Jump to content

Sans Scrupules

  • entries
    65
  • comments
    248
  • views
    65,295

Gang Stats - Corporation Verkiezingen


thebig

600 views

headercorporationverkiezingen_zps1dc31483.png

26071620 seconden. 434527 minuten. 7242 uren. 301 dagen. Hoe u het ook wil uitdrukken: sinds 14 september 2013 hadden we een tijdje moeten wachten tot de Corporation Verkiezingen er weer waren. Toen ze er eenmaal waren, waren ze er wel goed. Meteen ging elke gang druk in de weer om een mooi, grappig, origineel en doldwaas topic te hebben om zo de ander af te troeven. Wat er vervolgens gebeurde, is geschiedenis. Toch rakelen we deze nog even voor u op en zetten alle gebeurtenissen op een rijtje.


29 september 2013:

De 12e Corporation Verkiezingen zijn afgelopen. Met slechts één stem meer dan De Wilde Ganzen mag The Underground nu samen met The Covesight Community als corporation zetelen.

20 mei 2014:

The Covesight Community kondigt

zijn afscheid aan.

23 juni 2014:

Het subforum van TCC is opgeruimd en de gang op slot. Met een lege plek lijkt een Corporation Verkiezing in het verschiet.

13 juli 2014 – 17:58:

Plaatselijke moderator Thundercover kondigt officieel

de 13e Corporation Verkiezingen aan. De strijd tussen de gangs barst los!

14 juli 2014 – 19:18:

The Oceans leken zich al goed voorbereid te hebben op de verkiezingen en plaatsen als eerste

een reclametopic online.

14 juli 2014 – 21:12:

Nog geen twee uur later stuurt ook De Wilde Ganzen

hun topic het wereldwijde web in in hun onmiskenbare stijl.

20 juli 2014 – 12:14:

De op dat moment enigste corporation The Underground beslist toch nog

een topic te posten. Niet dat leider Narukami daarvoor de moeite nam. Het is Sir_Ballas die een snel ineengeflanst plaatje in een topic werpt.

20 juli 2014 – 20:00:

Thundercover plaatst om klokslag 20 uur

het stemtopic voor de eerste ronde online. Sans Scrupules en The Blue Bullets stellen het voorlopig zonder reclame.

20 juli 2014 – 22:05:

Met als leuze ‘Beter laat dan nooit’ plaatst ook Sans Scrupules

zijn reclametopic online. Echter blijkt er een goede reden te zitten achter deze vertraging: SpacyColours heeft een heel point-and-clickavontuur in elkaar geknutseld, speciaal ter gelegenheid van de Corporation Verkiezingen.

5e kandidaat The Blue Bullets geeft echter geen teken van leven en denkt zonder reclametopic stemmen te kunnen ronselen.

20 juli 2014

Sans Scrupules sluit de dag nog af met

Het Laatste Woord. In dit blogartikel werd op een eenduidige manier de mening, verwezenlijkingen en verwachtingen van elke gang uiteen gezet.

27 juli 2014 – 19:34:

Na een spannende week wordt eindelijk

de uitslag van de eerste ronde bekendgemaakt… of alleszins toch wie er op de tweede plek eindigde. Sans Scrupules en The Underground strijden om een plek naast de nieuwe, en toen nog onbekende, corporation.

Tijdens die week werd echter snel duidelijk wie er wel had gewonnen. In tegenstelling met wat er eerst gezegd was, krijgt The Oceans zijn nieuwe subforum een weekje vroeger… en gooit er meteen een slot op voor niet-leden.

3 augustus 2014 – 19:42:

Het feest barst los bij Sans Scrupules: als tweede weten zij een plek als corporation te veroveren. Voor de gelegenheid doopten ze zich even ‘Sans Scorpules’.


Aangezien alles duidelijker is in een tabelletje:

5sFwkvF.png

In de eerste ronde deed topfavoriet The Oceans wat van hen verwacht werd: winnen. Met maar liefst 32 van de 69 stemmen speelden de gebieden zelfs geen rol meer. Sans Scrupules kwam gevaarlijk dicht in de buurt en eiste nog 26 stemmen op. Dit leverde hen slechts een plek in Stemronde 2 op. De overige 11 stemmen werden onevenredig verdeeld onder De Wilde Ganzen (9) en The Blue Bullets (2).

roXpFPf.png

Sans Scrupules en The Underground begonnen deze beslissende ronde met evenveel gebieden en bijgevolg evenveel extra stemmen. Op het einde van de week hadden er 59 leden gestemd, 10 minder dan in de eerste ronde. Sans Scrupules nam praktisch 75% van die stemmen voor zijn rekening en won dus overduidelijk met 27 stemmen verschil.

Na deze gebeurtenissen werd het weer rustig binnen het Corporation Verkiezingen-forum. Benieuwd of 2015 nieuwe verkiezingen voor ons in petto heeft en wie de winnaar wordt.

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...