Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580061

Editie 418 - Headlines


OWN

378 bezichtigingen

ueqMW4o.png

o3ggxNs.png

Welkom

Welkom bij Headlines. Hier vind je wekelijks het aller belangrijkste nieuws. Deze week was het een rustig weekje. Het was natuurlijk zoals altijd erg gezellig op het forum maar veel hoogtepunten waren er niet. Er werd bijvoorbeeld geen contest gestart deze week. De hoogtepunten die er wel waren vind je hier.

Nieuwsflitsen

Het jaarboek is er!

Vrijdag mochten enkele leden het eindelijk aankondigen via de statusupdates. Het jaarboek komt ook dit jaar weer. Het jaarboek is van de prachtige projecten op het forum bedacht door NandroDavids. In het jaarboek wordt het meest belangrijke nieuws van het jaar samengevat. Denk bijvoorbeeld aan speciale leden, contests, gangs, blogs.. Bijna alles komt aan bod in dit super dikke boek. Zondagavond verscheen hij, dit zorgde ervoor dat OWN een dagje later kwam, want een jaarboek van meer dan 130 bladzijdes en OWN op één avond leek ons een beetje te veel van het goede. Heb je het jaarboek nog niet gelezen? Lees hem dan hier.

The Oceans is Corp af.

In de WOB van vrijdag liet Visser23 al weten dat er een grote verandering stond te gebeuren bij The Oceans, en gister is bekend geworden wat dit in zal houden. The Oceans heeft namelijk besloten om hun Corporation titel af te staan. Ze vonden zichzelf niet passen in het systeem. Hoewel ze wel erg actief waren en vorig jaar de meeste projecten van het forum organiseerde. Wel was een dalende activiteit te zien binnen The Oceans. Veel leden hadden het namelijk druk met andere dingen en wilden hun tijd niet verdoen aan bijvoorbeeld gangwars. De crew heeft besloten om The Oceans hun subforum te laten behouden. The Oceans zal dus voort blijven bestaan maar dan als groep die samen dingen organiseert en zal dus niet langer meer een corp zijn. Dit lijkt de perfecte kans voor een nieuwe gang om op te staan, aangezien er nu nog maar 3 gangs over zijn.

:cya:Tot ziens!

Dit was hem alweer. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden. Ook wil ik graag van jullie weten hoe dik jullie het artikel hebben. Is 2 nieuwtjes genoeg of zien jullie liever een wat dikkere editie? Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...