Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580157

Editie 414 - Cab's Column


OWN

351 bezichtigingen

f1yKL0r.png

34vMMF7.png

Dit is officieel de fijnste periode van ’t jaar. Serieus, vroeger keek ik altijd hier naar uit en nu geniet ik er steeds nog van, eigenlijk: de periode tussen kerst en oudjaarsdag. Dat is zo ongelooflijk fijn, want je hebt net iets supergezelligs gehad en er komt alweer ’t volgende hoogtepunt aan. Het zijn die dagen dat de zon continu schijnt en je flierefluitend door het leven gaat, al dan niet op sommige momenten met de Top 2000 op de achtergrond.

Eén van de momenten in deze periode die ik mij nog kan herinneren was m’n promotie naar superlid. Volgens mij gebeurde ’t op de 29 december, ik meen in 2010 en ik was er best ondersteboven van. Ik kan me altijd goed voor de geest halen want leden doorgaan die gepromoveerd worden. Erkenning krijgen is leuk, vooral als je voor hebt gewerkt. Ik zette mijzelf enorm in voor ’t Graphics forum, ik werd daar voor beloond: ik was echt in shock. Ik meen het, ik heb mijzelf altijd voorgehouden dat ik hierdoor ziek bent geworden. Vraag mij niet waarom en vraag mij vooral niet hoe, maar ik denk dat ’t zo is. Het is niet zo dat ik in bed ben blijven liggen, ik deed m’n dingetjes, zij het hoestend, kuchend en weet ik wat allemaal. Of mijn promotie, op die 29ste december van 2010, viel samen met het ziek worden.

Wellicht is het toeval. Sommige mensen zeggen dat toeval niet bestaat, maar daar ben ik het niet mee eens. Ja, echt, ik geloof dat. Immers, de gebeurtenissen in het universum, incluis de oerknal, het ontstaan van de aarde, de vorming van het leven op aarde, etcetera etcetera zijn niet enkel een aanloop geweest naar het moment op die 29ste december 2010 waar ik gepromoveerd werd tot superlid én ziek werd. De ziekte is niet ontstaan doordat ik superlid werd, en evenmin ben ik gepromoveerd omdat de administrators wisten dat ik ziek werd. Het is een korte samenloop van omstandigheden die ontelbare alternatieven kent die allemaal spontaan kunnen ontstaan. Daarom is het toeval.

Als ik het bovenstaande stukje zo teruglees is het wel één grote brok cliché die ik nu door je strot heb gedouwd. Sorry, sorry daarvoor. Maar bekijk het zo: wijsheden kom je ook op GTAForum tegen. Maar trek wat ik zeg vooral in twijfel, hoe gek het ook klinkt. Oh, ik moet opeens enorm hard hoesten en ik heb opeens hoofdpijn… ik denk dat ik ziek wordt. Een voorteken.. ?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...