Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586517

Editie (d)OWN - Headlines


OWN

444 bezichtigingen

ueqMW4o.png

4Q6FxMe.png

Welkom

Welkom bij de allerlaatste Headlines. Ja, zoals jullie waarschijnlijk al wel hadden gelezen bij 'Welkom' is dit dus laatste Headlines voor mij. OWN stopt voor enkele maanden en alle huidige redacteurs zijn ontslagen. Ik vind het erg jammer want ik heb met veel plezier voor OWN geschreven. Deze week heb ik voor jullie voor de laatste keer weer het forum nieuws. Geniet ervan en laat voor de laatste keer nog een reactie achter.

Voetbalkenners

GTAGames.nl afbeelding
Moderator Venzio kondigde deze week een gloednieuw contest aan, namelijk voetbalkenners- Het concept lijkt veel op dat van Sportkenners. In dit contest moeten de deelnemers voetbal gerelateerde dingen voorspellen. Denk bijvoorbeeld aan de winnaar van een wedstrijd of de topscoorder van een competitie. Elke week zal er een nieuw lijstje komen met voorspellingen die jij kan invullen. Het contest zal doorlopen tot het einde van het voetbalseizoen. Over acht weken zullen we dus weten wie de winnaar is van dit contest. De eerste opdracht staat reeds online en iedereen kan meedoen zonder inschrijving. Doe dus snel mee. De opdracht staat hier.

Tot ziens

Dit was dus alweer de laatste Headlines van mijn hand. Ik hoop dat de rust periode OWN goed zal doen en dat het 3L1077 lukt om een goed team samen te stellen met gemotiveerde redacteuren. Want het zou zonde zijn als zo'n groot en mooi project het forum zou verlaten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...