Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70928

Editie 2 - Het Dal van GTAGames


Visser23

678 bezichtigingen

hetdalvangtagamesibf9v.png

Geschreven door ERRWINS

De top 10 slechtste forumnamen

Vandaag nemen we de allerslechtste forumnamen onder de loep. Wat heeft iemand bezield om zo'n forumnaam aan te maken? Wou hij lollig zijn of was het serieus bedoeld? Het helemaal zeker weten doen we niet, maar wel leuk om even te onderzoeken. Het kostte even tijd, maar dan heb je ook wat! Laten we starten bij nummertje 10!

10.

kusjeopjebil

Laten we het lijstje lekker rustig beginnen met een naam die op zich nog redelijk door de beugel kan. Echter, zou je wel zo rond willen lopen en/of zo bekend willen staan? Dat vraag ik me dan af. Wat heeft dit individu bezield om zo'n naam te verzinnen waarmee je bekend komt te staan op een forum? Nou ja, bekend? Lid sinds 2006 en nog niet één keer gepost. Dat houdt ie lekker lang vol. Ga zo door!

9.

onderbroekopjehoofd

Heerlijk wanneer iemand een account aanmaakt met wat hij op dat moment aan heeft. Of juist niet aan heeft. Erg origineel is de naam wel, aangezien ik weinig tot geen mensen ken die dit doet. Mijn vraag is nu wel of het een schone of vieze onderbroek is geweest. Mocht het een vieze zijn, dan zal die 5 jaar na dato al flink stinken. *pakt luchtverfrisser*

8.

kakhoofd

Zelfspot, heerlijk is dat. Van jezelf kunnen zeggen dat je lelijk bent, een misvormd hoofd hebt of dat je gewoon elke spiegel laat barsten. Natuurlijk is dit funest voor je zelfvertrouwen, tenzij je het hebt geaccepteerd. Het forum wil je graag helpen met het bevestigen van je 'kakhoofd'. Mocht je dit nog lezen, laat dan alsjeblieft een foto achter in de reacties. Vriendelijk dank!

7.

julliezijnhomos

'Oh, the irony!' De persoon die dit account heeft aangemaakt heeft er niet goed over nagedacht. Elk lid van dit forum zou homo zijn volgens hem/har. Alleen weet hij/zij niet dat er ook vrouwen op het forum zitten, en daarbij wordt zijn 'argument' al nietig verklaard. Daarnaast heeft hij/zij zelf een roze getinte avatar. Heel toepasselijk, of zal dit ook een beetje zelfspot zijn?

6.

asslikkerdickface

Hmm, zal ik hem een privé bericht sturen dat 'likker' eigenlijk 'licker' moet zijn? Voor de rest bestaat zijn naam uit een unieke verzameling Engelse woorden wat mening mens op de middelbare school leert. Helaas is zijn leeftijd niet openbaar, maar ik ga er stiekem vanuit dat het vast niet ouder dan 12 moet zijn geweest. Een lekkere stoere naam op een groot forum terwijl je naar je beeldscherm zit te lachen. Een ware achievement in je leven.

5.

uwlelijkedikkemoeder

Dit lid houdt het wel erg lang vol met zo'n uitzonderlijke naam. Al vanaf 2005 loopt hij er mee rond, nou ja rond, hij is aanwezig. Toch wel een belediging voor de mensen die zo'n moeder hebben. Dan wordt je telkens met de neus op de feiten gedrukt wanneer je dit lid ziet. Dat is natuurlijk ook niet leuk.

4.

debiele klootzak

Wederom een lid met heerlijke zelfspot. Ik kan het echt waarderen wanneer men hier voor uit komt, en het zo publiekelijk mogelijk laat zien. Of het echt waar is, kan ik niet helemaal over oordelen aangezien dit lid nog maar één post heeft, en die zegt ook niet echt heel veel.

3.

poephoerkutje

Wat een taalgebruik weer, ik word er droevig van. Helaas bestaat de top 3 uit dit soort namen, aangezien we het toch over 'het dal' hebben. Een schaamteloze individu heeft dit account gemaakt met (denk ik) de intentie om heel lollig te zijn. Echter is het alleen maar sneu en schiet niemand hier wat mee op. Daarnaast zie ik het verband ook niet tussen het eerst woord en de rest. En nee, ik hoef geen filmpjes te zien.

2.

jemoedermetaids

Aids, nog steeds een verschrikkelijke ziekte die nog ongeneesbaar is. Daar moet je geen grappen over maken, en al helemaal niet in combinatie met iemands moeder. Het niveau van dit lid is letterlijk te laag om normaal te zijn. Vandaar dat dit lid op plek 2 komt, want ja, dit is echt het dal van GTAGames.

1.

jemoederheefteenpiemel

Over niveau gesproken, heeft dit lid ooit een les van biologie gevolgd? Hoe kan iemand überhaupt moeder worden terwijl ze een piemel heeft. Natuurlijk is dit onmogelijk, en valt het niveau dus ver te zoeken. Of zal het lid uit ervaring spreken na de geslachtsverandering van zijn moeder? Dan kan het natuurlijk wel. Een lid met zo'n idiote naam verdiend gewoon een eerste plek toch?

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...