Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580300

Editie 416 - Game On


OWN

560 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ah15J6r.png

Welkom bij de eerste Game On! van 2015. Nouja.. de eerste is het niet maar wel de eerste van mijn hand. Vorig week hebben jullie het met thebig moeten doen. Ik heb er veel spijt van dat ik jullie zo heb laten lijden vorige week maar soms heb je gewoon geen keus. Deze keer een iets anders artikel dan wat je normaal gewend bent. Het gaat namelijk over mijn guilty pleasure op gamegebied.

613999-pok_mon_banner.jpg

Het gaat dus over een game wat ik stiekem heel leuk vind terwijl dat eigenlijk niet meer voor mijn leeftijd bedoeld is. Ik ben namelijk nog steeds fan van Pokémon. Veel van mijn leeftijdgenoten kijken mij raar aan als ik dit vertel maar het is gewoon zo. Ik vind het super leuk om bijvoorbeeld mijn buurjongetje te helpen met het spel als hij even niet verder komt en heb ik eerlijk gezegd ook al enkele keren serieus overwogen om een nieuwe DS te kopen met de nieuwste Pokémon-game.

Ik begon met Diamond, als kind heb ik dat spel helemaal kapot gespeeld. Ik had verschillende level 100 Pokémon. Aangezien ik geen Engels kon snapte ik geen ene fuck van het verhaal en liep altijd maar een random richting op. Uiteindelijk zou het wel goed komen was mijn motto. Ik weet nog dat mijn ouders zich altijd irriteerde aan hoeveel ik het speelde. En als ik moest stoppen zei ik gewoon dat ik net in een gevecht zat, zoals de Pokémon spelers weten kan je in gevechten namelijk niet opslaan. Mijn ouders zouden het zielig voor mij vinden als ik niet kon opslaan na zolang spelen en zo kreeg ik het altijd voor elkaar om nog even verder te mogen spelen.

Dan zijn wij nu aanbeland bij het stuk waar ik ga zeggen wie mijn favoriete Pokémon zijn. Er zijn natuurlijk ontzettend veel coole Pokémon. Maar dit zijn mijn favoriete 6. De eerste is Claydol. Ik zag hem op tv toen ik klein was en ik vond hem super vet. De tweede is Arcanine, de vuurhond. Daarna komt Tyranitar, de laatste evaluatie van Larvitar. Kijk dan hoe cool hij is. Uiteraard hoort Lucario ook bij mijn favorieten. Hij komt uit Pokémon Diamond, wat dus ook mijn eerste Pokémon game was. De laatste twee zijn Gengar en Snorlax. Allebei ontzettend sterke pokémon.

Ik wil deze Game On! graag afsluiten met een challenge. De bedoeling is om alle 151 Pokémon op te noemen. Het gaat hier dus alleen om de Pokémon van de eerste generatie. Uiteraard is het de bedoeling om het uit je hoofd te doen. Link naar de challenge:

http://www.sporcle.com/games/g/pokemon. Stuur je beste score naar mij toe en dan zal ik volgende week laten weten wie gewonnen heeft.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...