Jump to content

Sans Scrupules

  • entries
    65
  • comments
    248
  • views
    65,517

Gang Stats - 2014


thebig

684 views

 Share

header2014_zps25cd93ad.png

Dan beginnen we nu maar eens met het interessante werk. Als eerste hebben we de algemene grafiek voor 2014:

TAitEcy.png

Nu we toch bezig zijn, smijten we deze er meteen bovenop:

3XYmFGH.png

En voor de liefhebbers van taart:

r5o7blK.png

Voor het opstellen van deze grafieken werd enkel gebruik gemaakt van de Gang Talks. Bij BeaT DowN, The Covesight Community, The Underground, Sans Scrupules en The Oceans kunnen werkelijke cijfers daarom hoger liggen dan deze hier weergeven.


Zo, dat is een hele pak. Wat valt er nu te halen uit deze ogenschijnlijk willekeurig geplaatste kleurrijke bende lijntjes en cirkelbogen? Om tot onze eerste conclusie te komen, hoef je geen rekenwonder zijn: The Underground is de absolute slokop van het jaar. Met bijna 60% van alle berichten post het maar liefst drie keer zoveel als tweede plek Sans Scrupules en tien keer zoveel als De Wilde Ganzen en The Oceans, respectievelijk derde en vierde. Geen enkele gang slaagde erin om ook maar een enkele maand boven hen uit te torenen. The Oceans probeerden het in juli eens, wanneer The Underground traditioneel in estivatie gaat, maar hun verdienstelijke poging eindigde op 2 posts achter The Underground. Ook om de grote onevenwichtigheid niet te zien, moet je haast blind zijn: de eerste drie maanden waren goed voor de helft van het totale aantal posts, terwijl de andere helft over de resterende 9 maanden werd uitgesmeerd. Laten we echter nog wat dieper graven. We vragen u om op de eerste grafiek een imaginaire lijn te trekken ter hoogte van 1500 posts. Gelukt? Die lijn was het plafond voor het hoogste aantal posts per maand in 2013, zoals

hier te zien is. In 2014 brak The Underground tot viermaal toe dit plafond en ook Sans Scrupules deed het hen twee keer na. Er is nog meer! Duw die lijn nu nog eens een beetje naar omhoog, op de 2000. Besef wat een uitzonderlijk jaar 2014 was als we zeggen dat het van 2010 geleden is dat een gang zelfs maar heeft gedroomd van zo’n maandtotaal. Sterker nog, The Underground postte in maart genoeg om deze grens tot 2.5 maal toe te overschrijden. Dat heeft geen enkele andere gang hun ooit voorgedaan, waarmee 5205 posts een absoluut maandrecord is. Nog niet onder de indruk? Halen we even een paar andere cijfers erbij van Joriz. Hieruit blijkt dat er in 2014 141816 berichten werden geplaatst. Hiervan is net geen 30% afkomstig van Gangs & Corporations. Tot slot slaan we je nog om de oren met enkele getallen: gemiddeld werden er per maand 3470 berichten geplaatst, maart vormde het hoogtepunt met een verbluffende 8601 posts, de minst postende gang, The Los Santos Crew, plaatste nog geen 0,2% van wat de meest postende wist te plaatsen.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...