorig jaar was het behoorlijk gezellig in December, ook omdat ik toen voor het eerst werd genomineerd bij de GTAForum Awards. Maar goed, ik ben 't met je eens.

Bassieboy35:

De GTAForum Awards zijn inmiddels begonnen, vindt je dat er weinig nominaties zijn? Uiteraard niet specifiek op jouw, maar in het algemeen.

Asphyxiated:

Ach, vorig jaar vond ik ook dat er wel weinig nominaties waren, maar ik heb genoeg nominaties gezien bij dit jaar om te zien dat er weer een spannende GTAForum Awards komt!

Bassieboy35:

Je gaf net aan dat het kouder begint te worden, dat hebben we de laatste tijd wel gemerkt. Kerst komt eraan, hoe ga jij dat vieren?

Asphyxiated:

Ik ga dat vieren in het buitenland. Mijn familie gaat binnenkort weg, en dan komen wij tweede kerstdag weer terug. :puh:

Bassieboy35:

Waar gaat de reis heen?

Asphyxiated:

Engeland!

Bassieboy35:

Leuk! Doen jullie dat ieder jaar of is dit de eerste keer?

Asphyxiated:

Dit is de eerste keer dat we met kerst weg zijn, normaal zijn we thuis en hebben we onze traditie om met kerst wat te eten met de familie.

Bassieboy35:

Gaan jullie daar nog 'speciale' dingen doen?

Asphyxiated:

We gaan op familiebezoek, verder niet heel veel. We kijken wel wanneer we daar zijn wat we willen gaan doen. :puh:

Bassieboy35:

En hoe ga je Oud en Nieuw vieren?

Asphyxiated:

Gewoon in Nederland, ik ga waarschijnlijk wel naar een beste vriendin om wat te vieren, en voor de rest gewoon een beetje thuis hangen. En natuurlijk aftellen naar het nieuwe jaar met mijn familie!

Bassieboy35:

Misschien vraag ik het al wat vroeg, maar ik heb nu de kans. Heb je al goede voornemens voor 2015?

Asphyxiated:

Goede voornemens? Damn, daar heb ik niet over nagedacht. Ik wou zeggen dat ik actiever dus wou worden op het forum en WikiGTA, maar dat telt niet echt mee denk ik. Voor de rest concentreer ik me niet zoveel op goede voornemens, aangezien ik het toch vergeet na een tijdje. :7

pyFQIpH.png

Bassieboy35:

Met wat voor activiteiten hou je je momenteel bezig naast school?

Asphyxiated:

Ik was normaal vaak bezig met fotografie, maar ik heb de laatste tijd niet echt veel foto's gemaakt, met mijn vakantie ga ik wel veel meer foto's maken natuurlijk.. Daarnaast ben ik wel vaak bezig met roleplay, maar voor de rest niet veel ofzo. Het wordt ook steeds kouder buiten. :puh:

Bassieboy35:

Hoe is dat zo gekomen dat je interesse kreeg voor fotografie?

Asphyxiated:

Dat komt omdat mijn tante ook altijd bezig was met fotografie en mijn ouders ook. Uiteindelijk heb ik een kleine camera gekocht en bleek eigenlijk wel talent te hebben met fotografie. Nu maak ik foto's met mijn Nokia Lumia, ik hoor best wel vaak van mensen dat ik wel een 'young talent' ben, maar probeer toch meestal wat op mijn eigen gang foto's te maken..

Bassieboy35:

Zou je hier je brood mee willen verdienen?

Asphyxiated:

Jawel, maar het is moeilijk om een baan te vinden. Er zijn ontzettend veel fotografen, met hun eigen unieke talenten. Ik kijk naar de kans uit om ooit misschien een carrière te maken met iets wat ik gaaf vind, maar tot die tijd zal het m'n hobby blijven.

Bassieboy35:

Heb je ook een specialiteit op fotogebied?

Asphyxiated:

Naja, ik vind dat ik een andere kijk heb op detail. Maar fotografie, dat moet in je zitten. Als je fotograaf wordt, terwijl je dat talent niet hebt, dan kan je beter ook geen fotograaf worden..

Bassieboy35:

Maar je kan het wel leren, toch?

Asphyxiated:

Ja, je kan het in principe wel leren. Ik heb zelf geen cursus gehad, ik wist wel wat ik moet doen met de camera en het enigste wat ik moet doen is iets leuks vinden wat ik kan fotograferen. :puh:

Bassieboy35:

Een tijdje geleden verliet je The Oceans, nu zit je bij Sans Scrupules. Bevalt het daar jou beter?

Asphyxiated:

Nee, zeker niet. Ik praat amper met leden en bij The Oceans was dat niet zo. Daar had ik bijna met iedereen een goede klik, jammer genoeg heb ik besloten om daar weg te gaan..

Bassieboy35:

Teruggaan is een optie?

Asphyxiated:

Dat weet ik niet, het zou voor mij behoorlijk ongemakkelijk zijn om weer terug te gaan, ik denk er wel vaak over om terug te gaan bij The Oceans.

Bassieboy35:

Michael, ik wil jou bedanken voor je tijd en moeite!

Asphyxiated:

Dankjewel, Bas voor dit interessante interview! ;)

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...