Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580495

Editie 38 - Forum


Dutchy3010

590 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blogentry-5021-1177788001.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Het lekkere weer van de afgelopen week zal de reden geweest zijn waardoor het nogal kalm op het forum is, maar ik kan met trots mededelen dat we weer twee kersverse superleden binnen het clubje hebben. Daarover meer in het onderdeel ''Promoties'', en daarbuiten is er niet echt veel gebeurt, misschien zal er van de week nog wat gebeuren en dan zal ik direct de rubriek weer aanpassen dus houdt zo af en toe de rubriek eens in de gaten van de week, maar goed laten we maar snel beginnen met het nieuws.

Promoties!

Mirrrr is superlid!

Toen Mirrrr actief werd op het forum spraken verscheidene personen haar aan, omdat zij relatief lang en tot heel laat op het forum aanwezig was, veel kregen een goede band met Mirrrr en dankzij haar behulpzaamheid en gezelligheid mag zij zichzelf nu trots superlid noemen, ik vroeg haar wat zei er van vond en dit was haar reactie: "Nou ik dacht al meteen aan die vervelende OWN-redacteur die zo'n vraag zou gaan stellen... :-( Tuurlijk ben ik blij dat ik nu in een opvallend zwart kleurtje rondloop op het forum :)" aldus Mirrrr. Ik wens namens het Oceans Weekly News, Mirrrr heel veel plezier met je nieuwe kleur en rang. :dans:

Thundercover nu superlid?

Direct met Mirrrr werd Thundercover gepromoveerd tot superlid en dat komt omdat hij ook goed zijn best doet op het forum, vooral in de F1 blog en naast dat brengt hij gezelligheid op het forum, al met al een erg goed lid wat sinds nu in de zwarte bondjas over het forum mag rondhuppelen. Ik vroeg hem wat hij daar van vond en dit was zijn antwoord: "Toen ik het zag kon ik het eerst niet geloven en ik keek even op mijn profiel of het wel klopte. Nu ik het heb gezien ben ik echt SUPERBLIJ en wil ik iedereen bedanken!" aldus Thundercover. Ik wens Thundercover veel plezier met zijn nieuwe rang en kleur namens heel het Oceans Weekly News.

Degradaties!

Geen degradaties!

Nee, nee... en nog eens nee. Wat zegt u? "Nee!"- Oké? Begrepen! Ja meneer, geen degradaties. :)

Projecten!

Mafia Stories

Het is misschien wel eens goed om eens te kijken naar deze modificatie, ik ben zelf eigenlijk niet vaak in het modding fora, maar in de blogs zag ik van de week een update? en dat doet mij vermoeden dat het weer in volle gang is, neem dus even een kijkje, want ik moet toegeven dat het een staaltje modding werk is. Kortom, heren van Mafia Stories, zet hem op en maak er wat van, ik zal hem absoluut uitproberen als hij uit is!

The Green Light District

Nu we het toch over moddeling projecten hebben wil ook The Green Light District onder de aandacht brengen, deze heren zijn ook zeer fanatiek wat betreft moddellen, zowel op script als op moddel gebied kunnen hun er echt wat van, ik zal direct toegeven dat ik dit nooit had gekund en wil dus eigenlijk (gezien mijn slechte moddeling kennis) zeggen, veel plezier en succes met het verder bouwen van deze modificatie, ik zal hem zeker uitproberen als hij uit is!

Forum Nieuws!

WikiGTA was tijdelijk offline

Voor de mensen die het ontgaan was, WikiGTA lag er een aantal dagen geleden even uit, voor een aantal was het al direct een reden om een topic te posten, die na een paar posts al weer dicht ging, ook logisch uiteraard. De precieze reden is nog niet duidelijk voor ons, maar er zal wel wat fout gegaan zijn. Dus was WikiGTA er niet van de week voor jouw op een bepaalde dag? Dan weet je waar het van kwam, mocht hij nu nog niet werken? Ververs dan even je cache en verwijder je WikiGTA.org cookies. Het goede nieuws is, dat hij het nu wel weer doet.

"Doe mij maar een lekker water ijsje want het wordt weer lekker weer volgens Piet."

3 reacties


Recommended Comments

"Nou ik dacht al meteen aan die vervelende OWN-redacteur die zo'n vraag zou gaan stellen... :-(

Daar dacht ik ook aan toen ik de PM van SummerBase zag :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...