Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580308

Editie 420 - Interview


OWN

670 bezichtigingen

DBQ1R6x.png

IpwgrNv.pngKAXhZnA.png

photo-32909.png?_r=1419811050

Welkom bij Interview! Deze week presenteren wij dan toch @ERRWINS!


TekaLoca:

Welkom bij je OWN Interview, ERRWINS!

ERRWINS:

Hallo!

TekaLoca:

Heb je ons gemist?

ERRWINS:

Ligt eraan wie je met ons bedoelt. Bedoel je daarmee OWN, of alleen jullie twee?

TekaLoca:

OWN, en ons.

ERRWINS:

OWN heb ik niet gemist, maar jullie mis ik wel hoor.

Al was mijn vorige interview met TekaLoca en _Night-Men_.

Erwin:

Wanneer was je vorige interview?

ERRWINS:

Pfoe, dat moet ik even voor je opzoeken. 4 mei 2014!

Dexist:

Zo, dat is toch al even geleden! En in die tijd is er veel met je gebeurd op het forum!

ERRWINS:

Dat kun je wel stellen, ja. Ik heb niet stilgezeten haha

Dexist:

Klopt! In dezelfde maand als dat je vorige interview was werd je al superlid! Hoe kijk je terug op die tijd?

ERRWINS:

Dat is best een goede vraag. Ik zette me al een tijdje in voor het forum, maar dat ik zo snel (2 maanden actief) Superlid mocht worden, was wel een flinke boost voor mij. Het gevoel dat je krijgt bij het ontvangen van die ene privé bericht, is niet te beschrijven. Motivatie ronkt door je lichaam, op weg naar een mooie forumcarrière.

Dexist:

Dat blijkt! Je hebt al erg veel gedaan voor het forum! Zo ook veel voor The Oceans, waar je ook pas na je vorige OWN interview bij bent gekomen. Wat was destijds je reden om deze, toen nog gang, te joinen.

ERRWINS:

Zoals je weet, zat ik nog in Sans Scrupules toen The Oceans het levenslicht zag. Ik kreeg bij Sans Scrupules ook kansen om me te ontplooien, maar niet voldoende. De Stories die ik heb geschreven werden naar mijn weten goed ontvangen, maar verder werd ik niet begeleid om meer uit mijn kunnen te halen. Hierbij doel ik op blogitems, projecten en contests.

The Oceans daarentegen hadden dat hoog in hun vaandel staan, en daarbij dacht ik; Ja, wat moet ik nu? Wil je ik de gezellige gang verlaten voor iets nieuws waarvan ik niet weet of het lang blijft? Ik besloot om de gok te nemen, en deze gok heeft me uiteindelijk ver gebracht. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze.

Dexist:

Je moet natuurlijk doen waar je hart ligt! Het bleef inderdaad een gok en die heeft bij jou goed uitgepakt! The Oceans heeft veel verschillende projecten en contests gehouden, die toch goed werden ontvangen! Zijn er nog bepaalde projecten die je erg leuk vond om te organiseren?

ERRWINS:

Alle projecten hebben hun eigen charmes. De een is heel succesvol terwijl de andere amper aanslaat. Dat is en blijft een enorme gok bij een nieuw iets. De Zomerspelen was enorm spannend en best hectisch achter de schermen maar het was wel één van onze grootste en mooiste projecten die we tot nu toe hebben neergezet. Daarnaast is onze overstap naar organisatie/project ook niet over een nacht ijs gegaan. Het kostte ons veel voorbereiding en discussies met de hogere machten op het forum.

Dexist:

Dat lijkt mij ook niet nee! Wat was eigenlijk de belangrijkste reden dat jullie de gangscene gingen verlaten en verder gingen als project groep?

ERRWINS:

De voornaamste reden was dat we nu niet langer meer hoeven te vechten voor ons subforum. Dit is van essentieel belang om onze projecten goed te kunnen voorbereiden. Alle projecten hebben we voorbereid in ons subforum, en als we deze kwijt zouden raken door een verloren corporationverkiezing, dan konden wij onszelf niet meer zijn en geen goede kwalitatieve projecten meer opzetten.

Daarnaast hadden we ook regelmatig een gangwar, wat ons eigenlijk niet zo heel veel bezig hield. Je kreeg het erbij als je gang of corporation bent, maar uiteindelijk werkten de gangwars tegen ons. Het nam kostbare tijd in beslag die we juist hard nodig hadden. Intern hebben we een discussie gehad over onze toekomst en daarbij kwam een opmerking voorbij: "Kunnen we niet de gangscene achter ons laten, en op ons eigen houtje verder gaan?" Het idee was geboren en werd in werking gezet. Daarnaast vonden we het ook jammer dat enkele gangs/corporations tegen ons gingen werken, terwijl we een groepje leden zijn die projecten op wil zetten voor extra gezelligheid. Ook de huidige gangs hebben een leuke en kwalitatieve leden die we graag bij The Oceans zouden zien, en die gingen hun gang/corporation niet verlaten om bij zich bij ons aan te sluiten. Als we zelfstandig werden, kon dit wel. Dit was ook tevens een van onze overwegingen om zelfstandig te worden.

Dexist:

Duidelijk. Mogen we binnenkort weer grote projecten verwachten of mag je (nog) niks hier over verklappen?

ERRWINS:

We zijn druk bezig met een enorm project wat enige voorbereiding nodig heeft. Het neemt wat tijd in beslag, maar met genoeg inzet en doorzettingsvermogen heeft heel het forum (en daar buiten) er veel plezier aan.

logokleinwdul2.png

Dexist:

Kijk aan! Het zal mij benieuwen :). De overgang van The Oceans heeft er ook voor gezorgd dat jij je eigen gang kon oprichten. En wel de geheimzinnige Illuminati gang! Wat was de reden hier voor?

ERRWINS:

Illuminati is ontstaan na enig overleg met Gta Ripper. We wilden een gang opzetten die lang zou blijven bestaan. Na enige ideeën uitgewisseld te hebben, hebben we gekozen voor Illuminati en de daarbij horende geheimzinnigheid.

In het begin was ik eigenlijk wel bang dat het niet mocht, aangezien Joriz al vrij vroeg aan ons vroeg waar Illuminati zich mee bezig hield en waar het nu voor stond. We besloten om onze geheimen prijs te geven aan Joriz, en wat volgde was een verrassing op zich. We kregen een lidmaatschap aanvraag. Sindsdien is het snel gegaan, de gang snel gegroeid.

Onze bedoelingen zijn intern bekend, en wordt naar mijn weten goed uitgevoerd. Dit houdt ons ook samen en zorgt voor trouwe leden.

Dexist:

Dat is inderdaad erg mooi, dat Joriz in je eigen gang zit! Kan je al vast een tipje van de sluier oplichten over wat we mogen gaan verwachten van Illuminati? Of moeten wij maar afwachten en blijft alles geheim ;)

ERRWINS:

"We're watching you!"

Dexist:

Even geheimzinnig als altijd :(. We zullen het wel zien!

Nog even terug naar het einde van2014. Dat is je denk ik ook wel goed bij gebleven, je werd namelijk, terecht, verkozen tot beste superlid! En een paar dagen daarna gepromoveerd tot megalid. Wat een eer! Hoe heb je dat zelf ondervonden?

ERRWINS:

Dat is me zeker bijgebleven. Vele leden hadden al verwacht dat ik het zou worden, maar ik nam het een beetje met een korreltje zout. Niets is vervelender dan dat je ergens vanuit gaat, en het dan uiteindelijk niet krijgt. Dan maak je jezelf blij met een dood vogeltje.

Maar nadat ik de beste award-badge won, mocht ik vroegtijdig de uitslag bekijken, en zag ik dat ik de award (ruimschoots) had gewonnen. Op dat moment had ik bijna hetzelfde gevoel als bij mijn promotie naar Superlid. Het forum heeft mijn inzet geprezen met een award, dat geeft je zeker een goed gevoel en helpt je alleen maar om je nog meer in te zetten. Het heeft me zeker nog meer motivatie gegeven om zo door te gaan zoals ik nu doe.

Al was mijn Megalid promotie niet zeker, was het wel leuk om te krijgen. Hierbij kijk ik naar de awards van enkele jaren terug. Toen werden er geen promoties uitgedeeld bij de ontvangen awards. Dus ook hier nam ik het met een korreltje zout, maar toen ik uiteindelijk mezelf in een groen jasje zag én het privé berichtje kreeg, was ik natuurlijk enorm blij. Ook dit zorgt ervoor dat ik zo door ga. "The sky is the limit!"

Dexist:

Klopt! Het is natuurlijk altijd mooi als je inzet gewaardeerd en beloond wordt! Blijf ook vooral zo doorgaan! Denk je dat je het in je hebt om nog hoger dan megalid te klimmen?

Wie weet moderator, of wellicht nog hoger? Zou je het graag willen?

ERRWINS:

Of ik het in me heb? Beetje raar om het van mezelf te zeggen, maar dat zal vast wel binnen de Global Moderator+ muren worden besproken wanneer het zover is.

Ik zou graag hogerop willen komen, maar ik laat het op me af komen. Mocht ik het niet worden, vind ik het ook prima want ik heb het prima naar mijn zin zoals ik nu op het forum bezig ben. Mocht de tijd daar zijn, dan zal ik me daar voor de volle 200% voor inzetten!

Dexist:

Mooi gezegd, we zullen wel zien wat 2015 voor je brengt.

ERRWINS:

Inderaad, ik hoop (wederom) op een mooi jaar vol verrassingen :)

Dexist:

Top! Dan wil ik je bij deze bedanken voor het interview, en wie weet zien we je je over een half jaar wel weer!

ERRWINS:

Jij ook bedankt voor de goede vragen! :)

Dexist:

Graag gedaan!

signatureerrwinsoceany5pse.png

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...