Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580039

Editie 418 - Interview


OWN

432 bezichtigingen

DBQ1R6x.png

IpwgrNv.pngKAXhZnA.png

Welkom bij Interview! Deze week een interview met @ERRWINS... Of toch niet?

[23/01/2015 16:29:27] Erwin (ERRWINS): Ah, is ook zo maar daar zie ik eigenlijk van af. Ik kan niet aan iets gaan meewerken wat van de concurrent is.

Een geluk bij een ongeluk: ik presenteer jullie @Crazy-Ghost

:klap:

Verder maak ik ook bekend dat @Dexist mij voortaan zal assisteren bij Interview!


photo-136920.jpg?_r=1420186796

TekaLoca:

Welkom bij je OWN Interview, Crazy-Ghost!

Crazy-Ghost:

Bedankt! Leuk dat ik weer eens geïnterviewd mag worden.

TekaLoca:

Weer? Was die laatste keer ook bij OWN?

Crazy-Ghost:

Ik ben toen ik pas net lid was een keer benaderd door MAF voor een interview. Maar volgens mij ben ik nog nooit door een OWN-redacteur geïnterviewd.

TekaLoca:

Wat slecht. Dat werd dan eens hoog tijd, hé. Blij hier nu te zijn? ^^

Crazy-Ghost:

Dat is natuurlijk een beetje naar de bekende weg vragen. Ik vind het erg leuk om hier te zijn. Blijkbaar ben ik toch in positieve zin opgevallen op het forum. Dat is natuurlijk altijd leuk.

Dexist:

Zeker positief! Ik denk dat de meesten je wel kennen van het contest forum. Je hebt daar de laatste tijd een aantal, toch zeer succesvolle contests gehouden en één contest is zelfs beloond met een Award! Erg verdiend als je het mij vraagt! Hoe kwam je op het idee om deze contests te houden en waarom?

Crazy-Ghost:

Ja, het contest forum is ook mijn favoriete forumgedeelte. Ik vind het heel leuk om ideeën voor contests te bedenken en om ze te organiseren. Vooral Weerwolven van Wakkerdam was geweldig als spelleider aangezien ik alle rollen al wist. Het spel zelf bestond natuurlijk al. Ik speelde het wel eens, het leek mij erg leuk om dit ook op forum te doen. Ik heb geprobeerd er mijn eigen draai aan te geven door er bijvoorbeeld een krant aan toe te voegen. Blijkbaar is dat goed gelukt, aangezien ik er dus ook een award voor heb gekregen. En uiteraard ben ik nu ook al weer ideeën aan het verzinnen zodat de volgende editie nog leuker wordt!

Dexist:

Ik heb ook genoten van WvW. Alleen was het wel wat minder dat ik verloor, tot twee keer toe! Dus we zien binnenkort weer een volgende editie verschijnen?

Crazy-Ghost:

Tuurlijk, het lijkt mij leuk om nog een editie te organiseren en alles nog beter en nog mooier te maken. Als het aan mij lag was het deze maand al gestart. Maar helaas is 3L1077 nog druk bezig met het jaarboek. Zijn fantastische graphics maken het contest wel echt bijzonder. Dus ik wacht even tot hij wat meer tijd heeft.

Dexist:

Ik ben in ieder geval benieuwd! Kan je al zeggen wat je anders gaat doen ? Of laat je ons verrassen?

Crazy-Ghost:

Dat is een verrassing. Dat maakt het wel het leukste natuurlijk. Maar uiteraard mogen mensen mij wel hun ideeën in PM sturen. Misschien heeft iemand nog wel een leuk idee voor een volgend potje.

Dexist:

Nou laten we een kleine oproep doen hier! Iedereen met leuke ideeën, stuur een PB naar Crazy-Ghost! Maar verandering zijn altijd mooi! Het is natuurlijk ook van belang dat het concept niet wordt uitgemolken. Maar ik heb het idee dat je daar wel aan denkt ?

Crazy-Ghost:

Ja natuurlijk. Sommige leden heb mij ookal daarop gewezen. Ik had natuurlijk ook gewoon elke maand een nieuw deel kunnen starten. Maar dat zou ten koste gaan van de kwaliteit en zal op den duur erg vervelen. Daarom kies er voor om ruim de tijd te nemen met de voorbereidingen.

Dexist:

Klopt dan wordt het al snel eentonig. Maar de toevoeging van zombies bij het tweede spel gaf al een leuke nieuwe dimensie. We zullen het wel zien wat spel 3 met zich meebrengt.

Naast de vele contests, heb je natuurlijk ook andere bezigheden op het forum, namelijk OWN! Hoe lang ben je redacteur bij OWN? En hoe ben je er terecht gekomen?

Crazy-Ghost:

Ik ben eigenlijk al bijna vanaf mijn registratie bij OWN. Ik vond het een erg leuke forumkrant en het leek mij dus leuk om er aan mee te werken. Daarom heb ik toen Bassieboy35 een berichtje gestuurd met daarmee een voorbeeld artikel. Enkele dagen later hoorde ik dat ik was aangenomen. In het begin schreef ik het artikel 'Volgende Week'. En later heb ik Game On! en Sport geschreven. Een tijdje terug heb ik besloten om te stoppen en later om mij ook weer aan te melden bij OWN aangezien ik het schrijven nog steeds erg leuk vond. Op dit moment schrijf ik weer Game On! en heb ik sinds vorige week Headlines overgenomen van Asphyxiated.

TekaLoca:

Waarom was je destijds even gestopt dan? Even wat motivatie verloren?

Crazy-Ghost:

Ik had het druk met andere dingen en inderdaad geen motivatie om te gaan schrijven. Het kwam ook omdat er eigenlijk nooit reacties op artikelen kwamen. Ik had een beetje het gevoel dat niemand het echt uitmaakten of ik wel of niet schreef. En dat heb ik nu nog wel een beetje. Als je reacties krijgt werkt dat echt als goede motivatie maar als je uren steekt in een mooi artikel en dan vervolgens geen enkele reactie krijgt werkt dat voor mij heel demotiverend. OWN is heel normaal geworden voor het forum en mensen lijken niet te beseffen hoeveel tijd er soms in artikelen gestoken wordt.

Qfxt0bN.png

TekaLoca:

Dat kan voor sommige redacteuren inderdaad een probleem worden, zo stopte ik er toen ook mee om gelijkaardige redenen. Er is sinds kort een andere bron van motiviatie voor ons, namelijk WOB. Heb je het al gelezen?

Crazy-Ghost:

Natuurlijk. Ik lees het elke vrijdag en ik vind dat ze wel goede artikelen brengen. Het werkt inderdaad ook wel weer motiverend voor OWN leden. We hebben concurrentie en moeten dus altijd het onderste uit de kan halen.

TekaLoca:

Denk je dat ze OWN ooit van de troon zullen stoten?

Crazy-Ghost:

Ik neem aan dat je op de GTAForum awards doelt? Natuurlijk kan het, aangezien het MAF het ook bijna is gelukt. Maar laten we eerst maar kijken of ze het wel een jaar volhouden met zo'n klein groepje redacteuren. OWN bestaat natuurlijk al super lang en heeft daarom ook een imago opgebouwd. Het zal dus zeker lastig voor ze worden, maar wie weet.

TekaLoca:

Eens! Hoe staat het ermee in de gangscene? Nog steeds tevreden bij The Oceans?

Crazy-Ghost:

Absoluut. Het is een hele gezellige gang met veel aardige leden. Veel van TOC zijn alleen al een stuk ouder en studeren en werken al. Dat is natuurlijk wel een flink verschil aangezien ik pas net 15 ben. Ik ben dus wel echt een flink stukje jonger dan de meeste. Maar dat maakt mij eigenlijk niet zoveel uit aangezien ik veel van ze kan leren.

TekaLoca:

In WOB viel te lezen dat er iets groots staat te gebeuren bij

Crazy-Ghost:

Ik heb het inderdaad gelezen in de WOB. Het is natuurlijk leuk dat er weer eens wat komt vanuit TOC. Wat het is mag ik helaas niet zeggen.

TekaLoca:

Het was het proberen waard. Achja, in ieder geval weer iets om naar uit te kijken, natuurlijk. Waar hou je je op het forum nog mee bezig buiten de G&C, OWN of contests?

Crazy-Ghost:

Voor de rest doe ik niet zoveel bijzonders. Ik post wel eens wat in de gamesectie, ben wel eens te vinden in de stamkroeg en zit ook soms in de chat. Met mods of signatures houd ik mij niet zo bezig. Nouja.. het zelf maken iniedergeval ik kijk natuurlijk wel eens in de topics.

Dexist:

Ach zolang je maar leuk mee post is het goed toch met OWN en de verschillende contests heb je het natuurlijk ook al druk genoeg mee!

Als we even kijken op je profiel zien we dat je favoriete GTA GTA V is. Speel je het spel nog vaak?

Crazy-Ghost:

Nee. Die vraag is heel simpel. Ik had het namelijk op de PS3 en ik heb nu een PS4. Ik vind het het niet waard om weer de volle prijs te betalen voor een game die ik al uitgespeeld heb.

Dexist:

Ow, dat hoor ik niet vaak, de meesten die ik ken die een PS4 hebben aangeschaft hebben toch (weer) GTA V gekocht. Start je zo af en toe nog wel je PS3 op voor GTA V? Of vind je het wel best zo?

Crazy-Ghost:

De reden dat ik een PS4 heb gekocht is omdat mijn PS3 het niet meer zo goed deed. Dus nee.. Ik speel eigenlijk nooit meer GTA. Maar ik zit wel dagelijks vele uren op een GTA forum. Waar zit de logica.. Eerlijk gezegd kijk ik ook nooit in de GTA fora. Ik heb ze zelfs vaak ingeklapt staan.

Dexist:

Haha, ach op het GTAForum kan je ook genoeg praten over andere dingen. Je favoriete GTA is dus nog wel GTA V? Of heb je nog andere GTA's gespeeld die wellicht beter zijn?

Crazy-Ghost:

Ik heb ook GTA IV gespeeld, maar ik vond GTA V op vele opzichten een stuk beter. Maar dat mag ook wel aangezien de game een stuk nieuwer is en dus ook veel betere graphics heeft.

TekaLoca:

Heb je overall al een beter spel gespeeld dan GTA V, of zeg je van "daar gaat helemaal niks boven"? Qua graphics kan ik het wel begrijpen...

Crazy-Ghost:

Ik vind Assassins Creed Unity ook een geweldige game. Het verhaal zit geweldig in elkaar. De graphics zijn mooi en de characters spreken mij aan. Ik zie eigenlijk weinig nadelen.. Misschien moet ik die game toch weer eens gaan uitspelen.. Ik speel games in het begin vaak heel veel en na enkele weken raakt het een beetje in vergetelheid en speel ik het op een of andere manier niet meer. Zonder dat ik daar een goede reden voor heb.

Dexist:

Staat Assassins Creed Unity ook boven GTA V of zijn het beide "winnaars"?

Crazy-Ghost:

Ze zijn erg verschillend en allebei geweldig op hun eigen manier. Beide settings spreken mij namelijk erg aan. Ik weet het, het is een nietszeggend antwoord, maar ik kan echt gewoon niet kiezen .

TekaLoca:

Gewoon beiden steengoed, kan ook. Zijn er nog spellen waar je naar uitkijkt dit jaar? Of zal je daar pas rond juni/juli op kunnen antwoorden wegens de E3?

Crazy-Ghost:

Nee, niet echt. Of ja, FIFA is natuurlijk altijd wel weer leuk en ik ben benieuwd of ze dit jaar iets bijzonders gaan toevoegen. En natuurlijk komt er ook een nieuwe Assassins Creed, maar daar is nog bar weinig over bekend. Het zal dus nog afwachten zijn.

TekaLoca:

Klopt! Nou, Crazy-Ghost, dan kunnen wij afronden. Bedankt voor dit leuke interview!

Dexist:

Dat vond ik ook! Veel plezier en succes met je forum-carrière! En ik kijk al uit naar WvW #3!

Crazy-Ghost:

Ik vond het ook een erg leuk interview. Bedankt maar weer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...