Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586517

Editie 422 - Headlines


OWN

396 bezichtigingen

ueqMW4o.png

4Q6FxMe.png

:cya:Welkom

Welkom bij weer een nieuwe Headlines. Vorige week zat ik lekker in Oostenrijk, vandaar dat Aron24 het even van mij over nam. Nu is het alweer zondag en loopt mijn vakantie alweer op zijn einde. Ik ben dus weer terug en heb natuurlijk deze week het forum in de gaten gehouden. Dus ook deze week heb ik voor jullie het belangrijkste nieuws.

Crypteq maakt weer een mod

Crypteq, één van de tien moderators. Velen van jullie zullen hem ongetwijfeld kennen, hij is ondertussen al bijna acht jaar lid en altijd te herkennen aan zijn groene poppetje. Hij is een van de beste modders van het forum en maakte deze week weer eens een mod voor San Andreas. Hij kreeg het voor elkaar om een lampje aan te laten gaan steeds als hij een wanted level kreeg. Zo bracht hij het spel en realiteit iets dichter bij elkaar. Joriz liet zijn waardering voor dit project al blijken door hem op de voorpagina te zetten. We zijn benieuwd of Crypteq dit project nog verder kan gaan uitbreiden!

Photo manipulation spel

Het photo manipulation spel is een spel dat bedacht is door -Matthijs-. De bedoeling is om steeds iets toe te voegen aan een afbeelding. Dit zorgt meestal voor hilarische plaatjes. Het topic wordt gemodereerd door het graphics-team. Zij posten nieuwe plaatjes en bepalen wanneer een oude dus klaar is. Deze week kwam er weer een foto, namelijk die van een camping. Er is al een leeuw op de camping gesignaleerd. Ik ben benieuwd wat er nog meer allemaal in dit plaatje wordt gestopt. Volg het hier.

Tot ziens

Dit was hem weer voor deze week, ik wens iedereen die nog vakantie heeft een fijne vakantie en de rest veel sterkte op school of werk. Natuurlijk ben ik er volgende week weer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...