Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580294

Editie 415 - Interview


OWN

429 bezichtigingen

DBQ1R6x.png

LDjEYjQ.pngIpwgrNv.png

Welkom bij Interview, waar we een gesprek gehad hebben met MegaPilot. Jammer genoeg gebeurde dit nog voor de resultaten van de forumawards (hihi). Verder wensen Bas en ik jullie allemaal nog een prettig 2015 toe!


photo-91420.png?_r=1405424025

Bassieboy35:

MegaPilot! De enige echte, welkom bij jouw OWN interview!

MegaPilot:

Thanks thanks. :)

Bassieboy35:

Nog de beste wensen voor 2015! Hoe gaat het met je?

MegaPilot:

Redelijk, over een paar dagen heb ik m'n eerste examen, dus het begint spannend te worden.

TekaLoca:

Volg je nog dezelfde opleiding als vorig jaar? ICT of zoiets toch?

MegaPilot:

Jup, Toegepaste Informatica. Helaas was ik vorig jaar voor iets minder dan de helft van m'n vakken gezakt, deels doordat ik er te weinig voor deed. Ik zit nu dus voor een aantal vakken in het tweede jaar en voor een groot deel nog in het eerste jaar. Maar ik bekijk het vooralsnog positief.

TekaLoca:

Ik begreep, ook uit een aantal gesprekken buiten dat interview, dat het je niet echt lag. Is dat al veranderd? De moed er terug ingekregen?

MegaPilot:

Jup, mede door beter op te letten en er wat meer voor te werken lukt het toch al een pak beter. Zeker opletten in de les zelf doet echt wonderen.

TekaLoca:

Vanzelfsprekend natuurlijk ^^. Zie je je toekomst daar ook weer in? Of zoek je straks liever iets anders?

MegaPilot:

Ja, ik zie er wel m'n toekomst in. Maar of ik zo'n ambitieuze kerel ben die denkt dat hij de wereld gaat veroveren? Nee, bedankt. Daar pas ik voor. Geef me maar een gewone baan dat ik me niet kapot moet werken met een normaal loontje. Je hebt er niks aan als je je dag in dag uit afbeult als je dan toch op je 30ste kanker krijgt. Klinkt misschien heel cru, maar het leven is te kort om je kapot te werken. Sure, je moet sparen en dergelijke. Maar ik heb toch nog graag elke dag wat ontspanning, dus een carrièrejager zal ik nooit worden.

Bassieboy35:

Weet je ook al echt een specifieke baan die je wilt gaan doen?

MegaPilot:

Voorlopig spreekt webdesign me wel een beetje aan. Het lijkt me wel hard labeur, dus mijn hele leven zie ik me dat niet doen. Netwerkbeheerder spelen voor een school lijkt me dan op de lange termijn dan ook veel leuker bijvoorbeeld. Zoals je het hoort: ik ben niet de man van ambitie. 9 to 5 om dan 's avonds lekker languit in de zetel naar voetbal te kijken; dat is wat ik voor ogen heb.

14282747-businessman-in-shirt-and-tie-relaxing-on-grass-looking-happy.jpg

Bassieboy35:

Je zegt dat je niet echt de meest geambieerde werknemer bent en graag wat tijd voor jezelf wilt hebben. Heb je hobby's die je dan liever doet?

MegaPilot:

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik zou graag weer willen beginnen hardlopen. Ik ben er relatief goed in en het is ook nog eens gezond voor je lichaam. Verder kijk ik graag en vaak naar voetbal en ik game af en toe ook eens. Op dit moment is dat meestal een halfuurtje tot een uurtje FIFA 15. Daar ik single ben, kijk ik ook gigantisch veel films en series en daar kruipt natuurlijk ook tijd in. Zo heb ik op korte tijd 3 seizoenen van Suits soldaat gemaakt. Ik weet het, niet perse iets om trots op te zijn, maar het zij zo.

Bassieboy35:

Dat hardlopen klinkt een beetje als een goed voornemen. Heb je er nog meer?

MegaPilot:

Ik ga m'n uiterste best doen om voor zoveel mogelijk vakken te slagen dit jaar. Verder heb ik niet echt voornemens. Of toch, ik wil deze zomer wel weer werken zodat ik wat extra geld in 't laatje heb.

Bassieboy35:

Dat is nooit verkeerd. We gaan even naat het forum. Morgen worden de awards uitgereikt, ben jij nog genomineerd voor iets, bijvoorbeeld beste Megalid?

MegaPilot:

Ik heb eerlijk waar geen idee of ik naast "Beste Megalid" op nog iets anders kans maak, ik heb de awards niet zo gevolgd. Meer nog, ik heb zelfs niet gestemd dit jaar. Ik ben ook niet van plan om dit jaar de uitreiking bij te wonen omdat het toch wel weer een teleurstelling zal zijn. Ik ga niet in detail treden omtrent het volgende, maar er worden toch wel ongelofelijk veel awards aan de verkeerde personen uitgereikt. En ook dit jaar zal dat niet anders zijn, dus ik laat het maar aan me voorbij gaan.

Bassieboy35:

Dat is begrijpelijk. Wat is voor jou de reden om actief te blijven op GTAForum?

MegaPilot:

Goede vraag, ik antwoordde hier vroeger steevast op dat het door Covesight kwam, maar dat blijkt nu toch niet zo te zijn. Ik zit nu wel bij Sans Scrupules, maar ik zie het zeker niet als een tweede Covesight voor mezelf. Pas op, gezellige leden hoor, daar niet van. Ik denk dat ik op GTAForum blijf deels uit gewoonte en deels omdat er enkele toffe leden actief zijn. Tevens is het gewoon handig om actief te zijn op een forum. Zo vroeg ik onlangs wat uitleg over een bepaalde modus in FIFA 15, en even later had ik een antwoord vast. Mooi toch.

Bassieboy35:

Covesight is er inderdaad niet meer. Een gang/coporation die hetzelfde gevoel bij je terug brengt, is dat nog mogelijk denk je?

MegaPilot:

Neen, ik ben er van overtuigd dat dat er nooit meer van zal komen. Honderden uren speeltijd met mensen schept nu eenmaal een band, ook al is het maar online en is het "maar een spelletje". Maar die band krijg je niet door gewoon wat te posten in een topic of subforum. Niet dat ik wil laten uitschijnen dat de huidige gangs en corporations het slecht doen, maar ik zal ze altijd als minderwaardig beschouwen ten opzichte van Covesight. Niet omdat ze minder goed zijn, maar omdat de groep die we hadden bij Covesight gewoon onvervangbaar is.

Bassieboy35:

Mooi gesproken! Voel je je als Megalid verantwoordelijker/verplicht dan dat je nog lid was?

MegaPilot:

Hmmm, niet echt. Al censureer ik sinds ik Superlid ben wel m'n eigen posts. Ik ga geen ruzie meer zoeken of een heel offensieve post plaatsen, dat leidt meestal toch tot niets. Een discussie uit de weg gaan als ik het echt met iemand niet eens ben ga ik natuurlijk niet doen, maar ik geef wel toe dat ik let op wat ik post sinds mijn promotie naar Superlid. Uitkomen voor m'n mening doe ik natuurlijk wel nog altijd, dat gaat geen enkele promotie aan mij veranderen. Het is niet zo dat enkel de promoties mij veranderd hebben, ik ben intussen ook al 19 geworden en dus een pak volwassener. Ik zit hier al sinds 2008, toen was ik nog maar 12. Dat ik in mei 7 jaar op dit forum aanwezig zal zijn is een beetje beangstigend..

Bassieboy35:

2008 Dat voelt nog als het een jaar of twee geleden was, haha. In ieder geval bijna zeven jaar is echt een lange tijd. Je hebt dus veel mensen zien gaan en komen. Heb je dan ook zoiets van 'vroeger was alles beter'? Van een bepaalde periode?

MegaPilot:

Goh, da's zo'n typische GTAForum-uitspraak, haha. Hmm, was vroeger alles beter? Interessante vraag. Het was zeker anders, dat wel. Maar perse beter? Dat zou ik niet meteen durven zeggen. Vroeger was er echter wel Covesight, maar ook dat leidt er niet toe om mij te doen zeggen dat het vroeger beter was. Ik erger me soms zelfs aan mensen die zeggen dat het vroeger beter was, want door dat te zeggen doe je allesbehalve aan positieve sfeerschepping.

Bassieboy35:

Ik kan maar beter even oppassen met mijn vragen. :puh: Een persoon van de 'oude garde' heeft er in ieder geval altijd een goede kijk op. Speel je naast FIFA nog andere spellen?

MegaPilot:

Vroeger speelde ik nog af en toe San Andreas Multiplayer, maar dat is alweer enkele maanden geleden. Ik heb nu een nieuwe laptop en daar staat San Andreas nog niet eens geïnstalleerd terwijl ik het beestje toch al enkele maanden heb. Ik kom er niet echt toe om veel te gamen, en dus kan je wel stellen dat FIFA 15 de enige game is die ik op dit moment speel. Al hoop ik binnen enkele maanden V te spelen op m'n laptop, als hij het al aankan tenminste.

Gta5.png

Bassieboy35:

Heb je al GTA V in een huis voor een van de consoles? Of wordt dat (wellicht) de eerste keer dat je 'm gaat spelen?

MegaPilot:

Het wordt de eerste keer dat ik 'm ga spelen. Ik weet praktisch niets van het verhaal en ik heb niet zoveel spoilers gelezen, dus het zal zeker een leuke ervaring zijn als m'n laptop het aankan. Ik heb wel al eens een streaming van Joriz gevolgd voor enkele minuten en ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk ben. Ik denk dat ik de eerste uren gewoon doelloos ga rondrijden en de map verkennen.

Bassieboy35:

Wat zou wat jou betreft een perfecte GTA zijn?

MegaPilot:

Een GTA die een perfecte balans heeft tussen realisme en fun met goede graphics, een grote speelwereld en een goede storyline. San Andreas met de graphics en mogelijkheden(zoals het uitgebreid tunen, echt geweldig) van V neigt toch naar de perfecte GTA.

Bassieboy35:

Uit eigen ervaring komt dat wel aardig overeen met GTA V, inderdaad. Ben je ook een online speler, of houd je het liever bij singleplayer?

MegaPilot:

Ik heb SA-MP echt kapot gespeeld, dus ik ben wel een online speler, ja. Al heb ik wel eerst uren singleplayer gespeeld vooraleer ik online ging spelen.

Bassieboy35:

Je bent dus een aardige voetbalfan heb ik begrepen. Wat is je favoriete club?

MegaPilot:

FC Barcelona en het Belgische nationale elftal. Ik kijk echter veel Engels voetbal en maar weinig wedstrijden van Barcelona omdat ik de Spaanse competitie niet kan kijken bij Telenet. Ik ben op de eerste plaats echter nog altijd een voetbalfan, van topvoetbal geniet ik sowieso en van voetbalrivaliteiten heb ik geen last. Ik heb met volle teugen genoten op NOS van Liverpool - Real Madrid.

Bassieboy35:

Is Lionel Messi dan je favoriete voetballer?

MegaPilot:

Mijn chauvinistisch kantje neigt toch meer naar Eden Hazard. Jammer dat ie zich bij België niet zo kan doorzetten als bij Chelsea, maar dat ligt toch ook deels aan de trainer naar mijn mening. Lionel Messi en Neymar staan echter wel zeer hoog aangeschreven bij mij, puur genot is hetgeen zij brengen op een veld.

Bassieboy35:

Genieten van voetbal op TV en in games kan natuurlijk altijd. Heb je ook zelf gevoetbald?

MegaPilot:

Vroeger, ja. Veel techniek had ik niet, maar wel een killer-conditie. Ik had echter doordat ik snel groeide wel een tijd lang last van blessures. Mede door tijdsgebrek en een verlies van interesse in het voetbal (kwam deels door de ploeg en de club) ben ik gestopt. Soms heb ik er wel nog spijt van hoor.

Bassieboy35:

Die reden voor vertrek herken ik wel bij m'n eigen carriere, haha. Misschien is het woord 'plannen' wat groots, maar ik gebruik het toch maar. Heb je nog plannen voor dit jaar voor op het forum?

MegaPilot:

Niet echt, ik zie wel wat er op me afkomt. Misschien wat werken aan de softwarehandleiding, maar verder zie ik me gewoon wat mee posten op het forum met de rest en wat mensen helpen als ik daar zin in heb.

Bassieboy35:

Ook een mooie vooruitblik. Voordat we gaan afluisten, wil je nog wat aan het forum kwijt?

MegaPilot:

Het leven is te kort om niet gelukkig te zijn, dus probeer zoveel mogelijk uit je dag te halen.

Bassieboy35:

Mensen je hoort het, wijze woorden van MegaPilot! Bedankt voor je tijd, het was me een genoegen! Veel succes nog met je examens!

MegaPilot:

Dank u! Het was me een genoegen, tot de volgende keer ^^

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...