Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586517

Editie (d)OWN - Gang van Zaken


OWN

401 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Gangscene Territories!

Nu in een stille periode qua gang-activiteit (het valt wel mee zoals je in de updates kunt zien) dacht ik nog eens terug te kijken naar één van mijn favoriete Forumballs. Hij is nu bijna een jaar oud, wat het dus wel leuk maakt om met de huidige situatie te vergelijken. Het toont de 20 grootste gangs (als in hoeveelheid posts) van die dag en vergelijkt ze met bestaande landen. Ik vond ze leuk om maken.

e6sqpw.jpg

4t6ijn.jpg

ndrd7c.jpg

Misschien dat ik wel eens een recentere versie maak in de komende weken.


Updates from the Scene

[table=border]avaqtuv5.png|Amusement bij Illuminati waar men al een weekje of twee een race heeft met The Hood. Het is een rustige wedstrijd en we kunnen helaas maar de helft van de gesprekken volgen, maar het is het dichtste dat we bij een wedstrijd hebben geweest in maanden/jaren!

gun3.jpg|Ja hoor, The Hood heeft de politie uitgedaagd voor diens volgende Gang War. Aangezien het hier twee zeer nobele instanties bedraagt gaan ze als zwerver met mekaar op de vuist. Zulke klasse!

wZG5zH4.jpg|Sans Scrupules heeft diens gang war met De Wilde Ganzen gewonnen! De Gang War bedroeg een... spelletje niets. Sans Scrupules won bij afwezigheid van een tegenstander. Zoals het een The City-Gang War betaamt!

dcrot2.jpg|Over De Wilde Ganzen gesproken: het is er al enkele dagen bijzonder stil. Nu is het wel eens vaker rustig bij de ganzen, maar met de lente op komst en een dodelijke stilte bij de gang beginnen we ons zorgen te maken. Oppergans, bent u daar?[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...