Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580331

Editie 420 - Gang van Zaken


OWN

426 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Rivaliteit!

Als ik zo de reacties in de blogscene doorlees (want er zijn best veel gangs die buitenstaanders weren) zie ik dat er weer wat rivaliteit groeit en bloeit tussen de verschillende gangs. Nu ja, rivaliteit jegens The Hood en Illuminati (rivaliteit tussen DWG, TU en SanS is er altijd al geweest). Prachtig!

Want onze gangscene draait namelijk op rivaliteit! Zij het een beetje relatief en alles wat binnen het rollenspel waarin we ons bevinden, maar het hoort er wel zeker en vast bij. Bestaat er namelijk iets beter dan een gezellig gesprek tussen een riool- en een vliegende rat? Wellicht wel, maar zo ver als de gangscene gaat behoort het tot het beste van het beste en de popcornmachine doet in zulke gesprekken vaak overuren.

Maar we moeten natuurlijk altijd oppassen voor de grens, het punt waarop die plezierige rivaliteit plaats lijkt te maken voor ware haat of persoonlijke kwesties. Niet dat rivaliteit iets nieuw is in de gangscene, maar een herinnering staat met zijn tijd niet verkeerd.


Updates from the Scene

[table=border]avaqtuv5.png|Illuminati leeft in zijn eerste weken al op naar zijn naam. Weinig zinvolle berichten (of weten we gewoon nog niet genoeg?), geheimzinnig gedoe en blogposts waar zelfs de meest wijze der forumgoden kop noch staart aan krijgen... we kijken al uit naar hun eerste gang war! Als die er ooit komt toch.

Phoenix1.jpg|Ja, bij The Underground hebben ze zich maandag goed beziggehouden. Op een dag waar het doorsnee forumlid braafjes zijn huiswerk maakt plaatsten de rioolratten een kleine 1100 posts, goed voor 2 mijlpalen! Daarmee zit men dus over de 60.000 en mooi op koers naar het "Beat Down or Bust!"-doel.

gun3.jpg|The Hood haalt zijn inspiratie tot actie bij zijn naam. Want wat moet een stelletje gangsters uit de hood doen? De politie irriteren natuurlijk! The Hood daagt de politie uit tot een spelletje Raft Wars in een gang war wiens inhoud zeer voorzichtig is gekopieerd uit een recente DWG-TU gangwar. Straight outta Ganton!

fysVF1x.png|Nee, een lang bestaan was het niet gegund. The Survivors, een gang in oprichting die we vorige week even behandelde, bestond de dag later al niet meer. Oprichter iRico was onder de indruk van The Hood en diens wapens en zag zijn overlevingskansen dan ook het hoogst in Grove Street. Doei, The Survivors![/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...