Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 38 - De Tien


Dutchy3010

438 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Deze week is er door uitvallen van de vorige week weer een "De Tien" en om het uitvallen van vorige week goed te maken start "De Tien" vanaf heden met iets nieuws en wel het Testpanel. Dit houd in dat ik iedere "De Tien" een vraag naar het Testpanel stuur waar je dan als TestPanel lid op kan reageren met je top 10. Zo probeer ik meer jullie mening te gebruiken voor "De Tien". Dus heb je interesse in een plekje in het "De Tien TestPanel" stuur dan een PB naar mij of zeg het op MSN(als je die heb ;) ). Dan snel door naar deze week waar het thema is: De Tien Beste Forumleden en wel gekozen door: Samshine, Froodooo, NandroDavids, Jowx, Preddy, Pietje II en Mirrrr. Veel leesplezier:

Plaats 11 tot 6:

Op deze zes plekken zijn geëindigd:GTA-Sheep, Lantyz, .Levi., Mirrrr, PietjeII en SummerBase. Ze hebben dit resultaat gehaald door hun maandenlange inzet als crewlid en forumlid. Daarnaast vinden we hier een aantal terug die deze plek vooral hebben behaald door hun goede gevoel van humor en hun vele activiteiten rond het forum. Al met al: Gefeliciteerd ;) .

Plaats 5 tot 2:

Deze plekken zijn voor de volgende forumleden weggelegd: Bling, PatrickW, HerrieM en Jowx. Deze leden worden vooral gekenmerkt door hun inzet en hun enorme behulpzaamheid. Ook hun kennis van mensen en hun humor natuurlijk. Kortom: Terrecht dus!

Plaats 1:

Één kan er altijd maar de beste zijn en de gast TestPanel leden hebben unaniem gekozen voor een winnares met de naam: Dutchy3010. Naast OWN leader en GodMod is ze een zeer gewaardeerd persoon op het forum die voor iedereen klaar staat, altijd wil helpen wanneer het kan en ga zo maar door. Daarom heb je deze plek meer als dubbel en dwars verdiend.

De overige genomineerden voor deze De Tien waren: RonaldVC, Wazuup, Kristof01, Samshine, NandroDavids, Piet-Herr, M4X, TheGuardian, Dizzee, Ikkes, Slimm, Ferre, Joriz, Arjen en Preddy. Zij hebben het helaas niet tot de Top 10 11 gehaald.

Volgende week is er weer een Uit Den Ouden Doosch, mocht je hier ideeën/tips voor hebben PB het me! Wil je je opgeven voor de "De Tien TestPanel"? Stuur een PB naar me ;) . Tot volgende week.

5 reacties


Recommended Comments

GTA-Sheep, Lantyz, .Levi., Mirrrr, PietjeII, Bling, PatrickW, HerrieM, Jowx en Dutchy3010 van harte gefeliciteerd met het behalen van deze lijst. @ Ikkes: Leuke toevoeging. :)

Link to comment

Wow dat ik er zelfs nog insta ook zeg. :cab: Dat zou ik dus nooit verwacht hebben. :puh:

In ieder geval een hele leuke toevoeging Ikkes, het is eigenlijk ook wat democratischer als elke lijst gewoon door de leden samengesteld wordt. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...