Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 38 - Jowx Column


Dutchy3010

468 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_jowx.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Welkom bij Jowx' Column, de rubriek waarvan de inhoud nooit vast staat. Alles kan hier in komen te staan, van leerzame en schokkende onderwerpen tot de grootste onzin. De bedoeling van de column is elke week anders, maar het is nooit de bedoeling om opzettelijk schade toe te dienen aan wat dan ook. Alle grappen die in deze column gemaakt worden, zijn niet bedoeld om te kwetsen. Hou er rekening mee dat er allerlei onderwerpen langs komen, ook onderwerpen die niet geschikt zijn voor sommige lezers. Wanneer dit het geval is, staat er een waarschuwing boven de column. Wanneer je daarna besluit toch door te lezen is het geheel op eigen risico, hiervoor accepteer ik geen aansprakelijkheid. Tot zover het geblaat waarin ik mezelf bescherm, het geen wat rest is jullie veel leesplezier wensen in een nieuwe editie van Jowx' Column!



Eventjes over vorige week, aangezien de reacties binnen bleven stromen heb ik besloten om die column maar niet te vullen. Als het al zó goed was zonder inhoud, dan was inhoud die week dus niet nodig. Waarom zou ik hem dan vullen, de reacties heb ik toch al binnen. Hoe dat heet? Marketing. Maar bij jullie beter bekend als luiheid, maar deze week is er wel weer inhoud. Dus de reacties zullen wel weer verminderen in verhouding tot vorige week, lekkere logica.

Alweer reacties.. Zucht.. -.- Ik typ ooit wel een Column, nu is het te mooi weer. :D

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

20 reacties


Recommended Comments

Inderdaad, ik weet niet hoe je het flikt Joris. Hoe langer ik er trouwens naar kijk, hoe glanzender jouw rubriek van deze keer wordt. Echt helemaal fantastisch. Jouw rubriek is absoluut de nummer

Link to comment
Hoe kan het toch dat er reactie voor 22:00 staan :cab: Wederom weer een mooie rubriek Jowx! Mijn complimenten!

Dat kan omdat redacteurs van OWN de rubrieken er voor 22 uur moeten opzetten, en dus logisherwijs ook voor 22.00 uur de andere rubrieken al kunnen zien. Waardoor er soms al reacties op staan.

Maar ik kan er niet meer tegen, deze collumn wordt grappiger gevonden als Grappenhap :cry: .

Link to comment

"Ik typ vannacht wel een Column, nu is het te mooi weer."

Het is nu vannacht, you'd better be typing now :). Maar ff serieus, komt "het" nog of zijn wij ook "een illusie armer maar een ervaring rijker"?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...