Jump to content

Sans Scrupules

 • entries
  65
 • comments
  248
 • views
  65,517

Sans Scrupules


Faenty.

985 views

 Share

kfXulFQ.png

De kogel is door de kerk. De leiding van Sans Scrupules heeft besloten om zich niet terug te trekken als corporation. Betekent dit de einde van Sans Scrupules? Zeker niet! Wij hebben, uiteraard met goedkeuring van de GTAForum (top)crew, besloten niks te veranderen, dus met veel invloeden van G&C, verder te gaan. Niet erg nieuw en origineel. Maar nog steeds anders dan anders.

Reden van het doorgaan

Jullie zijn wellicht benieuwd naar de reden voor dit besluit. Die reden is als volgt. Binnen het concept "Gangs & Corporations" wordt een bepaald soort Gang of Corporation verwacht. Op dit moment ligt de nadruk op het "aantal posts", iets waar veel gangs fier op gaan. Een goede gang of corporation is een groep leden die samen veel posten. Daarnaast heeft een goede gang of corporation veel gebieden en moeten andere gangs of corps worden uitgedaagd. Op beiden vlakken past Sans Scrupules er erg goed in. De leden van Sans Scrupules hebben behoefte aan veel posten, en dus wordt over het algemeen Sans Scrupules als "levend" bestempeld. Dat we intussen meer projecten hebben gehad dan de andere gangs bij elkaar, dat wordt dan maar even vergeten. Verder vinden we het prima om een spelletje te doen met de crew, maar de rivaliteit tussen Sans Scrupules en de andere gangs bestond van onze kant tenminste wel. Waarschijnlijk -gezien hoeveel we uitgedaagd werden de laatste maanden- wel van de andere gangs naar niet, maar wel vanuit onze kant.

Wij werden door de regels van G&C echter wel een bepaalde hoek in gedreven. We moeten zieltjes winnen voor de komende corporation-verkiezingen, want die zal ongetwijfeld weer wel komen. We moeten veel posten, want dat is één van de makkelijkste en beste manieren om als gang jezelf te profileren om corporation te worden (of blijven). We moeten gebieden veroveren en gebieden beschermen. We moeten allerlei dingen doen waar Sans Scrupules ideaal voor is. Het concept van G&C staat als een huis, en Sans Scrupules past er gewoonweg perfect bij.

Ook het principe van G&C dat wanneer je bij gang 1 zit, je niet meer bij gang 2 mag zitten, past goed bij Sans Scrupules. Wij willen leden die een aanwinst zijn voor onze groep. Iemand die Sans Scrupules verder kan helpen en die zelf plezier haalt uit het organiseren van activiteiten met Sans Scrupules.

In ons systeem hoeven we niet veel te posten. In ons nieuwe systeem hoeven we geen gebieden te veroveren of te verdedigen. In ons nieuwe systeem hoeven we geen zieltjes te winnen voor de corporationverkiezingen, omdat we graag ons subforum willen behouden voor het organiseren van onze activiteiten. En boven al: ons nieuwe systeem vraagt niet van leden die actief zijn in G&C om te kiezen voor hun gang of voor Sans Scrupules, de betere keuze. Want dat kiest ieder voor zichzelf!

Concept

In ons systeem wordt ons door de GTAForum crew een subforum ter beschikking gesteld dat totaal niet los staat van G&C, van C&C of welk ander systeem dan ook. Een los subforum waarin we alles kunnen organiseren zoals wij dat wensen. We hebben besloten om Sans Scrupules niet op te splitsen, want we zijn niet zo pretentieus!

Interesse?

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten die ons team kunnen versterken. Wij zoeken leden die:

 • Enthousiast zijn en houden van het organiseren van projecten op dit forum;
 • Zich beschouwen als een echte teamspeler;
 • Integer, ambitieus en respectvol zijn;
 • Zichzelf willen blijven ontwikkelen op dit forum en op organisatorisch vlak; en
 • Het lef hebben om te leiden.

Wij bieden:

 • Nieuwe kansen, nieuwe kennissen;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Leden die ideeën hebben, maar geen tijd, vinden leden die wel tijd hebben, maar geen ideeën (en vice versa);
 • Mogelijkheid tot leiderschap; en
 • Gezellige sfeer van saamhorigheid en een gemeenschappelijk doel.

Wil je lid worden van The Oceans? Stuur dan een bericht naar TekaLoca met het volgende lijstje:

[b]Gebruikersnaam:[/b]

[b]Echte naam:[/b]

[b]Leeftijd:[/b]

[b]Motivatie om deel te nemen aan het project:[/b]

[b]Heb je al ervaring met het deelnemen aan activiteiten op dit forum? (zo ja, gelieve te specificeren welke)[/b]

[b]Heb je al ervaring met het organiseren van activiteiten op dit forum? (zo ja, gelieve te specificeren welke)[/b]

[b]Heb je ideeën voor Sans Scrupules? (zo ja, gelieve te specificeren welke)[/b]

[b]Welke afdeling zou jij je focus willen leggen?[/b]

Iedereen kan zich aanmelden voor Sans Scrupules. (Behalve antisociale degenerates zoals TekaLoca) Wij hanteren geen vereiste van minimum aantal posts of minimaal aantal maanden dat iemand lid moet zijn. Al heb je nooit wat op het forum gedaan; als je ons kunt overtuigen door het bovenstaande lijstje is dat voldoende. Uiteraard gaat dat makkelijker als wij al een goede indruk van je hebben gekregen op het forum, maar het is zeker mogelijk. Enthousiaste leden met goede ideeën kunnen wij goed gebruiken, ongeacht aantal posts, rang of leeftijd.

Wij hopen dat iedereen ziet waarom wij voor deze doorzetting van een prima systeem hebben gekozen en wij hopen zeker dat de verandering een groot succes wordt!

-Swaggerboy-

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Wil je lid worden van The Oceans? Stuur dan een bericht naar TekaLoca met het volgende lijstje:

Fijn dat jullie ons willen helpen met het rekruteren.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...