Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580154

Editie (d)OWN - d(OWN)


OWN

1047 bezichtigingen

rHSuCo6.png

b2UOI2m.pngAfik2J0.png

Hallo, beste lezers.

Jullie hebben vandaag een lichtjes andere OWN dan anders kunnen lezen. Is de opmaak dan anders? Nee. Is de inhoud anders? Ja, zoals elke week natuurlijk, maar het is vooral de opzet van deze OWN. In welke mate is ze dan anders?

Wel, het is de laatste.

Voor nu dan toch. We stoppen er tijdelijk mee. Voor minstens een handvol maanden. OWN zal dus voor een relatief lange periode ophouden met wekelijks te zijn (wat eigenlijk vorige week al het geval was, daarom dat we de release-datum hetzelfde hebben gelaten).

Waarom toch? Waarom zou je tijdelijk willen ophouden met het langst lopende project op het forum? Wat bezielt een hoofdredactie, die nooit door de oorspronkelijke oprichters is aangewezen, om zoiets te doen?

Is het een gebrek aan motivatie? Ja.

Is het een gebrek aan redacteurs? Ja.

Is het een gebrek aan frequente reacties op artikels? Ja.

Er zijn vele redenen waarom we deze pauze nodig hebben. We zijn een klein jaar terug met volle enthousiasme aan een opdracht begonnen waarvan we de inhoud niet goed wisten. Niemand die ooit de rol als hoofdredacteur heeft overgenomen wist wat er echt stond te wachten. Een zeer nobele en wat naïeve actie dus, maar zo gaat dat. Vele maanden, reacties en irritatie later is er bij ons wat de wilskracht uit. Het heeft ons uitgeput en OWN lijkt niet meer de mogelijkheden te hebben om elke week een volle krant te publiceren. We zijn al een goede maand of twee als hoofdredactie goed voor 4-5 rubrieken per week en dat is best veel. Als er dan soms ook niets wordt ingeleverd en niets wordt doorgegeven komen we echt in de problemen en daar past deze pauze dan. Een periode waar we alles willen heropbouwen en bekijken.

Maar we zullen niet terugkomen op dezelfde manier als we er aan zijn begonnen. Ik stop met mijn functie als hoofdredacteur. In tegenstelling tot vele voorgangers zal ik wel nog een deel van OWN blijven als gewone redacteur. Wie is ik? Phoenyxar.

Mijn collega Eliott zal zijn functie als hoofdredacteur blijven voortzetten en zal op zoek gaan naar het perfecte team en de perfecte OWN, die ondertussen trouwens meer dan 1.000.000 weergaven kent.

Dus eigenlijk verandert er niet veel. Het zal alleen nog wel even duren totdat jullie het resultaat zullen kunnen aanschouwen.

Tot dan!

12 reacties


Recommended Comments

Hartstikke jammer. Ik vond het heel erg leuk om iedere week OWN te lezen, ook al ging het de laatste tijd wat minder. Hopelijk maken jullie een goede comeback. :)

Link to comment

Ik kan niet wachten op de "jammer" reacties van mensen die constant zaten de bashen op hoelaat de OWN kwam.

Dus hier een oprechte jammer: jammer.

Link to comment

Ik denk dat ik voor heel Opinieblad mag spreken wanneer ik zeg dat ik het oprecht jammer vind dat onze concurrentie weg is. Natuurlijk was het 'bashen' niet altijd even leuk, maar het hoort erbij (op enkele dingen na, eerlijk toegegeven). Ik hoop, net als de rest van het Opinieblad, dat OWN in de toekomst weer haar kracht terug krijgt zoals we dat van OWN zijn gewend, zoals vroeger. Neem de tijd die je nodig bent, Eliott, en we zien elkaar dan!

Link to comment

Ik denk dat dit al met al een goed besluit is geweest. Ik hoop dan ook oprecht dat OWN terug komt met een goed team wat daadwerkelijk gaat zorgen voor goede kwaliteit. Het was duidelijk dat OWN niet meer zoals vroeger was. Tijd om dit terug te brengen! Ik vond het dan ook zeker wel terug dat OWN commentaar heeft gehad en ben het met ERRWINS eens over dat het niet altijd had gehoeven.

Daarnaast natuurlijk jammer dat onze concurrentie eventjes weg is, maar ik hoop dat OWN als waardige concurrent een comeback maakt. Succes!

Link to comment

Jammer, maar begrijpelijk. Ik hoop er wel op dat deze pauze achteraf niet het definitieve einde betekende voor OWN. Ik ben benieuwd wat voor veranderingen we gaan zien.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...