Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586662

Editie 413 - Interview


OWN

467 bezichtigingen

BBzyKgp.png

dzMxJf3.pngIfsV8im.png

Een speciale editie deze week, niet tien artikelen, maar twintig! Dit is er een van. Ik heb meteen goed nieuws naast dat de kerst is begonnen. TekaLoca zal vanaf deze week ook weer deelnemen als sidekick bij deze rubriek. Je leest dus een speciale editie van OWN, daar kan een speciaal interview niet bij ontbreken. We hebben webmaster @Joriz vijf vragen voorgelegd over kerst. Wil je weten wat hij in petto heeft voor 2015? Lees dan verder!


Bassieboy35:

Hoe zien de kerstdagen er voor jou uit?

Joriz:

Bij ons staat er nog geen kerstboom thuis. Lang verhaal, maar ik ga dit jaar weer bij vrienden en familie eten wat we nu al een aantal jaren doen. Verder komen er geen cadeautjes aan te pas. Cadeautjes hoort toch meer bij Sinterklaas, waar ik nog steeds jaarlijks een surprise voor bouw. cool2.gif

TekaLoca:

Ben je een fan van kerstmuziek?

Joriz:

Ik ben niet zo van de kerstmuziek. Vroeger vond ik het verschrikkelijk om het maanden al van te voren te horen. Nu heb ik gelukkig dankzij dingen als Spotify en 22Tracks mijn eigen muziek. Al kijk ik nu stiekem wel naar Serious Request waar zo nu en dan natuurlijk ook een kersthitje van Wham langs komt.

TekaLoca:

Gaat er nog wat met het forum gebeuren met de kerst? Een laagje sneeuw of iets dergelijks?

Joriz:

Helaas ben ik de laatste tijd vooral bezig geweest met het online houden van het forum en veel onderhoud. Al is er dit jaar geen speciaal kerstthema op onze site heeft iedereen wel een flink extra hoeveelheid opslagruimte voor bijlage bij forumberichten gekregen. Daarnaast heb ik natuurlijk weer zoals elk jaar een digitale kerstkaart gemaakt.

Bassieboy35:

Je speelt regelmatig GTA V, ook dit jaar is er weer een kerst DLC. Wat vind je ervan? Een verbetering ten opzichte van vorig jaar?

Joriz:

Echt fantastisch. Mede omdat de sneeuw er nu één dag eerder lijkt te zijn heb ik ook de tijd om er van te genieten. Vannacht al met skullz-000 flink sneeuwballen zitten gooien. Was echt cool en grappig om te doen vooral omdat je elkaar (al lastig) kan dood gooien met sneeuw en daarnaast ook nog eens figuurtjes op een muur kan gooien met sneeuw.

Bassieboy35:

Heb je al goede voornemens voor 2015?

Joriz:

Ik kijk echt enorm uit naar de PC versie van Grand Theft Auto V. Al is het niet een goede voornemen voor mezelf hoop ik in 2015 GTAGames.nl mede met de hulp van diverse andere leden waaronder Thundercover te voorzien van een nieuw jasje. Daarnaast hoop ik natuurlijk uit te vinden welke spellen Rockstar Games op dit moment in het geheim aan werkt. blij.gif

Fijne kerstdagen toegewenst!

:)

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...