Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581796

Editie 421 - Gang Van Zaken


OWN

823 bezichtigingen

zto276R.png

KesH5XP.png

Zoals je kunt zien, neem ik het deze week over van Phoenyxar. Er gebeurde deze week genoeg bij de gangs. De gangwar die er heerst tegen tussen The Hood en de Politie liep op zijn einde, The Hood heeft de screen ingestuurd, gevolgd door de Politie. De laatste trok aan het kortste eind. Nou, we gaan eens bij de andere gangs kijken!

Updates from the Scene

Illuminati houdt hun gangtalk nog steeds onzichtbaar voor niet-leden. Dus over deze gang kan ik vrij weinig zeggen, behalve dat ze geheime plannen aan het brouwen zijn.

Sans Scrupules is druk bezig met Piet Paulusma, dit heeft te maken met de contest die ze organiseren. De icoon van deze gang is blijkbaar Piet Paulusma, maar is hij echt zo’n crimineel. Leidt hij een dubbel leven? Niemand die het weet...

Waar zijn de Wilde Ganzen gebleven? Sinds 9 februari is er al niet meer gepost in hun gangtalk. En dat was een post van een niet-lid. Plotseling zijn ze dan toch niet zo wild meer.

Het gangtalk-topic van The Hood draait op volle toeren. TekaLoca is vooral bezig met klachten uit te delen aan de leider van de gang, Votair. Verder heeft deze gang het over meiden, maar volgens sommigen is het allemaal fake. Danger_dog_guy_7 vindt Raft Wars een stom spel, hij was helemaal razend van de week.

Dit was hem helaas alweer voor deze keer. Volgende week schrijft Phoenxyar hem gewoon weer!

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...