Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580056

Editie 417 - Interview


OWN

533 bezichtigingen

DBQ1R6x.png

IpwgrNv.png

Welkom bij Interview! Deze week was @GolfG60 aan de beurt.


photo-126154.png?_r=1413660548

TekaLoca:

Golf! Welkom bij je Interview!

GolfG60:

Dankuwel :D

TekaLoca:

Op een schaal van 1 tot 10, hoe blij ben je hiermee?

GolfG60:

Uhmm, ja, goeie vraag, ik denk 8/10, aangezien het stiekem wel een verering is om geïnterviewd te worden voor een behoorlijk grote forumkrant

TekaLoca:

Mooi complimentje! Ben je ooit al eens geïnterviewd geweest of is dit de eerste keer?

GolfG60:

Uhmm, ik geloof een keer door NicolaB, maar ik weet niet meer waar dat voor was eigenlijk :$ :$

TekaLoca:

Dat zal Lid van de Week geweest zijn. Onlangs hadden wij twee nog een gesprek, waar je zei dat je na 2 weken weer zou stoppen met iets als OWN, waar je uiteraard onder bepaalde tijdsdruk zit. Zou het jou echt niet leuk lijken om voor een blog op het forum te schrijven?

GolfG60:

Dat zou best eens kunnen. Maar nee, eigenlijk niet, ik ben een persoon die graag doet uitstellen en zodra het moet, het liever links laat liggen. Daarnaast is mijn taalkundigheid niet echt goed te noemen, waardoor er meer tijd gaat zitten in het ontcijferen dan in het schrijven zelf :puh:

TekaLoca:

Wat vind je van het Wekelijks Opinieblad van o.a. Visser23 en ERRWINS? Kunnen ze als echte concurrent voor OWN gelden denk je?

GolfG60:

Ik volg het een beetje op een afstand, ik vind dat bij een derde editie nog niet genoeg is getoond om er een goeie mening over te hebben, dus ik kan nog niet zeggen dat ze kunnen gaan concurreren. Ik heb het idee dat ze dit wel willen gaan doen en dat is een mooi doel, maar dan zal er meer gedaan moeten worden en dan bedoel ik meer op de lange termijn, aangezien zoiets meer vereist dan 'one liners' als ware.

TekaLoca:

Velen zijn van mening dat het enorm moeilijk wordt. MAF probeerde het eerder al, maar dat faalde zeer nipt. Denk je dat WOB het langer gaat uithouden?

GolfG60:

Om heel eerlijk te zijn volg ik de bloggen niet door en door zoals sommige leden, al lees ik met regelmaat OWN, ik vond MAF meestal wel leuk om te lezen voor de keren dat ik het deed. Maar ik denk dat het ook te vroeg is om te zeggen of ze op een vergelijkbaar niveau gaan komen zoals OWN en MAF. Ik hoop het wel want concurrentie kan goed zijn om weer twee goede forumkranten te krijgen, aangezien MAF helaas ermee gestopt is.

TekaLoca:

We (OWN en WOB) kunnen inderdaad het beste uit elkaar halen als het langs beide kanten goed is. Waar houd je je het meeste mee bezig op het forum? In welke subfora ben je dan het meest te vinden?

GolfG60:

Ik ben voornamelijk te vinden in Lifestyle en Hardware, soms in de GTA's secties zelf maar dat is meer per ongeluk dan dat ik er bewust op klik.

TekaLoca:

Je loopt hier nu ook al een tijdje rond, vind je dat het forum veranderd is? En op welke manier dan?

GolfG60:

Klopt, er is zeker een hoop veranderd en vooral in de zin van de mensen die gekomen maar ook die gegaan zijn. Vooral de nieuwe garde is wennen die met GTA 4 en 5 zijn gekomen, gezien deze meestal rond de leeftijd tussen de pakweg 13 en 16 zijn en een andere kijk op dingen hebben. Anderzijds is het zo dat de meeste rond de 18 a 23 jaar ook rond deze leeftijd zijn begonnen met GTA en zo ook op GTAforum terecht zijn gekomen, en dit eigenlijk laat zien dat dit cirkeltje toch rond blijft gaan. GTAForum zelf is eigenlijk weinig veranderd, maar ze zeggen niet voor niets 'Never change a winning team'.

TekaLoca:

Zijn er nog dingen die je, als je de macht zou hebben, zou veranderen op het forum?

GolfG60:

Er komen zo twee dingen in mij op, Luxuries terug, omdat ik stiekem vind dat Nota en Luxuries niet echt samen gaan doordat het te verschillend is, of het een goede te realiseren valt laat ik even links liggen. Daarbij zou ik GTA: Online gedeelte enkel bij Multiplayer plaatsen, ipv. dubbel bij GTA's en Multiplayer zoals nu, met eventueel een doorverwijzing in het GTA 5 subforum zelf.

TekaLoca:

Heb je jezelf bepaalde doelstellingen opgelegd? Zou je wel hoger willen raken qua rang of is het iets dat voor jou geen belang heeft?

GolfG60:

Ik heb eigenlijk maar een doelstelling op GTAForum, dat is 1000 post maken in het auto topic, een topic die bij mijn interesses past maar uiteraard zonder te spammen of andere nonsens. Maar ik heb ook nog wat 'semi doelstellingen' die niet direct opgaan voor GTAforum of een andere forum, eerste is het verbeteren van mijn beheersing van de Nederlandse taal en de tweede eigenlijk is dat ik meer dingen af wuif ipv. de confrontatie aan te gaan, wat tot heden goed gaat en ervoor heeft gezorgd dat ik al ongeveer 3 jaar geen warnings meer heb gehad op GTAforum, ook in mijn persoonlijke leven hebben beide semi doelstellingen hun vruchten afgeworpen. Qua rang maakt mij het weinig uit, superlid of dergelijke zou leuk zijn, maar geen vereiste. Gezien ik vaak vind dat mensen met een hogere rang ook meer verantwoording hebben, al is het enkel maar qua voorbeeldfunctie, maar vaak ook om superlid of hoger te blijven toch wel wat werk vereist zoals voldoende posten en ik niet graag gebonden ben aan iets.

149w09u.png

TekaLoca:

Fair enough! Hoe zit het nou bij Sans Scrupules? Nog naar je zin?

GolfG60:

Jazeker, toen ik gevraagd werd door Feanty was ik een beetje twijfelachtig, eerste keer dat ik in een gang kwam wist ik niet echt wat ik moest verwachten. Al vrij snel kwam ik erachter dat het een hechte groep is, waar veel gelachen kan worden, maar ook serieus met elkaar omgegaan kan worden als het moet in mindere tijden. En ik denk dat daar het om draait in een gang, dat mensen zich er thuis voelen met (virtuele) vrienden.

TekaLoca:

Een belangrijk punt hierin was volgens mij wel het feit dat GekkieJ01 ook bij Sans Scrupules zat (of ging gaan), toch? Hoe is dat toch gekomen met jullie twee?

GolfG60:

GekkieJ01 zat toentertijd al bij Sans Scrupules ja, ik vermoed ook dat hij mij heeft opgegeven aan Feanty om te recruiten. Een hele tijd terug had ik veel contact met Tha-Ran, en hij had onderling ook contact met GekkieJ01 en OnbekendeIV, waardoor we met zijn 4-en in een groepschat op whatsapp kwamen, aangezien we een hobby in gemeen hebben, namelijk auto's. Ondertussen een paar jaar later hebben we nog steeds contact, heb ik zowel GekkieJ01 als Tha-Ran in het echt leren kennen, zodoende eigenlijk, om het verhaal kort maar krachtig op te schrijven.

TekaLoca:

De gedachte dat het forum mensen in het echte leven bij elkaar hebben gebracht vind ik echt mooi. Zijn er nog mensen van dit forum die je weleens zou willen ontmoeten in het normale leven?

GolfG60:

Uhmm, ik denk een aantal Sans Scrupules leden waar ik veel contact heb op Skype, maar een lid buiten SS uit denk ik niet, of komt mij even niet in gedachte op.

TekaLoca:

Wat doe je verder nog in het echte leven? Nog elke dag richting school of ben je die periode al voorbij?

GolfG60:

In het echte leven ben ik uit de schoolbanken ja, momenteel ben ik werkeloos maar ik zit eraan te denken om weer naar school te gaan en een schadeherstel opleiding te gaan doen, om zo in de auto restauratie branche terecht te komen.

TekaLoca:

Wat studeerde je vroeger dan?

GolfG60:

Ik ben op het VMBO begonnen en heb hier als zijvak gekozen voor automonteur, toen ik dit heb afgerond ben ik verder gegaan met een MBO opleiding voor auto technicus en heb hierna nog een opleiding MBO metaal constructie werken gedaan en beiden succesvol afgerond.

TekaLoca:

Is er weinig vraag naar? Gezien je werkloos bent...

GolfG60:

Het probleem voornamelijk is dat zowel in de auto branche als in de metaal branche weinig werk is, en het meeste werk valt buiten mijn bootje, denk aan specialistisch werk of iets waar ik geen diploma's voor heb of te weinig ervaring.

TekaLoca:

Ah, op die fiets! Is er buiten die tak nog iets dat je interesseert?

GolfG60:

In de zin van werk of puur in de zin van interesses?

TekaLoca:

Ja, qua werk. Andere branches..

GolfG60:

Ah, had ik het toch goed, ik heb altijd het idee gehad dat je het beste iets kan doen wat je ook echt interesseert, anders is werk ook gewoon werk en wordt het een sleur ipv. dat je er echt plezier erin krijgt. Daardoor heb ik gekeken naar wat mij interesseert en wat ik ook kan doen, in dit geval vielen mijn andere hobby's af door weinig werkmogelijkheid maar ook door missende diploma's, vandaar dat ik weer de schoolbanken in wil met iets waar ik zeker weet dat ik dit leuk ga vinden.

TekaLoca:

Ik hoop dat het allemaal zal lukken!

Ik heb verder nog maar een laatste vraag, die weinig met school/werk te maken heeft, maar het schoot me ineens te boven; wat vind je ervan dat R* de traditie van uitstellen verder zet met GTA V voor PC?

GolfG60:

Het is een betere vraag waarom ze het doen, ik begrijp best dat ze een goede game willen neerzetten, maar we weten nu niet waarom ze echt doen uitstellen. Misschien moeten ze nog veel doen of misschien zijn ze een goede beveiliging tegen piraterij aan het ontwikkelen. In beiden gevallen vind ik het een goede zet, niemand wilt een slechte game maar tegenlijk willen ze ook geen slechte beveiliging die alleen de eerlijke klanten tegen werkt. Wat ik wel jammer vind is dat de mensen met een pc pas zoveel later GTA 5 kunnen spelen, maar in de meeste gevallen, geduld loont ;)

TekaLoca:

Dat doet het zeker!

Als het goed is kunnen we stilaan gaan afronden. Golf, bedankt voor dit interview!

GolfG60:

Jij ook bedankt!

TekaLoca:

No problem :tu:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...