Jump to content
 • Sign Up

Top 20

 • entries
  36
 • comments
  76
 • views
  30,202

Nieuwsbericht #1

ERRWINS

847 views

gallery_32909_245_563.png

Week 2 (2015)

Oud en nieuw is nog maar net achter de rug, en we zitten alweer in de tweede week van het jaar. Na heel wat gefeest begint ook het werk- en schoolleven weer. Zo ook de Top 20. Elke maandag komt er een nieuwe lijst online, gebaseerd op de stemmen van het forum. Dit gebeurt al 22 weken, en nog steeds is de lijst te vinden op het forum. Binnen deze 22 weken is er heel wat gebeurd. De lijst is vastgeplakt, en vormt daarmee een vast onderdeel van het Muziek-subforum. Daarnaast is het ook nog eens genomineerd voor 'Beste Topic van 2014'. Persoonlijk zie ik dit wel als een prestatie, het is fijn dat een project gewaardeerd wordt.

De echte reden dat ik dit blogartikel aan het schrijven ben, is om de Top 20 nóg meer onder de aandacht te brengen. Vanaf nu zul je óók hier je stem kunnen uitbrengen, en zul hier je elke woensdag een nummer volledig beschreven terug vinden. Denk hierbij aan de geschiedenis van de band, het nummer en wat het eventueel teweeg heeft gebracht. Ook zal vanaf nu de complete geschiedenis van de lijst bijgehouden worden in deze blog. Dat betekent dat je vanaf nu elke week terug kunt vinden in het Top 20 (overzicht)-mapje aan de linkerkant van de blog. Zo verlies je nooit meer het overzicht. 2015 wordt een geweldig jaar voor de Top 20!

Iedereen hartelijk dank voor het stemmen en steunen van de Top 20 in 2014. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Laten we er een swingend jaar van maken!3 Comments


Recommended Comments

Blijf het een tof project vinden! De top 40 was deze week 50 jaar, waar inmiddels genoeg opstaat. De geschiedenis lijkt me een toffe toevoeging, Erwin. :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...