Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580046

Editie 419 - Gang van Zaken


OWN

783 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Diaspora!

Ga heen en vermenigvuldig u! Dat zal men bij The Oceans hebben gezegd vorige week toen men besloot om van de gang een "projectteam" te maken. Want na het verdwijnen van gang #4 uit de lijst ontstonden spontaan drie nieuwe gangs in de lijst. Eentje in afwachting van meer leden en twee volwaardige gangs.

Okej, niet elk lid komt van The Oceans, maar we hebben weer wat kleinere gangs en mogelijk nodigt dat weer uit tot nog meer gangs (of het volgroeien van de huidige wachtende gangs). Kijk eens aan, een weekje verder en de gangscene ziet er weer wat vrolijker uit!

Toegegeven, ergens hadden we zoiets wel verwacht, maar het moet toch echt eerst gebeuren voordat je met zekerheid kunt zeggen dat we nog eens nieuwe gangs zouden ontvangen. Een toast op de gangscene en diens vreemde komen en gaan der gangs dus!


Updates from the Scene

[table=border]avaqtuv5.png|Vanaf deze week behoort de Illuminati officieel tot de gangs op het forum. Zoals wel te verwachten houdt deze geheimzinnige groep zich bezig met... ja, dat weten we eigenlijk niet. Er is geen zinvolle beschrijving op de gangpagina en de Gang Talk is gesloten voor non-leden. Ja, het is weer zo'n gang. Hun rangs zijn echter wel origineel.

gun3.jpg|Als je daarentegen eens wilt kijken bij een nieuwe gang die je wel via een simpele klik in diens Gang Talk laat posten moet je bij The Hood zijn. Net als voorgaande een nieuwe gang sinds deze week. Hun programma bestaat tot nog toe uit gezelligheid. Een zeer populaire keuze bij nieuwe gangs, maar is het een recept voor een lang bestaan, wie gaat het zeggen?

fysVF1x.png|En we sluiten af met de derde nieuwe gang hier: The Survivors. Of nu ja, gang in oprichting. In tegenstelling tot Illuminati en The Hood heeft iRico wat minder geluk gehad met het leden ronselen. The Survivors staan op het moment van schrijven op... 1 lid. Maar wie weet wat het volgende week zal zijn?[/table]

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...