Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580151

Editie 414 - Gang van Zaken


OWN

416 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Bijna 2015!

Ja hoor, het is al weer bijna 2015... wat betekent dat dan?

Wel, met ingang van 1 januari is het dus weer mogelijk om de politie aan te vallen, wat mogelijk een einde zal brengen aan de huidige (niet echt impasse) vastgevroren wars. Gangs die momenteel een gang war willen voeren hebben weinig keuze aangezien er maar 4 gangs zijn en ze of alle 4 in een gang war zitten of slechts twee (wat dus maar 1 optie open laat) wat het dus een logische optie maakt.

Maar dat eindigt binnen 4 dagen! Of dat is toch wat we denken. Want weten we het echt zeker? En welke gang zal de eerste zijn om de politie aan te vallen? Het aandeel crewleden in de gangs is best hoog en er zijn stemmen geweest om de regeling dan ook aan te passen.

Dus de politie en gang wars in 2015? Het is nog onduidelijk.


Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|The Underground probeert nog een eindspurtje te trekken om de 25.000ste post van het jaar te halen. Gaat het hen lukken? Wel, ze hebben er nog steeds 600 te gaan met slechts drie dagen. Ze hebben al straffer gedaan, maar of het nu gaat lukken?

wZG5zH4.jpg|De topics in het Sans Scrupules-subforum zien er wat verwaarloost uit. Op de Gang Talk (de Corp Talk heeft men gesloten) na is de laatste post in het interessantste topic van allen) al van Sinterklaas-avond geleden. Zo kunnen we het jaar toch niet afsluiten, toch?

dcrot2.jpg|En net voor het einde van het jaar, net na onze lofzangen, is het wat stiller geworden bij De Wilde Ganzen. Sowieso is de winter niet de meest logische actieve periode voor deze trekvogels. We zien hen (en jullie) alleszins terug in 2015![/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...